با این تفاسیر، مدل زیر توصیه میشه:
TP-Link TD-W8951ND...60.000
می تونید به رحتی از بازار ایران تهیه کنید.
با این تفاسیر، مدل زیر توصیه میشه:
TP-Link TD-W8951ND...60.000
می تونید به رحتی از بازار ایران تهیه کنید.
ممنون از پاسختون
آنتن دهی 2750u بهتره یا 8961nd؟؟؟ آیا آنتنهای 2750u قابله تعویضه؟
و اینکه در عکسی که گذاشتید کنار دکمه خاموش و روشن کردن مودم مگه فیش ورودی آداپتور قرار نداره؟
چرا در کنار دکمه ی گرد روشن خاموش فیش ورودی آداپتور وجود دارد.
با عرض پوزش.عکس اشتباهی آپ شد! منظور من مدل زیر بود:
آنتن 2750U قابل تعویض نیست.
انتن دهی 8961بالاتر و بهتر هست. ولی پورت یو اس بی نداره.
مرسی آقا حامد
ببخشید زیاد سوال میکنم اما برای آخرین سوال: از بین مودمهای Dlink 2750u و Tp-link 8951nd و Asus N10 آنتن دهی کدامیک بهتره؟؟ لطفا به ترتیب قدرت بنویسید. مرسی
خواهش میکنم.
به ترتیب انتن دهی:
TP-LINK 8951nd
Dlink 2750u
Asus N10
اما مجهز بودن Dlink 2750u به پورتال انتقال فایل و دارا بودن درگاه یو اس بی ارزش خریدش رو دوچندان میکنه.
سلام
ببخشد منظرتون را در مورد اینکه بعضی مودم های پورت یو اس بی می خورند و انتقال فایل دارن خوب متوجه نمی شوم
ایا مودم Dlink 2750u قابلیت های زیر را دارد؟؟
یعنی اینکه یو اس بی را اگر به مودم وصل بکنیم به وسیله وایلسش یا کابل لن می شود محتویات فایل فلش را ببینم و داخلش شویم؟؟
چند سیسیتم همزمان می تواند این کارو بکنند؟؟؟
می شه از طرق لب تاب یا گوشی یا تبلت یا تلوزیون به مودم وصل شد و محتویات یو اس بی را دید؟؟
یا از همه مهمتر وارد رایانه دیگری(انقال فایل) که به وسیله لن یا وایلس به مودم وصل هستش ارتباط برقرار بکنیم؟؟
چه برندهای دیگر مثل مدل Dlink 2750u از این نوع قابلیت ها برخوردار هستن؟؟
قیمشون در حد همین 100 تومان هستش؟؟
باتشکر
باتشکر
سلام.
این مدل دارای رابط کاربری برای انتقال فایل هست و میتونید فایلهای حافظه هایی که از درگاه USB پشتیبانی میکنن
رو به اشتراک گذاشت. بله به راحتی میشه فایلها رو انتقال داد. و بین رایانه ها شبکه، منتقل کرد.
برند تی پی لینک مدل TD-W8968 که هنوز وارد ایران نشده.
قیمت این مدل دی لینک حدود 120 تومن هست!
ممنون
آیا واقعا آنتن دهی Tp-link 8951nd از Asus n10 بهتره؟؟ چون اکثرا میگن اسوس بخاطر داشتن اکسس پوینت آنتن دهیه خیلی خوبی داره.
فرق بین 8951nd و 8950nd چیه بغیر از تفاوت چیپستهاشون؟؟
Last edited by AMD64; 05-05-2012 at 18:10.
8951 دارای یه دونه آنتن 5 دسی هست. قابل تعویض هم هست. قیمت خوبی هم داره. من با توجه به این موارد
اولویت بندی کردم و صرفاً آنتن دهی رو لحاظ نکردم. گرچه آنتن دهی یکسانی هم دارن. پس ارزش 8951 بالاتره.
2750 در بین این سه انتخاب امکانات زیاد و مناسبی داره.
این دو مدلی هم که گفتی تقریبا کانفیگ یکسانی دارن.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)