آره لوله قبلی ساییده شده بود ولوله جدید هم فکر کنم مکانیک ناشی بود باید فردا ببرم به نمایندگی ایران خودرو.
آره لوله قبلی ساییده شده بود ولوله جدید هم فکر کنم مکانیک ناشی بود باید فردا ببرم به نمایندگی ایران خودرو.
ببین ببر نمایندگی اگه با گارانتیه که هیچی اگه نه قبول نکن که تو پول بدی بگو به خاطر نصب اشتباه شما بوده و اگر دیدی قبول نکردن اول که نمایندگیتو عوض کن بعدشم شکایت کن به 09644 اینا خیلی رو دارن سریع میخوان یه چیزو بندازن تقصیر راننده اگه من دیر جنبیده بودم 1.5میلیون هزینه ی تعمیر موتورمو میخواستن بندازن گردنم و میگفتن مشکوک بوده سوختن موتورت حواست جمع باشه که اینا وضعشون خیلی خرابه![]()
لوله رایاتور ما هم اینطوری شد من فکر کردم رایدیاتور سوراخ شده بردم نمایندگی بررسی که کردن گفتند لوله از قسمت بست نشتی پیدا کرده و خراب شده و یک لوله با بست انداختند درست شد
سر همین ماجرا یارو انقدر فحش داد بهشون که نگو گفت اخه اون احمقی که اینو ساخته انقدر عقل به سرش نبوده که این لوله رو از یه جای بهتر ردش کنه اخه اینجام جا بوده یه طرف میخوره سابیده میشه یه طرفشم داغ مییشه اب میشه
هه هه موتور ملیه دیگه![]()
دیگه طراح ها اینطوری ساختن دیگهولی انگار از رو بستش نشتی میداد
اخ من دارم میرم این ماشینمو از نمایندگی ایرااااااااااااااااااااان خودروبگیرم به قول بچه ها گفتنی راه تورا میخواند تا موتورت بسوزه
راستی یکی از بچه ها لیست قطعات معیوب رو خواسته بود رفتم نمایندگی حتما میپرسم مینویسم اینجا چشم
اوه راستی بنا به دلیل این که میخوان بندازن گردن ما سوختن موتور رو امروز زنگ زدن دوباره گفتن ماشینت موتورش مشکوک سوخته امپر بالا نیومد گفتم بابا 50000000000 دفعه پرسیدین نه نه نه
یه سوال تو رادیات ماشین باید اصولا چند لیتر باید ضد یخ ریخت من الان 4لیتر ریختم ویکی از دوستان می که باید 2لیتر ضد یخ+2لیتر آب بریزی چون باعث نمی دونم چی گفت می شه؟
حجمش رو دقیق نمیدونم تو دفترچش زده ولی عزیز اصلا آب نریز همشو ضد یخ و ضد جوش بریز
این لوله با یه بست سر جاش فیکس میشه که تکون نخوره و به پولی برخورد کنه تو یه فراخوان 1 سال پیش این مشکل رو برای این مدل رفع کردن مثل اینکه مال شما هنوز مورد داره ببر نمایندگی بگو حتما بست رو برات نصب کنن که بازم اینجور میشه .
نحوه ی تنظیم درست صندلی راننده چه طورییه به همراه عکس کسی بلده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)