محمود جان من امروز تازه پستت رو دیدم.
امکان رتبه 2 رقمیت خیلی بیشتر از یک رقمیه(منظورم رتبه کشوری، ولی برای منطقه نمیشه تخمین زد). اگر شیمی رو بالای 90 میزدی کارت تموم بود . امیدوارم به آرزوت برسی.
محمود جان من امروز تازه پستت رو دیدم.
امکان رتبه 2 رقمیت خیلی بیشتر از یک رقمیه(منظورم رتبه کشوری، ولی برای منطقه نمیشه تخمین زد). اگر شیمی رو بالای 90 میزدی کارت تموم بود . امیدوارم به آرزوت برسی.
Last edited by farhad_realmadrid; 26-07-2009 at 16:01.
من که بگم استرس دارم بعضی ا گیر میدن (خودش فهمید کیو میگم ) بگم ندارم شما گناه داریآقا من واسه نتایج کنکور استرس دارم بدجور.
کسی استرس داره؟
بابا همه استرسرو دارن نگران نباش چیز مهمی نیست
به آقا سعید چه خبرا بعد از کنکور تا الان ندیدم...
الان از وضعیتت جسمی راضی هستی به خاطر کنکور؟
راستی از وضعیت کنکور راضی هستی امید داری؟
Last edited by farhad_realmadrid; 26-07-2009 at 16:12.
آره من.
از خود کنکور خیلی بیشتر.هر شب خوابشو می بینم.بدیش اینه که هر لحظه ممکنه نتایج بیاد.
خیلی هم یه لحظه نیست تا سایت بالا بیاد .صفحه ها وا شن. تازه آدم اون موقع یه خورده گیج میشه.چون به شکل کارنامش هم عادت نداریم طول میکشه تا بین اون همه عدد رتبه رو پیدا کنیم.
قشنگ میومدی اسممو میگفتی دیگهمن که بگم استرس دارم بعضی ا گیر میدن (خودش فهمید کیو میگم ) بگم ندارم شما گناه داری
بابا همه استرسرو دارن نگران نباش چیز مهمی نیست
خوب من زورم میاره تو استرس داشته باشی
من باید استرس داشته باشم که کل فامیلمون فکر می کنن زیر 300 میشم اما اگه 1000 بشم می میرم از خوشحالی![]()
نه بابا... ديگه از 6 رقمي كه بد تر نميشم![]()
من که میگم 6یا 7 مرداد نتایج رو اعلام می کنن؟میگی نه نیگاه کن.
راستی رهام فکر کنم این دیگه عکس خودته.
جالب میشه ساعت 3 نصفه شب بشینی پشت کامپیوتر واسه گرفتن هر چه زودتر نتایج....بعدش نتایج میاد اگه خوب شده باشی که نمیتونی ذوقتو بکنی چون همه خوابن...اگرم بد شده باشی که سکته میکنی و چون همه خوابن از دست میری....پس وقتی که همه هستن برید نتایج رو بگیرید![]()
نه اگه خوب بشه که تموم اعضای خانواده رو بیدار میکنیم و یه آهنگ شاد بندری با آخرین صدا همون نصفه شب میزاریم![]()
بچه ها میگن به نفرات اول زنگ زدن. (شایعه نیست ها)
توی تاپیک سامان خسته گفته که نفر اول تجربی رو بهش زنگ زدن.
سعید خبری از نفر اول نداری؟
این هم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)