تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 1298 اولاول ... 12621021081091101111121131141151161221622126121112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

سلام

من 2 تا سوال دارم

1.چطوری کانکشن Bridge بسازم و تنظیمش کنم تو Se7en !
    2.رفیق من ADSL میگیره از همین مخابرات اگه مثلا آخرای اکانتش باشه یک گیگ داشته باشه من میتونم از خونم با یوزر نیم و پسورد اون به نت وصل بشم ؟ چطوری ؟!

ممنون
    توى تاپيک شبکه هاى کامپيوترى هست.
    درصورتى که ازطرف isp مک فيلترى تهريف نشده باشه بايد بشه

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

خسته نباشید.
    به شما هم میگند مرد!
    هیچکس امروز نیومد مخابرات.
    منم بعد از یکم صحبت چون تنها بودم و اونها 3 نفر مجبور شدم خودم را قانع نشون بدم.
    گلی به جمالتون!

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

خسته نباشید.
    به شما هم میگند مرد!
    هیچکس امروز نیومد مخابرات.
    منم بعد از یکم صحبت چون تنها بودم و اونها 3 نفر مجبور شدم خودم را قانع نشون بدم.
    گلی به جمالتون!
    سلام و خسته نباشید من خودم حضور پیدا کردم اما خبری از کسانی که قرار بود بیایند نبود !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danial_4139's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

امروز رفتم خونه یکی از بچه ها 256 پیشگامان گرفته واقعا سرعت روزانش پاششن بود با Speed Test گرفتم رو 46 کیلو بود و پینگشم 550 بود ، شب ها کم گفت سرعتش حدود 9 کیلو بایته و تازه کلی نوسان دارن تو روز

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

امروز رفتم خونه یکی از بچه ها 256 پیشگامان گرفته واقعا سرعت روزانش پاششن بود با Speed Test گرفتم رو 46 کیلو بود و پینگشم 550 بود ، شب ها کم گفت سرعتش حدود 9 کیلو بایته و تازه کلی نوسان دارن تو روز
    منظورتون از این حرف چی بود یعنی اینکه ما که 128 داریم راضی باشیم !! پیشگامان در حدی نیست که بخئاهد سرویس های مطلوب به کاربر ها بده فقط در زمینه سرویس دادن به شرکت ها فعالیت بهتری دارد نه کاربران خانگی !!

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

اینقدر نا شکر نیاشین

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

دوست عزیز این ناشکری نیست و بحث نا شکری هم فرق داره !!

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

منظورتون از این حرف چی بود یعنی اینکه ما که 128 داریم راضی باشیم !! پیشگامان در حدی نیست که بخئاهد سرویس های مطلوب به کاربر ها بده فقط در زمینه سرویس دادن به شرکت ها فعالیت بهتری دارد نه کاربران خانگی !!
    دقیقا

خیالتون راحت همچین سرعت دانلودی رو اگر پیشگامان یا شاتل یا هر جای دیگه بخوان بدون هیچ نوسان سرعتی بدن ( یه چیز غیر ممکن ) هزینش اینقدر هست که لااقل 99% کاربران مخابرات رو بی خیال ADSL کنه و همون دایال آپ رو بچسبن .

اگر شرکت های دیگه ای بودن که سرعت و قیمت بهتری داشته باشن من نمیام اینجا الکی دفاع کنم ولی وقتی شرکتی نیست که بخواد خدمات بهتری حداقل نصف این کیفیت رو به ما بده دلیلی هم نمیبینم با جنگ دعوا همین نیمچه سرویس رو از دست بدم .

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

دقیقا

خیالتون راحت همچین سرعت دانلودی رو اگر پیشگامان یا شاتل یا هر جای دیگه بخوان بدون هیچ نوسان سرعتی بدن ( یه چیز غیر ممکن ) هزینش اینقدر هست که لااقل 99% کاربران مخابرات رو بی خیال ADSL کنه و همون دایال آپ رو بچسبن .

اگر شرکت های دیگه ای بودن که سرعت و قیمت بهتری داشته باشن من نمیام اینجا الکی دفاع کنم ولی وقتی شرکتی نیست که بخواد خدمات بهتری حداقل نصف این کیفیت رو به ما بده دلیلی هم نمیبینم با جنگ دعوا همین نیمچه سرویس رو از دست بدم .
    کسی نگفت با جنگ و دعوا این سرویس از دست بدبد آدم نباید نارضاییتی خودش اعلام کند !! من صبح مخابرات بودم با مسول نگهداری سرویس ها صحبت کردم گفت کاربر ها در صورتی نارضایتی خودشون اعلام نکنند ما تغییراتی ایجاد نمی کنیم در بهبود سرویس ها !!

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به نظر من تنها چیزی کم این وسط جای گله و شکایت داره نبودن سرعت های بالاتره مثلا اگه سرویس 512 یا 1 مگ یا ... برای افراد خاص که دانلود دارن هست با اینکه سرعت روزانش احتمالا همین مقدار هست ولی شبانش احتمالا بالاتره و مشکل خیلی ها که دنبال دانلود شبانه هستن رو حل میکنه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •