بچه ها انتگرال پیش دانشگاهی ریاضی از کدوم فصل تا کدوم فصل برای انتگرال 1 و کدوم فصل ها برای انتگرال 2 هست ؟
مرسی
بچه ها انتگرال پیش دانشگاهی ریاضی از کدوم فصل تا کدوم فصل برای انتگرال 1 و کدوم فصل ها برای انتگرال 2 هست ؟
مرسی
دیف 1 :
دستگاه اعداد
دنباله و سری
حد و پیوستگی و مجانب
مشتق
دیف 2 :
کاربرد مشتق
انتگــــرال
Last edited by *M!L4D*; 21-06-2012 at 09:41.
سلام
كتاب هندسه 2، سفهه 152، مساله 2، تو جواب گفته : "طبق قضيه اساسي تعامد، L بر صفحه p عمود است"
ولي من نفهميدم چتور از قزيه اساسي تعامد، چنين نتيجه اي گرفته؟![]()
میخواستم بدونم مباحث زیر در کدوم کتاب دوره دبیرستان یا پیش دانشگاهی هست؟
![]()
نظریه گراف مقدماتی که نوشتین بخش های کمیش تو کتاب ریاضیات گسسته اومده: گراف، زیرگراف، دور، درجه، درخت، گراف ساده و دو سه تا مبحث دیگه
برای الگوریتم در حد کاملا ابتدایی و مبتدی تو درس کامپیوتری که سال سوم تدریس میشه اومده
شبکه هم چیزی یادم نمیاد بوده باشه
در کل یک دانش آموز فارغ التحصیل پیش دانشگاهی چیز زیادی از اینهایی که گذاشتین نمیدونه!
در حد یه سری مقدمات و تعاریف از گراف اونم ناقص
یه سوال می پرسم . از کنکور سطحش یخورده بالاتره اما اشکال نداره یه کم روش فکر کنید
یک کره که حفره ای به ارتفاع 6 سانتیمتر در آن ایجاد شده
حجم قسمت باقیمونده رو پیدا کنید
Last edited by Headphone; 16-07-2012 at 12:08.
يه سوال داشتم در مورد زبان فارسي كه اسونه از سطح سوم دبيرستان پايينتره!
سرانجام چندتا واج داره!! س َ ر ء َ ن ج ا م يا س َ ر َ ن ج ا م؟!سوال كنكور 85 بود فكر كنم!درسته شايد خيلي چيز نباشه!ولي مثال اين اومد كدوم درست تر هست!؟!مي دونم خيلي اسونه و اولي صحيح تر بايد ميشه!ولي چرا!؟ذهن من رو چه سوالايي به چالش ميكشه خاك ..![]()
همون حالت اول یعنی « س َ ر ء َ ن ج ا م » درسته
به نظر من كه حالت دوم يعني س َ ر َ ن ج ا م درسته
نه همونطوری که دوستمون گفت حالت اول درسته ، چون این صورتی که شما گفتید صورتی هست که درش فرایند کاهش رخ داده
و ملاک برای واج نویسی مخصوصا در کنکور و ازمونها حالتی از لغت مد نظره که درش هیچ گونه فرایند آوایی رخ نداده باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)