توى تاپيک شبکه هاى کامپيوترى هست.
درصورتى که ازطرف isp مک فيلترى تهريف نشده باشه بايد بشه
توى تاپيک شبکه هاى کامپيوترى هست.
درصورتى که ازطرف isp مک فيلترى تهريف نشده باشه بايد بشه
خسته نباشید.
به شما هم میگند مرد!
هیچکس امروز نیومد مخابرات.
منم بعد از یکم صحبت چون تنها بودم و اونها 3 نفر مجبور شدم خودم را قانع نشون بدم.
گلی به جمالتون!
سلام و خسته نباشید من خودم حضور پیدا کردم اما خبری از کسانی که قرار بود بیایند نبود !!
امروز رفتم خونه یکی از بچه ها 256 پیشگامان گرفته واقعا سرعت روزانش پاششن بود با Speed Test گرفتم رو 46 کیلو بود و پینگشم 550 بود ، شب ها کم گفت سرعتش حدود 9 کیلو بایته و تازه کلی نوسان دارن تو روز![]()
منظورتون از این حرف چی بود یعنی اینکه ما که 128 داریم راضی باشیم !! پیشگامان در حدی نیست که بخئاهد سرویس های مطلوب به کاربر ها بده فقط در زمینه سرویس دادن به شرکت ها فعالیت بهتری دارد نه کاربران خانگی !!
دوست عزیز این ناشکری نیست و بحث نا شکری هم فرق داره !!
دقیقا
خیالتون راحت همچین سرعت دانلودی رو اگر پیشگامان یا شاتل یا هر جای دیگه بخوان بدون هیچ نوسان سرعتی بدن ( یه چیز غیر ممکن ) هزینش اینقدر هست که لااقل 99% کاربران مخابرات رو بی خیال ADSL کنه و همون دایال آپ رو بچسبن .
اگر شرکت های دیگه ای بودن که سرعت و قیمت بهتری داشته باشن من نمیام اینجا الکی دفاع کنم ولی وقتی شرکتی نیست که بخواد خدمات بهتری حداقل نصف این کیفیت رو به ما بده دلیلی هم نمیبینم با جنگ دعوا همین نیمچه سرویس رو از دست بدم .
کسی نگفت با جنگ و دعوا این سرویس از دست بدبد آدم نباید نارضاییتی خودش اعلام کند !! من صبح مخابرات بودم با مسول نگهداری سرویس ها صحبت کردم گفت کاربر ها در صورتی نارضایتی خودشون اعلام نکنند ما تغییراتی ایجاد نمی کنیم در بهبود سرویس ها !!
به نظر من تنها چیزی کم این وسط جای گله و شکایت داره نبودن سرعت های بالاتره مثلا اگه سرویس 512 یا 1 مگ یا ... برای افراد خاص که دانلود دارن هست با اینکه سرعت روزانش احتمالا همین مقدار هست ولی شبانش احتمالا بالاتره و مشکل خیلی ها که دنبال دانلود شبانه هستن رو حل میکنه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)