مصطفی خان منتظر لینکای 360 ایم
آقا دمت گرم بابت زحماتی که میکشی. دیشب واسه pes خیلی حال دادی
حسین خان خبری نشد از درست یا فیک بودن ای لینکها ؟
همه منتظر شماییم
اون دوست عزیزمونم که دیکه خبری نشد ازش که ببینیم لینکها درست بوده یا نه ؟!
مصطفی خان منتظر لینکای 360 ایم
آقا دمت گرم بابت زحماتی که میکشی. دیشب واسه pes خیلی حال دادی
حسین خان خبری نشد از درست یا فیک بودن ای لینکها ؟
همه منتظر شماییم
اون دوست عزیزمونم که دیکه خبری نشد ازش که ببینیم لینکها درست بوده یا نه ؟!
اگه منظئرت لینکه پی سی هست که نه سالمه و فیک نیست![]()
نه واسه xbox 360 میخوام ولی ظاهرا کسی نیست که................
عجیبه بازی به این مهمی امشب کسی نیست!!!!!!!!!!!!!!
دوستان دانلود تموم شد امتحان کردم لینک های 360 روی سرور مگا اپلود سالم هستند و فیک نیستند
حجم دمو
1.4 GB
لینک مستقیم و پرسرعت دموی نسخه ی PC با قابلیت رزیوم
4 لینک اول 255 مگابایت و لینک آخر 134 مگابایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از دوستان خواهش دارم که این لینک ها به انجمن های دیگه و سایت های دیگه درز نکنه ! من سایت خودم رو کمی تحت فشار قرار میدم تا بتونم این لینک ها رو آماده کنم.
Last edited by Mostafa NBA; 16-09-2010 at 00:21.
تا دقایقی دیگر هم لینک های 360 رو میذارم.
مرسی از دوستمون gholi110 که باعث تسریع در کار شد.
لینک مستقیم دانلود دمو ی نسخه ی ایکس باکس 360 با قابلیت رزیوم
5 لینک اول 250 مگابایت و لینک آخر 148 مگابایت حجم دارد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز دوستان خواهش دارم که این لینک ها به انجمن ها و سایت های دیگه درز نکنه ! من سایت خودم رو کمی تحت فشار قرار میدم تا بتونم این لینک ها رو آماده کنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به دلیل پهنای باند ه زیادی که مصرف شده مجبورم تمامی لینک های مستقیم رو در روز شنبه از سرور پاک کنم.
به دلیل مشکل باز شدن ه انجمن, دو تا پست تکراری ارسال شد. لطفاً پاک شود
Last edited by Mostafa NBA; 16-09-2010 at 01:10.
مصطفی جان قربونت فقط یه کاری کن که لینک ها مثل لینک های PES به مشکل بر نخوره واسه ماها....
اون مشکل مربوط میشه به ISP های شما. معمولاً به ندرت اون مشکل پیش میاد برای ISP ها![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)