ولی اینطور که معلومه امسال کونامی میخواد بترکونه.........
ولی اینطور که معلومه امسال کونامی میخواد بترکونه.........
اقا دستت درد نکنه خیلی اقایی اما همه که نمیتونن اینارو ببینن من خودم ویدئو سایت بازی رو دیدم تقریبا کامل بود
ظاهرا روند خوبی رو کونامی در پیش گرفته امیدوارم دموی بازی هر چه زودتر بیاد تا از نزدیک لمسش کنیم
در ضمن PES 2011 a week after FIFA in UK
منبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا نتونی ببینی ؟ اگه با یوتیوب مشکل داری برات لینک مستقیم بزارم ؟
ماهی نمیخام ماهی گیری یادم بده چطور این لینک ها رو مستقیم میکنی
دوست عزیز, بحث های خارج از تاپیک اسپم حساب میشه
من سرور دارم.
من که بعید می دونم !! هر سال در سایتهای مختلف یه سری شایعات و رویا پردازی ها می کنند اما وقتی بازی میاد زیاد چنگی به دل نمی زنه .... با این حال امیدوارم امسال PES بهتری رو ببینیم و با توجه به منتشر شدن نسخه نکست فیفا 11 بر روی PC کار PES برای رقابت خیلی سخت شده
سلام به همه ی دوستان عزیز
یه سری خبر جدید از نمایشگاه GamesCom رسیده...
- اولیش تاریخ دقیق عرضه ی بازیه که در کشور انگلیس 9 اکتبر و در سایر کشورها 30 سپتامبره.
- یکی از اعضای سایت GODISAGEEK به نام Asim به نمایشگاه رفته تا به همراه جان مورفی کد نهایی بازی را تست کنه! (البته پشت درهای بسته) و این به این معنیه که شاید دموی بازی به زودی عرضه بشه.
این گزارش را هم یکی از اعضای سایت WENB به نام Benjamin Wolf از نمایشگاه تهیه کرده...
و اما حالا میریم سراغ چند تا ویدیوی جدید...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کنفرانس PES 2011 در نمایشگاه GamesCom (مدت زمان: 5:12)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دو تا ویدیوی جدید از تست گیم پلی بازی...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین ویدیو را هم خودم ندیدم چیه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منابع: WENB ، PESfan.it ، PESKingsکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان به این عکس نگاه کنید
شوت وقتی پر میشه دیگه به صورت خط مستقیم نیست
میبینید به شکل منحنی است
فکر کنم برای کات توپ منحنی شده
یه باگ عجیب
بازیکن کرنری را به خودش پاس میده
![]()
Last edited by mojtaba007; 22-08-2010 at 14:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)