تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 323 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122162212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض سلام ممنون واسه ي خوشامدگوييتون

همينجوري نيومدم تواين تاپيك.20 روز پيش خريدم با گارانتي اصلي 380 از كرج البته. يه تشكر ديگه بايد ازتون بكنم بخاطر اينكه مطالبي كه تو اين تاپيك نوشته بودين ومن تاحدودي بيشتر با ايكس 6 اشنا شدم .ولب خيلي به راهنمايي نياز دارم واسه اينكه با گوشيهاي سيستم عامل دار كار نكردم در مورد نرم افزارهاشو ابزارش چيز زيادي بلد نيستم.خاهشا رانهنماييم كنيد يه انتيويروس ذانلود كردم به نام نود32 ولي پاسورد ميخاد لطفا يه انتيويروس خوب و معروف كه كاركردن باهاش سخت نباشه معرفي كنيد نميدونم چرا برنامه ميريزم رو گوشي يه سري نوشته و خرچنگ قورباغه مياد وقتي ميخاي يه برنامه دانلود كني گوشي هشدار ميده كه برنامه مورد اطمينان نيست چقدر خطريه اخه من بازم ادامه دادم به دانلودوديگه هرچي كرمتونه در مورد برنامه هاو ابزار گوشي توضيح بدين خدا خيرتون بده. فعلا كه نميتونم چون تازه واردم ولي بعدا راهشو بگيد تا چندتا عكس اپلودكنم.thank

2. این کاربر از omidxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

دوستان من پیشنهاد میکنم سراغ X 6 16 gb برن بهتره
    از چه جهتی می فرمایید؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

سلام بچه ها عجب تاپیک فعالی داشته اینجا ایکس 6 پس من چرا تا حالا ندیده بودمش ؟؟؟ بچه ها من می خواستم بخرمش ولی پست پایینو تو یکی از فروما دیدم یه کم شک کردم کسی می تونه در این مورد واسم رفع ابهام کنه ظاهر این گوشیو خیییییییییییییییییلی دوست دارم ولی مث اینکه اینجا گفتن زیاد به دردبخور نیست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست من هر کسی میاد یه نغمه ای میده و میره//// خرم آن نغمه که بسپارند به یاد نه خرم آن نغمه که بسپارند ز یاد!!!!!

اونایی که داشتن جر تعریف و تمجید چیز دیگه ای نگفتن. گرچه هر گوشی بالطبع مزایا و معایبی واسه خودش داره. بازار گوشی و خود گوشی مثل ماشین نیست دنیای دیجیتال جوریه که همه چیز یکجا کنار هم جور نمیشه لذا منطق هم میگه "النعمتان لایجتمعان فی مکان واحد فی الزمان الواحد: یعنی دو نعمت در یک زمان و در یک چیز مهیا نمی شود" می بینی یه گوشی صداش خوبه دوربینش بده یکیش تاچش خوبه هیچی نداره!!!! باید گوشی رو مطابق با خواستت نیازت هر چی هست تطبیق بدی و بخری وگرنه خسران می کنی.
    من و سایر دوستان هم با تحقیقات فراوان این گوشی رو از نوکیا خریدیم شما هم اگه مسئله ای دارید بپرسید تا برایتان حل شود.
    این سایت رو هم نگاهکی انداختم چیز بدی ننوشته بود.
    موردتان هر چیه بفرمایید.
    با تشکر

داره خودمونی میشه GUNSHIP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    زاوه‌ا

پيش فرض

فایل های نصب برنامه رو تو کدوم پوشه بفرستم؟
    سوال قبلی من رو هم جواب ندادید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

سلام من امروز x6 گرفتم.
    فقت گوشه صفحه یه علامت پاکت نامه چشمک میزنه که یه پیغام میده که: sim memory full
    چی کنم؟؟؟
    این پیغامت میگه که حافظه سیمکارتت پر شده. احتمالا بعضی پیامک ها و شماره تلفن هایی تو سیمکارتت ذخیره کردی و مشیر ذخیره پیامک ها و مخاطبینت رو سیمکارت قرار دادی که این هشدار اومده. بهر حال باید از آپشن مسیج هات پیام های داخل سیمکارتتو پاک کنی. واسه یکی از دوستان هم همچی مشکلی پیش اومده بود

سعی کن ورژن گوشیت هم جدید باشه و آپ دیت شده باشه به 20
    ---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------

دوستان x6 16 gb با x6 32gb به جز حافظه تو چی فرق داره ؟
    اولا در رنگ
    32 گیگ قرمز روی مشکی و آبی روی سفیده
    ولی 16 زرد و صورتی رو سفید و مشکی

دوم حافظه هاشون

سوم همراه 32 گیگ یه هندفری دلیو 500 می اومد و فکر کنم میگن تو پک های جدید حذف شده

چهارم اینکه 32 گیگ بصورت رسمی واردبازار ایران نشد و قاچاقیه چون فروش خوبی نداشت بخاطر قیمت گزافش الانم یکم پاییین تر از 500 تومنه. فارسی هم نداره باید خودت رو براه کنی واسش

رو 16 گیگ ها با پک اسپشیال با گارانتی اصلی هلدر ماشین و شارژر فندکی نوکیا موجوده

همیناس
    Last edited by Help118; 04-07-2010 at 22:39.

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سلام
    در وهله نخست ورود همگی تون رو به تالار پی30ورلد خوش آمد می گم
    و این که انشالله مدیر شدنتون رو ببینم

سلام من امروز x6 گرفتم.
    فقت گوشه صفحه یه علامت پاکت نامه چشمک میزنه که یه پیغام میده که: sim memory full
    چی کنم؟؟؟

شما به مسیری که می گم برو:
    Messaging >>> Options >>> Sim Messages
    سپس همه پیامک های موجود در سیمکارتت رو پاک کن

دوستان x6 16 gb با x6 32gb به جز حافظه تو چی فرق داره ؟
    توی رنگ بندی قاب ها و محتویات جعبه خرید. همین!

سلام دوستان. من این گوشیو چند روزه خریدم. خیلی باحاله. عاشقش شدم. هیچ مشکلی نداره. به farzaneh*f هم میگم که شک نکن. حتما بخرش.

همينجوري نيومدم تواين تاپيك.20 روز پيش خريدم با گارانتي اصلي 380 از كرج البته. يه تشكر ديگه بايد ازتون بكنم بخاطر اينكه مطالبي كه تو اين تاپيك نوشته بودين ومن تاحدودي بيشتر با ايكس 6 اشنا شدم .ولب خيلي به راهنمايي نياز دارم واسه اينكه با گوشيهاي سيستم عامل دار كار نكردم در مورد نرم افزارهاشو ابزارش چيز زيادي بلد نيستم.خاهشا رانهنماييم كنيد يه انتيويروس ذانلود كردم به نام نود32 ولي پاسورد ميخاد لطفا يه انتيويروس خوب و معروف كه كاركردن باهاش سخت نباشه معرفي كنيد نميدونم چرا برنامه ميريزم رو گوشي يه سري نوشته و خرچنگ قورباغه مياد وقتي ميخاي يه برنامه دانلود كني گوشي هشدار ميده كه برنامه مورد اطمينان نيست چقدر خطريه اخه من بازم ادامه دادم به دانلودوديگه هرچي كرمتونه در مورد برنامه هاو ابزار گوشي توضيح بدين خدا خيرتون بده. فعلا كه نميتونم چون تازه واردم ولي بعدا راهشو بگيد تا چندتا عكس اپلودكنم.thank
    در مورد آنتی ویروس باید به عرض برسونم که اصلا نیازی نیست. چون عملا سیستم عامل های سیمبین نگارش 9.0 به بعد به ویژه ویرایش 3 دیگه ویروس نمی گیرن. ویروس مال سیمبین های 6 ( گوشی 3650 و 3660 )، سیمبین 7 ( گوشی 6600 ) و سیمبین 8 ( N70 و N72 و N90 ) بود. دیگه امروزه ویروس برای سیمبین معنا نداره!!!
    برنامه های زیادی هم هست که شما می بایست با توجه به سلیقت از اینجا یا سایت های معتبر دیگه دانلود کنی. اکثرشون هم توضیحات کافی دارن...

شاد باشین

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

مسائلی که تو این مقال فرمودید نیاز به توضیحات مفصلی داره که من و دوستان چند وقته که درگیرشونیم بهتر می دونم و توصیه می کنم که به صفحات قبل هم توجهی داشته باشید تا جواب سوالات خودتونو بگیرید.

اولا ضمن خوشامد گوشی و تبریک گوشی نویی بای دبگم به جمع ایکس 6 داران خوش اومدین
    دوما گوشی رو گرون خریدین خیلی!
    سوماتا جاییی که مطلع هستم ناد32 واسه سیمبیان آنتی ویروس نزده بود همش مال اسمارت فون های ویندوزموبایل و پاکت پی سی ها بود! توصیه می کنم از کاسپر استفاده کنید.
    برنامه واسه این گوشی خیلی کمه برنامه های درخواستیتونو می تونید از اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخواهید همچنین mobile9.com و سایر منابع. البته خیلی از برنامه ها واسه 5800 نصب میشن و علی رغم یکی بودن ورژن این گوشی با 5800 متاسفانه رو ایکس 6 نصب نمی شن. اون اخطار معمولا داده میشه چون میگه نویسنده وتوزیعگرش معتبر نیست. ایرادی نداره ادامه نصب رو بزنید. اگه توجه کرده باشید واسه ویندوز تو کامیپوتر بعضی وقتها در هنگام نصب برنامه هایی اخطار میاد که این برنامه در ویندوز ساین نشده و Continue anyway رو می زنی اینم شبیه ایناست

فرمودی گوشیتو با گارانتی اصلی خریدی؟ تو پکش هلدر ماشین وشارژر فندکی باید باشه گوشیتم فارس رو باید ساپورت کنه
    بازم در خدمتیم

---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------

فایل های نصب برنامه رو تو کدوم پوشه بفرستم؟
    سوال قبلی من رو هم جواب ندادید
    سعی کن تو Mass memory نصب کنی و رو phone memeory نریزی
    در ضمن نیاز به این کار نیست ovi suite رو نصب کن تو کامیپترت خودش واست این کارا رو می کنه. اگه دستی می ریزی پوشش فرقی نداره فقط تو فون مموری نریز و بعد کپی کردنت باید اجرا و نصبشون کنی
    Last edited by Help118; 04-07-2010 at 22:40.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام دوستان. من این گوشیو چند روزه خریدم. خیلی باحاله. عاشقش شدم. هیچ مشکلی نداره. به farzaneh*f هم میگم که شک نکن. حتما بخرش.
    پس الان دارینش؟می شه این سوالای منو جواب بدین بی زحمت

زیر نور آفتاب صفحه ش واضحه؟!
    راسته که می گن طراحیش طوریه که جای انگشت نمی مونه رو صفحه ش موقع کار کردن؟
    وقتی تصویر متحرک می ذاری به عنوان والپیپر واسش ثابت نمی مونه؟
    البته چیزای دیگه هم هست ولی خب اونا رو تو دو سه روز نمی شه فهمید مث هنگ نکردن و یه سری چیزای دیگه

داره خودمونی میشه milanista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

قیمتش رو سوال کردم توی شیراز x6 16 gb 325 تومنه و n97 هم 390
    این x6 چشای منو گرفته ، خیلی دلم میخواد بخرمش ولی دوستام میگن که n97 بگیر
    حالا موندم چکار کنم !!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

پس الان دارینش؟می شه این سوالای منو جواب بدین بی زحمت

زیر نور آفتاب صفحه ش واضحه؟!
    راسته که می گن طراحیش طوریه که جای انگشت نمی مونه رو صفحه ش موقع کار کردن؟
    وقتی تصویر متحرک می ذاری به عنوان والپیپر واسش ثابت نمی مونه؟
    البته چیزای دیگه هم هست ولی خب اونا رو تو دو سه روز نمی شه فهمید مث هنگ نکردن و یه سری چیزای دیگه
    زیر نور آفتاب خونده نمی شه 5800 هم همینطور بود ولی یکم مایلش کنی می بینی

این گوشی ها هنگ ندارن فقط موقع فشار کاری و ران تایم ارور ها و دباگ های سینتکسی بصورت ری استارت پدافند می کنن

12. 2 کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •