سلام. با توجه به 600 وات بودن 787 قدرت صدای خوبی داره نسبت به 1000 وات 3378 ؟ به نظر می رسه 1000 وات 3378 واقعی نباشه؟
سلام. با توجه به 600 وات بودن 787 قدرت صدای خوبی داره نسبت به 1000 وات 3378 ؟ به نظر می رسه 1000 وات 3378 واقعی نباشه؟
قبلا در این رابطه خیلی بحث شده.قدرت خروجی هر دوتا توی یه سطح هستش.بهترین کار اینه که خودتون برید و از نزدیک بشنوید و نتیجه گیری کنید.
ممنون از راهنمایتون یک سوال دیگه من پرسیدم این فایل های divx چلو عقب برده نمیشن؟ هرچی میزنم بره جلو اصلا نمیره
با سلام
مشکل من با نرم افزار avisub کاملا برطرف شد ممنون از راهنمایی دوستان دیگه حتی لازم نیست زیرنویسو بچسبونم به فیلم
من مدل قبلي پايونير (همون كه 2 ساب داشت مدلش يادم رفته) با پاناسونيك 1000 وات مقايسه كردم البته اون مدل هم 600 وات بود ولي هم از لحاظ بلندي هم كيفيت خيلي بهتر از پانا بود ولي راجع به فيليپس مطمعن نيستم![]()
آقا سیستم 2 یا 3 بلندگو ندارن این فیلیپس یا پائونیر تو بازار چون برای یه فضای نسبتاً کوچیک هست و صدا رو هم نمیشه زیاد بلند کرد برای همین یه سیستم 2.1 جواب میده کاملاً فقطم صداش خوب باشه ورودی اپتیکالم برای AUX داشته باشه خوبه. pioneer یه مدل 280 داشت الان نیست مثل اینکه دیگه؟! مدلهای HTZ585 یا FS30 چی؟ تو chare چیزی ازشون ندیدم؟ دوستان میتونن راهنمایی کنن. ممنون.
Last edited by Guts; 21-05-2010 at 21:23.
نظرتون درباره سونی DAV-FXG-99K چیه ؟؟ ارزش خرید داره ؟؟
از شرکت پایونیر فقط میتونی یه سیستم مینی های فای بگیری به اسم RSM400DV و مدل هایی هم که نام بردی توی ایران نیست.فقط تنها نقطه ضعفش اینه که خروجی hdmi نداره.قیمتش هم حدود 230 تومنه.
شرکت فیلیپس هم مدل های 2.1 داره ولی به علت دیزاین خاصی که دارند قیمتهاش فوق العاده نسبت به کاراییش بالاست و اصلا نمی صرفه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من نمیدونم شما چقدر می خوای هزینه کنی ولی شرکت ها اکثرا مدل های 2.1 وارد نمی کنند به علت اینکه فروش خوبی ندارند.در حال حاضر تنها شرکتی که میتونی توی این زمینه روش حساب کنی شرکت jvc هست که تنوع محصولاتش توی این زمینه خوبه و همچنین سیستم پیشرفته تری توی این زمینه نسبت به سایر رقبا داره.
من صدای چندتا از مدل هاش رو هم شنیدم،به نظرم تو زمینه صدا خوب عمل می کنه و نمیشه بهش به این راحتی ها ایراد گرفت.
الان دیگه نه.یه زمانی واسه خودش کسی بود و برو بیایی داشت ولی الان امکانات و قابلیت های پلیرش چندان جذاب نیست.
در اینکه توی حجم صدا هنوز هم واسه خودش غولیه شکی نیست ولی پلیرش نه.همچنین چیدمان بلندگوها فقط بهمان صورتی که روی هم سوار میشه جالبه و زمانی که از هم جدا بشه یخورده حالت نا هماهنگی بوجود میاره و لازم به ذکر هم هست با توجه به اینکه قبلیت سراند از جلو نداره پس روی هم سوار کردن بلندگوها هم مانع بوجود اومدن محیط سینمایی میشه.
با این هزینه ای که شما میخوای بکنی میتونی گزینه های خیلی بهتری تهیه کنی،اگر هم به برند سونی علاقه داری مدل DDW5500 هستش که خیلی بهتر و سرتر از FXG99 هستش و قیمتش هم توی همین حدود هستش.البته فکر کنم توی نمایندگی بدون پلیر فروخته میشه و شما باید یه هزینه جداگانه جهت خرید پلیر مورد علاقتون انجام بدید که مطمئنا بیشتر از 100 تومن نیست.
ولی این تفاوت قیمت در برابر قابلیت ها و برتری این مدل هیچی نیست.
من یک سینمای خانگی مارشال گرفتم مدل 5181 باقدرت 8800 pmpo و 180 وات rms با قیمت 163 هزار تومان.
کیفیت انصافا از سامسونگ دوستم که t225 هست و 340 تومان با گارانتی گرفته بهتره...
فقط یک راهنمایی میخواستم این دستگاه بهجای ورودی کواکسیکال 6 ورودی AV داره برای صدای 5.1.
آیا میشود یک سیمی ساخت که یک طرف کواکسیکال (برای -----) و طرف دیگر شش سر برای نصب در سینما داشته باشد؟
لطفا اگه کسی میدونه دریغ نکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)