تا جایی که من میدونم فرمور شما باید فارسی داشته باشه. سری JV مثل سری JP فارسی داره. یه چک بکن.
تا جایی که من میدونم فرمور شما باید فارسی داشته باشه. سری JV مثل سری JP فارسی داره. یه چک بکن.
سلام
من تازه این گوشی رو گرفتم چطوری باید تعیین کنم بعد از یک مدتی قفل بشه منظورم phone lock هست که بعد باید یک کد داد . البته من از security فعالش کردم اما فقط وقتی گوشی خاموش روشن میشه کد رو میپرسه میخوام اتوماتیک خودش قفل بشه.لطفاً راهنماییم کنید یکم هم عجله دارم باید تا 2 ساعت دیگه جوابش رو پیدا کنم
چندتا پست عقبتر فریم ور گوشیم رو نوشتم .. ببین ..
من بازم توصیه میکنم عوض نکن ... چن خطرناک هم مثل اینکه هست ... مثلا همین دوتا پست بالاتر یکی از دوستان مشکل پیدا کرد .
اگه گوشیت گارانتی داره بهتره ببری نمایندگی های اصلی سامسونگ تا برات اینکارو بکنن ، خودت نکنی بهتره .
تو همین تاپیک یه جستجو بکنی میتونی آموزش اپدیت رو پیدا کنی ... یکی بود قبلا ... یه تاپیک دیگه هم در اینمورد داشتیم .
گوشی چنین قابلیتی نداره . اون رمز فقط برای قفل کردن قسمت های مختلف و خود گوشی در زمان خاموش کردن استفاده میشه .
ممنون!
کجا؟
چه طور؟
نداره
فکر کردم مثل جته(جت بدون گارانتی فارسی داره)
اما پشیمونی دیگه سودی نداشت....![]()
از دوستان کسی میدونه پسورد پیش فرض این گوشی تو قسمت Security چیه؟! باید 0000 یا 00000000 باشه فکر کنم. درسته؟! ولی عمل نمیکنهشایدم قبلا پسورد رو عوض کردم و یادم نمیاد! حالا راهی هست که بشه پسورد رو ریست کرد؟!
ممنون![]()
Last edited by mahdi_mbi; 30-10-2009 at 19:27.
بعضی از دوستان بدون گارانتی گرفتن، فارسی هم داره
سلام به تمام دوستان سامسونگی !
دوستان من قصد داشتم یکی از گوشیهام! رو عوض کنم و این مدل معقول رو از سامسونگ یا رقیب LG ایش رو بگیرم ! چون وقت خوندن این همه صفحه رو ندارم ، از شما خواهش میکنم تمام (جز به جز) معایب و محاسنش رو برام بگید ...
(یه نکته برام مهم تره : صدا !)
ممنون
راستی قیمت روز رو با گارانتی و بی گارانتی هم بگید ...
یه سوال دیگه : فارسی رو هم ساپرت میکنه ؟!
من با گارانتی 1 ساله میکروتل و تمامی امکاناتش گرفتم 200 هزار تومان و فارسی هم داره حتی تقویم شمسی هم داره و واقعاً گوشی فوق العاده ای هست به نظر من انتخاب خوبیه فقط اسپیکرش استریو نیست ها چون گفتی برات صدا مهمه اما خوب با هندزفری احتمالاً صداش عالی میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)