تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 500 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122162212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

امکانش هست 373 تا اخرهای تیر و اوایل مرداد 2600 بشه؟؟

دیروز با الماس تماس گرفتم گفت 2650 میدم . مطمئن باش با چونه زدن به 2600میرسونی . الان دیگه وقت خرید شده . دیگه به هیچ وجه صبر کردن و انتظار توصیه نمیشه .

تا سال بعد هم که سری جدید میاد قیمت ها همین قدره . انتظار نداشته باشید که بیاد پایین تر . الان کاملا تثبیت شده

داره خودمونی میشه kooshai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ایول من دیروز کلی فکر کردم به این ننیجه رسیدم من که دارم حدودآ 2400 واسه 372 پول میدم 200 تومن دیگه جور کنم 373 بخرم که دیگه خیالم راحت باشه...
    اگه 2600 باشه خیلی عالیه...

آخر فروم باز FARID88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بله . شما هر ویندوزی بخوای میتونی نصب کنی . بدون هیچ مشکل

براحتی هم از پس این برنامه ها برمیاد .

یکی از دوستانم همین مدل رو داره و داره بازی سنگین Crysis رو با آخرین تنظیمات گرافیکی اجرا می کنه
    ممنون از اینکه وقت گذاشتید و پاسخ دادید اما قسمت دوم جواب شما نشون میده کمی با تعصب هم همراه بوده
    همه سایتهایی که برای این لپتاپ Review نوشتن این مطلب رو ذکر کردند که این لپتاپ برای بازیها در حد نرمال و متسطو عمل میکنه و تنظیمات رو هم در همین حد باید در نظر گرفت.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

ممنون از اینکه وقت گذاشتید و پاسخ دادید اما قسمت دوم جواب شما نشون میده کمی با تعصب هم همراه بوده
    همه سایتهایی که برای این لپتاپ Review نوشتن این مطلب رو ذکر کردند که این لپتاپ برای بازیها در حد نرمال و متسطو عمل میکنه و تنظیمات رو هم در همین حد باید در نظر گرفت.

خب منم برای بازی توصیه نمی کنم . اون جمله رو محض اطلاع گفتم . در کل هیچ لپ تاپی برای بازی خوب نیست

ولی خیالتون راحت که تو این برنامه هایی که ذکر کردین کم نمیاره

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

با سلام به شما دوست عزیز ،

عرض کنم خدمتتون که ، شایعات زیاده‌! شما هم اگر از کلمات نرمال متوسط استفاده میکنی ، باید براش منبع ذکر کنی!

چون من خودم ، الان سه روزه که دارم ، نسخه ی جدید بازی splinter cell conviction رو در ویندوز هفت ، ۶۴ بیت با تنظیمات گرافیکی High بازی میکنم!

و مشکلی هم ندارم!

می بینید ، تا دلتون بخواد پشت سر اپل شایعه است!‌
    Last edited by Microsoft24; 31-05-2010 at 16:17.

6. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

منم خیلی تو کف شدم من تصمیم دارم Apple Mac Book pro MC373 رو بگیرم
    قیمت این مدل با قیمتی که الماس پایتخت داره عرضه می کنه خیلی فرق داره
    مثلا همین مدل رو الماس داره 2700 می ده و این سایت بدون گرانتی 2420 میده
    یکی توضیح می ده چه خبره؟
    با تشکر
    امروز با شرکت بورس تماس گرفتم و دلیل اینکه قیمت هاشون از سایر فروشندگان کمتر هست رو پرسیدم، پاسخشون این بود :
    شرکت بورس وارد کننده مستقیم کالا از آمریکا هست، به همین دلیل قیمتهای ما از سایر مراکز فروش کمتر هست ، چون ما پخش کننده هستیم. جهت اطمینان می توانید حضوری به دفتر فروش ما تشریف بیاورید
    لطفا دوستانی که تو منطقه "ولی عصر" هستند و وقت آزاد دارن ، حضوری تشریف ببرن و یه سر و گوشی آب بدن!
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

شرکت بورس وارد کننده مستقیم کالا از آمریکا هست
    این رو بعید میدونم . چون ظاهرا تمام جنس های آمریکایی که در ایران هست با واسطه میخریم . در مورد لپ تاپهای اپل هم فکر کنم از چین وارد میشن

لطفا دوستانی که تو منطقه "ولی عصر" هستند و وقت آزاد دارن ، حضوری تشریف ببرن و یه سر و گوشی آب بدن!
    موافقم . پیشنهاد خوبی هست .

آخر فروم باز FARID88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با سلام به شما دوست عزیز ،

عرض کنم خدمتتون که ، شایعات زیاده‌! شما هم اگر از کلمات نرمال متوسط استفاده میکنی ، باید براش منبع ذکر کنی!

چون من خودم ، الان سه روزه که دارم ، نسخه ی جدید بازی splinter cell conviction رو در ویندوز هفت ، ۶۴ بیت با تنظیمات گرافیکی High بازی میکنم!

و مشکلی هم ندارم!

می بینید ، تا دلتون بخواد پشت سر اپل شایعه است!‌
    منبع از نوع خیلی موثق !

The GeForce 330M (available in 256MB and 512MB versions) is not a hard-core gaming powerhouse, but it should be capable of playing just about any current PC game--although you may have to dial down the detail levels or resolution for optimal frame rates.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    While playing games in Windows 7 via BootCamp, we experienced good speed and smooth gameplay on both high-performance titles and less graphics-intensive games. In Far Cry 2 the MacBook averaged 47 frames per second with the resolution set to 1024 x 768, and the effects set to optimal; with the resolution at its max, and eye candy set to Very High, this number dropped to 19 fps. Both are well above the thin-and-light averages of 22 and 9 fps, respectively, and on a par with the 13-inch MacBook Pro and U30Jc. In World of Warcraft, the MacBook sailed through the game with framerates of 128 and 50 fps, respectively; that’s almost exactly the 13-inch MacBook Pro’s score (124/50). The more powerful IdeaPad Y460 scored 74/53 fps on the Far Cry 2 test and 214/59 fps in W.O.W.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه 8751122018's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مرکز ایران

پيش فرض

دمتون گرم شما بحث میکنید ما تازه کارا از شما کار بلدا خیلی چیزا یاد میگیریم

در آغاز فعالیت majidazad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اساتید، پست 1105 اولین پست من اینجا بود که مطمئنم دیده نشده وگرنه دوستان اینجا که بعیده سوالی رو بی پاسخ بذارن
    ممنون میشم راهنمایی کنید عزیزان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •