سلام
من میخوام بازی انلاین بسازم یعنی شما بازی رو تو خونه اجرا کنید و مثلا برادرتون تو جای دیگه ای بتونه با شما بازی کنه .
راهنمایی کنید باید چه طوری این کار رو انجام بدم ؟ منبعی هست ؟ اگه لینک بدید ممنون میشم .

سلام
من میخوام بازی انلاین بسازم یعنی شما بازی رو تو خونه اجرا کنید و مثلا برادرتون تو جای دیگه ای بتونه با شما بازی کنه .
راهنمایی کنید باید چه طوری این کار رو انجام بدم ؟ منبعی هست ؟ اگه لینک بدید ممنون میشم .

سلام ببخشید میشه بدون دانستن زبان برنامه نویسی با این انجین بازی ساخت؟
اگه میشه این بهتره یا udk ؟
ممنون.gif)

شما باید با کلاس network کار کنی یونتی یه قسمت برای شبیه سازی شبکه داره که فکر کنم لازمت بشه.

کسی نبود جواب بده ؟.gif)

نه نمی توانید بدون برنامه نویسی بازی بسازید
بهتر از udk هم نیست اما قدرت کم نیست.

دوست خوب من میشه بدون این که بدونی گاز و ترمز و کلاچ چیه رانندگی کنی ؟ ( البته تا 2 و 3 سال آینده میشه ، این مثال فعلا سندیت داره)
شما فکر نکن که با کیسمت UDK میتونی بازیت رو به اتمام برسونی ، این در حالی هست که کیسمت دقیقا به دانش برنامه نویسی و تولید الگوریتم نیاز داره.
برای شروع و تولید پروتوتایپ این موتور عالیه ، ولی از نظر قدرت و کیفیت رندر در برابر اون تقریبا حرفی برای گفتن نداره ( به هر جهت شما 500 MB رو با 1.8GB خودت مقایسه کن .
تولید بازی == برنامه نویس ( به == توجه کنن سی شارپیاش)

زبان برنامه نویسیش برای کسی که اصلا بلد نیست چقدر طول میکشه یاد بگیره؟.gif)

فکر میکنم اینجا تاپیک پشتیبانی یونیتی باشه ، این مباحث چندان جایی نداره اینجا.
برنامه نویسی تمام بستگی به تلاش و تمرین خودت داره و کمی هم ضریب هوشی برای طراحی الگوریتم

آقا 1 مشکل من unity3d 3.3 رو از سایتش دانلود کردم با کرکی که این دوستمون قرار دادن بعد میخوام وارد شم میگه باید رجیستر شی
چه کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)