سلام به همه دوستان عزيز من مطلب درمورد موضوع خلاقيت درعكاسي ميخواستم اگه دوستان لطف كنند اگه مطلبي يا سايتي رو ميشناسند به من معرفي كنند خواهش ميكنم كمكم كنيد و وقت زياديم ندارم توي نت هرچي گشتم موفق نبودم ممنون ميشم كسي بتونه كمكم كنه
سلام به همه دوستان عزيز من مطلب درمورد موضوع خلاقيت درعكاسي ميخواستم اگه دوستان لطف كنند اگه مطلبي يا سايتي رو ميشناسند به من معرفي كنند خواهش ميكنم كمكم كنيد و وقت زياديم ندارم توي نت هرچي گشتم موفق نبودم ممنون ميشم كسي بتونه كمكم كنه
سلام
من یک پروژه در مورد سیستم خبره میخوام مثلآ سیستم خبره طراحی ساختمان یا طراحی کشتی
تا 21دیماه میخوام
با تشکر
سلام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدضمنا اين تاپيک هم ميتونه خيلي مفيد باشه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام . خسته نباشید
من یه پایان نامه با موضوع « تاثیر بازیهای کامپیوتری بر روی افراد» می خواستم .
خیلی ممنون
salam
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداين يکي عاليه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
به اين تاپيک برو ببين چيزي دست گيرت ميشه :
دوستان سلام
دو تا تحقیق میخواستم برای درس معارف و اخلاق در مورد نماز,ازدواج باشه بهتره ولی حالا اگه گیر نیومد در مورد یک مبحث خوبی باشه و همچنین منابع حتما خورده باشه و اگه و پاورقی هاش هم خورده باشه خیلی بهتر میشه
ممنون
سلام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
کسی میدونه چجوری میشه از بانک مقالات جهاد دانشگاهی به آدرسمقاله گرفت.یه دنیا مقاله اونجا هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موضوع درخواستی من الگوریتم بهینه سازی زنبورهای عسل(honey bee mating optimization)(HBMO) هستش و ظاهرا مقاله ی فارسی تو این زمینه فقط تو این سایت قرار داره اینم آدرس مقاله:
شما بايد به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يک ايميل بزني و درخواست کني که full text مقاله رو برات سند کنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)