ار system restore استفاده کن ببین مشکلت حل میشه
ار system restore استفاده کن ببین مشکلت حل میشه
همه کار کردم ولی نشده![]()
دوست من این ویروس را با McAfee از بین برد.
مرسی از همتون![]()
من مرحله اسکن کردن در محیط سیف مود رو انجام دادم و در رجیستری قدم به قدم پیش رفتم اما فایلی که شما گفته بودید در run پاک کنید موجود نبود شاید هنوز چنین فایلی ایجاد نشده بوده است ؟؟!!!
اما مشکل من اینجاست که بعد از اینکه سیستم رو فول اسکن کردم دیگه standby , hibernate کار نکردند و غیر فعال شدند
مشکل از کجاست ؟ چطور باید رفعش کنم ؟ نکنه باید ویندوز عوض کنم ؟ نه نه نه نه نه نه نننننننننننننه![]()
دوستان عزیز، من از وقتى ADSL گرفتم نرم افزار امنیتى کاسپراسکاى رو نصب کردم و هر روز آپدیتش میکنم
و هر سه روز یه اسکن کامل با درجه بالا انجام میدم و هراز گاهى ورژن جدید Spyware Doctor رو نصب کرده
و میزارم کل اسپاى ها رو نابود کنه
اما همیشه کامپیوتر من توسط Intrusion.Win.MSSQL.worm.Helkern با IP مختلف مورد حمله قرارمیگیره
هر چند کاسپراسکاى این حملات رو بلوکه میکنه اما میشه در مورد اون توضیح بدید که اصلا این چیه؟
ممکنه یه تروجان یا اسپاى توى کامپیوتر من نفوذ پیداکرده باشه؟
یه نکته از وقتى که این حملات شروع شده وقتى من میرم میل خودم رو توى یاهو چک کنم
بعد از یه مدتى فایرفاکس من سرعتش کم میشه و آخر هم قفل میکنه (در سایت هاى دیگه اینطور نیست)
سلام
من یه برنامه از اینترنت گرفتم و وقتی اجراش کردم تا یه فایل مخرب بوده:
گوشه سمت راست یا همون کادر ضربدر خروج ویروس یاب کاسپر اسکای رو مثل ویندوز ایکس پی مدل معمولی کرده.
کونکشنم اول نمیآمد .ولی الان میاد.
الان به اینترنت وصل هستم و میخوام قطعش کنم آیکونش نیست.
اگه بخوام از روی کونکتش قطعش کنم مثه اینه که تازه میخوام وصل بشم.
بگید چه کنم درست بشه.
سيستم من يه ويروس به نام kernel.exe وkernel.vbs گرفته که نويسنده ويروس هم شخص مادر... به نام نويد هست. اين ويروس از طريق اينترنت اومده. من خودم تونستم ويروس رو پاک کنم ولي هرچه فايل htm و html داشتم، تهش اين ويروس رو اضافه کرده.اگه بخام تک تک اين کد ويروسها رو از آخر فايلها پاک کنم خيلي زمان ميبره. از دوستان خواهش ميکنم آنتي ويروسي، چيزي معرفي کنن که بتونه کد ويروس رو از آخر فايل پاک کنه
خيلي ممنون ميشم اگه معرفي کنين
یک بار با کاسپر اسکای کامپیوتر رو چک کن احتمالا پیدا میکنه اگه ویندوزت زیاد برات مهم نیست عوضش کن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)