آره
ولی دو نوع تو بازار بود
یکیش با کیف هست و البته فارسی ساپورت
و اون یکیش بدون این دو
من یکی از این گوشی ها رو دیدم که فارسی ساپورت نمیکرد و همه کاراکترها به صورت مربع بود
حتما قبل از خرید از این بابت مطمئن شین
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
آره
ولی دو نوع تو بازار بود
یکیش با کیف هست و البته فارسی ساپورت
و اون یکیش بدون این دو
من یکی از این گوشی ها رو دیدم که فارسی ساپورت نمیکرد و همه کاراکترها به صورت مربع بود
حتما قبل از خرید از این بابت مطمئن شین
ممنون از توجهت دوست عزیز امروز رفتم مایکروتل اولش فکر کرد نرم افزاریه گوشی رو ریست کرد اما وقتی نشونش دادم موقعی که نرم افزاری می خواد صفحه نمایشو کامل سفید نشون بده (مثل لوگوی گیم لایف) یهو به شدت کمنور و آبی می شه گفت بزار گوشیت بمونه احتمالا صفحه نمایشت مشکل داره
با سلام
برای دهمین بار مینویسم نمیدونم چرا کسی جوابم را نمیدهمن قبلا آیفون داشتم و خیلی راحت conect میشدم با بسته های gprs ایرانسل ولی الان نزدیک به 1 ماه ویو خریدم و اصلا نمیتونم conect بشم به gprs ایرانسل نمیدونم چرا ؟؟؟ همه تنظیماتم درسته و کامل ولی بازم مشکل دارم ... یک مشکل دیگه ای هم که دارم این هست وقتی با wirlles کانکت میشم و میخوام سایتی را باز کنم صحفاتش نصف میافته این دلیلش چیه ؟؟؟؟لطفا دقیقا پاسخم را بدید
با سپاس
خب دوستان امروز از نمایندگی بهم زنگ زدند گفتن هزینه تعمیر گوشیم 250 هزار تومان می شه !!! :ai::43:
گفتن باید کل main board رو عوض کنن :dy:
منم گفتم نمی خوام و کلا دیگه بی خیال این گوشی شدم :cm:
نتیجه اخلاقی :
گوشیه سامسونگتون رو با گارانتی بگیرین حتی اگه wave باشه ! :020:
ما هم که خدا رو شکر هیچ موقع شانس نداشتیم اینم روش !![]()
دوستان سعی کنید با گارانتی بخرید. نقل قول یکی از بچه های موبایلستان:
خب دوستان امروز از نمایندگی بهم زنگ زدند گفتن هزینه تعمیر گوشیم 250 هزار تومان می شه !!! :ai::43:
گفتن باید کل main board رو عوض کنن :dy:
منم گفتم نمی خوام و کلا دیگه بی خیال این گوشی شدم :cm:
نتیجه اخلاقی :
گوشیه سامسونگتون رو با گارانتی بگیرین حتی اگه wave باشه ! :020:
ما هم که خدا رو شکر هیچ موقع شانس نداشتیم اینم روش !
بسيار ممنون. پس مشکلي از بابت آنتن دهي نيست.
ولي انصافا خريدن اين گوشي يه کم ترسناکه. يکي اينترنتش نصفه نشون ميده. اون يکي اونقدر وضعش خراب بوده که 250 تا هزينه تعميرش شده. يکي ديگه صفحه نمايشش پوکيده...
بعد ببينم اگه بخرمش ميتونم بطور رايگان و با استفاده از ماهواره (بدون نياز به اينترنت) به GPS وصل بشم و نقشه مثلا تهرانو ببينم؟
![]()
آقا منم خیلی راضیم![]()
سلام
من که از GPRS همراه اول استفاده میکنم مشکلی ندارم
چیزی که به ذهنم میرسه :
برین به Setting > Connectivity و تیک Use pocket data رو بذارین :
این گزینه را تیک زدم ولی وصل نمیشه ؟؟؟ بعدش هم با وای فای که میرم تو سایت صحفاتش نصف میافته این دیگه ایرادش از کجاست ؟؟؟
اصلا شما دلفین رو بی خیال شید، اپرا مینی چشه مگه؟
نه دیگه نمی شه!
Last edited by {sahand}; 12-08-2010 at 00:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)