اره خوب اصل همون محک زدن هست ولی خوب برنامه ریزی هم مهمه ! به نظر من برنامه ریزی گزینه ی 2 از قلم چی بهتره ، حتی تو برنامه اش تست هم گنجانده شده
اره خوب اصل همون محک زدن هست ولی خوب برنامه ریزی هم مهمه ! به نظر من برنامه ریزی گزینه ی 2 از قلم چی بهتره ، حتی تو برنامه اش تست هم گنجانده شده
آره به نظر منم برنامه ریزی گزینه 2 بهتره و اینکه جزوه هایی که میده واقعا به درد بخوره.حتما از جزوا هاش استفاده کنین(:
سلام.بابا ما گذاشتیم دیگه، راستی واقعا برای کارنامت تبریک میگم،اگه میشه عکس کارنامتو بزار چون میخوام ببینیم اون درسایی که خوب زدی ترازت چند شده؟ممنون.
جدی با این درصدا 7440!!!حتما فروختن سوالا رو وگرنه پارسال اگه اینجوری میزدی تراز 8000 رو شاخت بود عجب!!!
میگم تو این امتحان تعیین سطح گزینه 2 از پیشم اومده بوده مگه؟
نظر مشاور کانون اینجا هم همینه می گفت از ترازت تعجب می کنم
نه به کانون اطمینان داشته باشید آزمونای گزینه دو فوق العاده سخته و چرته من میدیدم آزموناشو خندم میگرفت سوالاش خیلی سختهآره به نظر منم برنامه ریزی گزینه 2 بهتره و اینکه جزوه هایی که میده واقعا به درد بخوره.حتما از جزوا هاش استفاده کنین(:
بابا آزمونتون آسون بوده که اینجوری شده بزار سخت بشه اونوقت خوب محک میخورید من خودم از مهر با کانون اومدم چون از مهر به بعد جدی میشهنظر مشاور کانون اینجا هم همینه می گفت از ترازت تعجب می کنم
تو تابستون تراز اونقدر بالا نمیره.از مهر همه یه افزایش ترازی دارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)