سلام بر رو بچ باحال. حسین این فی مارک فن بومل و ارین روبن رو بهم اطلاع بده .
سلام بر رو بچ باحال. حسین این فی مارک فن بومل و ارین روبن رو بهم اطلاع بده .
ـــــــحـــــــذف ـــــــــــشــــــــــد .
سلام
ظاهرا کونامی امسال محدودیتهایی در لیگ قرار داده که نمیشه بازیکنان رو جابجا کرد اگه نشه اینکار رو انجام داد متاسفانه نمیتونیم نقل و انتقالی توی لیگون انجام بدیم من بازم پرس و جو میکنم ببینم راهی برای جابجا کردن بازیکنان توی لیگ وجود داره یا نه اما اگه نشه چاره ای نداریم , هر تیمی باید با همون ترکیب اولیش بازیها رو ادامه بده .
- Menegazzo >> Bordeaux
- Grosso >> Lyonnais
- Lucho >> Marseille
- De Rossi >> Roma
- Risse >> Roma
---------- Post added at 11:29 AM ---------- Previous post was at 11:25 AM ----------
حسین جان یعنی نمیشه از بخش Edit > Teams > Register Players هم نقل و انتقالات رو انجام داد ؟
نه پارسال اینجوری نبود من نمیدونم چرا کونامی بعضی از نکات خوب بازیو توی نسخه های بعدی از بازی بر میداره .
حسین جان یکمی توضیح میدی. این رو که گفتی خودم رفتم یه سری به بازی زدم. وچند تا بازیکنم رجیستر کردم یعنی تو بازی تو نمیشه ؟![]()
بازم شما یک امتحانی بکنین شاید راهی پیدا بشه . من دیروز کلی روی قیمت گذاری بازیکنان وقت گذاشتم اگه نشه زحمات منم همش بر باد میره .
به هر حال اگه نشد باید برای فصل بعد همون اول فصل تغییرات رو اعمال کنیم بنابراین من لیست قیمت بازیکنان رو نگه میدارم چون بعدا لازم میشه .
---------- Post added at 11:40 AM ---------- Previous post was at 11:39 AM ----------
آرمین توی لیگ هم رفتی ببینی تغییرات اعمال شده یا نه ؟
الان یه سری میزنم. نه حسین جان نشد که بشه :( پس با این اوصاف نقل وانتقالات پـــر
Last edited by Armin 7; 18-02-2010 at 11:56.
پس فقط میتونیم اول یک لیگ این کار رو بکنیم . این نیم فصلو هم باید با همین ترکیب فعلی ادامه بدیم .
حالا نظرت چیه چکار بایــد بکنیــــم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)