سلام
من میخوام بازی انلاین بسازم یعنی شما بازی رو تو خونه اجرا کنید و مثلا برادرتون تو جای دیگه ای بتونه با شما بازی کنه .
راهنمایی کنید باید چه طوری این کار رو انجام بدم ؟ منبعی هست ؟ اگه لینک بدید ممنون میشم .
سلام
من میخوام بازی انلاین بسازم یعنی شما بازی رو تو خونه اجرا کنید و مثلا برادرتون تو جای دیگه ای بتونه با شما بازی کنه .
راهنمایی کنید باید چه طوری این کار رو انجام بدم ؟ منبعی هست ؟ اگه لینک بدید ممنون میشم .
سلام ببخشید میشه بدون دانستن زبان برنامه نویسی با این انجین بازی ساخت؟
اگه میشه این بهتره یا udk ؟
ممنون![]()
شما باید با کلاس network کار کنی یونتی یه قسمت برای شبیه سازی شبکه داره که فکر کنم لازمت بشه.
کسی نبود جواب بده ؟![]()
نه نمی توانید بدون برنامه نویسی بازی بسازید
بهتر از udk هم نیست اما قدرت کم نیست.
دوست خوب من میشه بدون این که بدونی گاز و ترمز و کلاچ چیه رانندگی کنی ؟ ( البته تا 2 و 3 سال آینده میشه ، این مثال فعلا سندیت داره)
شما فکر نکن که با کیسمت UDK میتونی بازیت رو به اتمام برسونی ، این در حالی هست که کیسمت دقیقا به دانش برنامه نویسی و تولید الگوریتم نیاز داره.
برای شروع و تولید پروتوتایپ این موتور عالیه ، ولی از نظر قدرت و کیفیت رندر در برابر اون تقریبا حرفی برای گفتن نداره ( به هر جهت شما 500 MB رو با 1.8GB خودت مقایسه کن .
تولید بازی == برنامه نویس ( به == توجه کنن سی شارپیاش)
زبان برنامه نویسیش برای کسی که اصلا بلد نیست چقدر طول میکشه یاد بگیره؟![]()
فکر میکنم اینجا تاپیک پشتیبانی یونیتی باشه ، این مباحث چندان جایی نداره اینجا.
برنامه نویسی تمام بستگی به تلاش و تمرین خودت داره و کمی هم ضریب هوشی برای طراحی الگوریتم
آقا 1 مشکل من unity3d 3.3 رو از سایتش دانلود کردم با کرکی که این دوستمون قرار دادن بعد میخوام وارد شم میگه باید رجیستر شی
چه کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)