تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 175 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 1744

نام تاپيک: iPhone 3GS | تاپيك مباحث و مسائل مربوط به آيفون 3جي اس

پروفشنال mac_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یه سوال اگر 4g در خرداد معرفی بشه چند وقت بعدش آنلاک فکتوریش تو ایران گیر میاد (مثلا چه ماهی)

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

سلام
    اصلا مشکلی نداره
    هرموقع می خوام خاموش می کنم و هر وقت می خوام خاموش می کنم.
    هیچ مشکلی نداره.

---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:05 AM ----------

سلام
    میشه بیشتر توزیع بیشتری بدید؟
    من گوشی که خریدم روش 3.1.3 نصب هستش چطوری جیلش کردین ؟
    مشکلی از نظر نرم افزاری باهاش ندارید؟
    نرم افزارهی که کرک هشتن روش راحت نصب می شن یا نه؟

دوست عزیز ،

شما که گوشیتون رو جیلبریگ نکردین ، پس چه جوری می گین مشکل هفته ی چهل به بعد رو ندارین!!!!!

اما در مورد نرم افزار ها ، این عکس های گوشی منه! ببینید ، هیچ مشکلی هم ندارم!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

یه سوال اگر 4g در خرداد معرفی بشه چند وقت بعدش آنلاک فکتوریش تو ایران گیر میاد (مثلا چه ماهی)
    ببینید ، صبر کردن برای 4G کاملا غیر منطقیه!

ولی درکل ، اگر 4G تو جولای معرفی بشه 30 روز بعد در آمریکا و 60 روز به بعد به بازار های جهانی میاد!

البته ایران هم جزو 60 روز حساب میشه!

داره خودمونی میشه hamed_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

4G ؟

يعني ميخواين صبر كنيد 4G بياد!؟ من با دوستمون موافقم صبر كردن براش منطقي نيست.حالا بر فرض بياد خدا ميدونه قيمتش چند ميشه با اين رويه اي كه اپل پيش رو گرفته حتما يه سالي هم بايد صبر كرد تا جيل بشه!

نقل قول نوشته شده توسط Mostajab
    هنوز کامل نیومده
    اما اخباری مبنی بر اینکه تا چند روز دیگه جیلیبریک کامل 3.1.3 میاد به چشم می خوره
    در ضمن مشکل روشن شدن بعد از هفته 40 هم حل می شه با این برنامه که قراره عرضه بشه
    بله توي برخي از سايتها هم گفته شده كه ورژن 3.1.3 جيل شده هم توسط جورج هاتز و هم توسط يه گروه ديگه البته جورج هاتز زمان مشخصي نگفته براي ريليز نرم افزار فقط گفته با اين نرم افزار مشكل tethered هم حل شده.

داره خودمونی میشه mohsen_f_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوست عزیز ،

شما که گوشیتون رو جیلبریگ نکردین ، پس چه جوری می گین مشکل هفته ی چهل به بعد رو ندارین!!!!!

اما در مورد نرم افزار ها ، این عکس های گوشی منه! ببینید ، هیچ مشکلی هم ندارم!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    خدایش خودمم موندم.
    دادم به یکی از دوستام واسم بخره سریال 121 گرفته ولی هیچ مشکلی در خاموش و روشن کردنش ندارم.
    شما گوشی تون رو گرفتین چه سریال هستش و از اول فریمورک 3.1.3 روش بوده یا نه؟
    من هرکاری که می شد واسه اینکه یه کاری کنم مثل شما برنامه نصب کنم(جیلبریک)نشد.
    واسم کل مراحل رو می فرستین؟
    باتشکر
    Last edited by mohsen_f_b; 31-03-2010 at 06:33.

حـــــرفـه ای payamf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آیپاد تاچ 2g حافظه 32 گیگ الان آکبند داره؟
    اصلا موجود هست؟ یا همه آکبندها 3G است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mro229's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

سلام دوستان...
    من در چین زندگی می کنم و قصد خرید آیفون رو دارم...
    چند تا سوال داشتم... اول این که این جیل بریک که می گید چی هست و دلیل جیل کردن گوشی ها چی هست؟
    دوم این که چه گوشی هایی جیل می شن و آیا این موضوع در همه جا همین طوری هست؟
    سوم این که همه مدل های آیفون همچین مشکلی دارند یا فقط 3Gs ؟
    چهارم این که می شه یک قیمت حدودی در مورد آیفون 3Gs و 3G در بازارهای تهران به من بدید تا مقایسه کنم؟
    پنجم این که اگر بخوام آیفونی بگیرم که مشکل جیل شدن و سریال و هفته و ... نداشته باشه و از این بابت خیالم راحت باشه چه مدلی و با چه مشخصاتی خریداری کنم؟
    ششم این که در اینجا چند نوع آیفون وجود داره. آیفون ساخت چین که نمایندگی آیفون می فروشه. آیفون ساخت هنگ کنگ که در بازار عادی کامپیوتر و مبایل موجود هست و خیلی خیلی کم آیفون ساخت امریکا که بعید می دونم واقعا ساخت امریکا باشه... حالا آیفون ساخت هنگ کنگ کمی ارزون تر هست به دلیل این که آنلاک نشده است. می شه خودمم آنلاکش کنم؟
    حالا کدوم به صرفه تره؟ هنگ کنگ یا چین؟
    ممنون می شم راهنمایی کنید...
    Last edited by mro229; 31-03-2010 at 14:52.

حـــــرفـه ای payamf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اول این که این جیل بریک که می گید چی هست و دلیل جیل کردن گوشی ها چی هست؟
    جیل برک راهیست برای استفاده از برنامه های آیتونز بصورت کرک شده و مجانی

دوم این که چه گوشی هایی جیل می شن و آیا این موضوع در همه جا همین طوری هست؟
    جیلبرک مخصوص آیفون و آیپاد تاچ است و تمامی مدلها چیلبرک میشوند. بله در تمام دنیا میتوان جیلبرک کرد.
    سوم این که همه مدل های آیفون همچین مشکلی دارند یا فقط 3Gs ؟
    اگر منظورتان از مشکل جیلبرک است که باید بگویم مشکل نیست بلکه به نوعی -- کردن گوشی است برای دارندگان آیفون در ایران خریدن از آیتونز کار مشکلی است بنابراین گوشی را جیلبرک کرده تا برنامه ها را بصورت رایگان از سایتهای متفرقه دانلود کنند.

چهارم این که می شه یک قیمت حدودی در مورد آیفون 3Gs و 3G در بازارهای تهران به من بدید تا مقایسه کنم؟
    قیمتها رو حدودی خدمتتون میگم
    iPhone 3G 8GB حدود 600 هزار تومان
    iPhone 3G 16GB حدود 700 هزار تومان
    iPhone 3Gs 16GB حدود 800 هزار تومان
    iPhone 3Gs 32GB حدود 900 هزار تومان
    البته برای قیمتهای دقیقتر به تاپیک "آخرین قیمت آیفون" مراجعه کنید.

نجم این که اگر بخوام آیفونی بگیرم که مشکل جیل شدن و سریال و هفته و ... نداشته باشه و از این بابت خیالم راحت باشه چه مدلی و با چه مشخصاتی خریداری کنم؟
    همونطور که گفتم جیل برک کردن مشکل نیست و شما میتوانید اصلا جیلبک نکنید. این مسایل برای داخل ایران است و شما میتوانید بصورت قانونی و با استفاده از master card و یا بصورت PayPal و یا با iTunes کارت برنامه ها را بخرید.

ششم این که در اینجا چند نوع آیفون وجود داره. آیفون ساخت چین که نمایندگی آیفون می فروشه. آیفون ساخت هنگ کنگ که در بازار عادی کامپیوتر و مبایل موجود هست و خیلی خیلی کم آیفون ساخت امریکا که بعید می دونم واقعا ساخت امریکا باشه... حالا آیفون ساخت هنگ کنگ کمی ارزون تر هست به دلیل این که آنلاک نشده است. می شه خودمم آنلاکش کنم؟
    ببینید در کل آیفون دو مدل 3G و 3Gs دارد و این مدلها هم ساخت چین است. البته مدلهای Fake یا تقلبی آیفون هم با قیمتهای خیلی پایین در بازار موجود است. اما مسلمه که شما آیفون اصلی میخرید نه Fake
    در ضمن قضیه آنلاک کردن فقط در مورد آیفون های اصلی مطرح است. اگر گوشی بصورت آنلاک فکتوری باشد که راحت میتوانید استفاده کنید ولی اگر از AT&T یا اپراتورهای دیگر با قیمت رسمی اپل (که توی سایت Apple.com قیمتها ذکر شده) بخرید آیفون شما لاک خواهد بود این به این معنیست که شما فقط با سیم کارت خودتان میتوانید از آیفون استفاده کنید که اگر بخواهید در این حالت گوشیتان را برای همه سیم کارتها باز یا به اصطلاح آنلاک کنید ابزار و برنامه های زیادی برای این کار وجود دارد. که در سایت میتوانید روشهای انجام کار راپیدا کرده و یا بپرسید.

حالا کدوم به صرفه تره؟ هنگ کنگ یا چین؟
    مدل اصلی ساخت چین است. اما نمیدانم منظورتان از چین آیفون Fake است یا اصلی؟

10. این کاربر از payamf1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mro229's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

مدل اصلی ساخت چین است. اما نمیدانم منظورتان از چین آیفون Fake است یا اصلی؟
    بابت پاسخ های کاملتون ممنون. استفاده کردم.

آیفون Fake رو که کلا هیچ... منظورم آیفون اصلی هست... پس یعنی پشت همه آیفون های اصلی نوشته طراحی در کالیفرنیا و سر هم شده در چین؟ من توی بازار یک مدل ساخت هنگ کنگ رو دیدم... البته واقعیت اینه که دیگه الان با همون استاندارد ها تولید می شه و خیلی شاید تفاوتی نداشته باشه... اما مسئله اینه که اگر من گوشی آیفون اصلی ساخت هنگ کنگ رو (شاید منظور فروشنده وارد شده از هنگ کنگ باشه) بخرم که آنلاک نشده هم هست ، آنلاک کردنش سخته؟ و من گوشی آیفون اصلی ساخت چین که آنلاک شده هست و نیاز به استفاده از یک سیمکارت AT&T نیست رو بخرم؟ یا نه می صرفه که من گوشی آیفون اصل هنگ کنگی آنلاک نشده رو با قیمت پایین تر بخرم و خودم _ به راحتی _ آنلاک کنم؟! کدوم مورد به صرفه تره؟

نکته بعدی این که کلا دور Master card و visa و paypal و... رو خط بکشید... کی واسه این همه نرم افزار پول می ده؟ البته اونایی که دارن شاید بدن... البته دستیابی ایرانی ها به این گونه خدمات بانکی در همه جای دنیا کار آسونی هم نیست...

منظورم از راحتی خیالم بابت خرید آیفون در مورد جیل بریک شدن و سریال و هفته چندم و اینا این بود که آیفونی که می خرم چه مشخصه هایی داشته باشه که با این مشکلات مواجه نشم. البته این طور که مشخصه جیل بریک کردن کار سختی نیست... فقط نمی دونم چطوری می شه و چکار باید کرد که البته هنوز که گوشی نگرفتم ولی اگر آدرس تاپیک و یا سایتی بدید که روش جیل بریک کردن رو آموزش داده باشه باز هم ممنون می شم...
    تشکر.
    موفق باشید و سر افراز...

اگه نباشه جاش خالی می مونه metallica is me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم این جریان مالتی تسک که چندتا برنامه با هم باز میشن تو آیفون حل نشد؟؟؟؟؟؟
    مثلا نمیشه آهنگ گوش کرد و تو وب چرخید؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •