من برای بیشتر برنامه هایی که نصب می کنم این پیام میاد . تا حالا مشکلی هم پیش نیومده
من برای بیشتر برنامه هایی که نصب می کنم این پیام میاد . تا حالا مشکلی هم پیش نیومده
Last edited by behii; 15-06-2010 at 11:17.
دوستان دوربین این گوشی کیفیت داره و آیا سرعت عملکردش چطوره ؟![]()
اتفاقا این مطلب رو می خواستم بیام اینجا بگم .
دوربین نور باشه خوبه تقریبا هم عکسش هم فیلم اش اما اگه نور نباشه عکس برداریش تقریبا خوبه , فیلم برداریش مضخرفه![]()
---------------------------------------
دوستان بعد آپدیت صدای اسپیکر هاش بهتر نشده یا آهنگ های من با کیفیت تر شده ؟![]()
من هم موافقم عکاسیش در شب افتضاحه
ولی اگر روی حالت عکاسی در شب بزاری یه ذره بهتر می شه
ببخشید دوستان من هم گوشی 5530 هست یک سوال دارم شاید مسخره باشه من تازه کار هستم بلد نیستم
سوال من این هست که چران هندزفری من فقط میشه اهنگ گوش کرد و اصلا نمی شه کسی که به من زنگ می زنه با هندزفری چواب داد
یک سوال دیگه
استفاده زیاد از هندزفری (مثلا روزی 4 ساعت) ایا باعث اسیب زدن به گوش می شه..
ببخشید یک سوال دیگه هم برام پیش اومد
برای گوشی قاب گیرم بهتره یا نگیرم بعضی ها می گن بگیر بهتره بعضی ها می گن نگیری بهتره
شما دوستان که وارد هستید کددومش بهتره
Last edited by online_amin; 16-06-2010 at 17:59.
سلام... منم به روز كردم با فونيكس. فعلا تغيير خيلي محسوسي حس نكردم جز چند مورد جزئي ! انتظار بيشتر از اين بود!
اگه هندزفری میکروفون داشته باشه باید بتونید به تماستون جواب بدید.سوال من این هست که چران هندزفری من فقط میشه اهنگ گوش کرد و اصلا نمی شه کسی که به من زنگ می زنه با هندزفری چواب داد
وقتی هندزفری رو به گوشی وصل میکنی چه پیغامی میده؟دو حالت داره!اگه پیغام Default Handset (یا یه چیزی شبیه این) بده پس باید به راحتی به تماساتون پاسخ بدید ولی اگه با وصل کردن هندزفری یه منو بیاد که نوع دستگاه متصل شده رو باید مشخص کرد گوشیه شما میکروفون هندزفری رو نشناخته!یا هدفون شما اصلا دارای میکروفون نیست!
خیر اصلا سوالتون مسخره نیست.من هم مثل شما خیلی چیزا رو بلد نیستم.بخشید دوستان من هم گوشی 5530 هست یک سوال دارم شاید مسخره باشه من تازه کار هستم بلد نیستم
مطمئن نیستم آسیب میرسه یا نه ولی اینو مطمئنم که صدای بلند در بلند مدت آسیب میرسونه به گوش!حتی المقدور با صدای کم به موسیقی گوش بدید.استفاده زیاد از هندزفری (مثلا روزی 4 ساعت) ایا باعث اسیب زدن به گوش می شه..بنده در این مورد اطلاعی ندارم و تا حالا قاب گوشیمو عوض نکردم.اگه از دوستان اطلاع داره ایشونو راهنمایی کنه!برای گوشی قاب گیرم بهتره یا نگیرم بعضی ها می گن بگیر بهتره بعضی ها می گن نگیری بهتره
آره تغیرات خیلی محسوس نیست.احتمالا به زودی یه ورزن جدید بدن بیرون.به نظر من چند نکته کوچیکو توجه کنن خیلی بهترمیشه!سلام... منم به روز كردم با فونيكس. فعلا تغيير خيلي محسوسي حس نكردم جز چند مورد جزئي ! انتظار بيشتر از اين بود!
Last edited by SAH-IE; 16-06-2010 at 23:29.
اینجا تقریبا هممون تازه کاریم![]()
منظورتون همونی هست که روی دستگاه هست ؟ اون هدست هست که فقط میشه باهاش گوش داد و برای صحبت کردن از میکروفون خود گوشی استفاده کرد (دکمه ی وسط هدست برای ایجاد ارتباط هست) اگر هندزفری خریدید من نمی دونم !
بله ! شک نکنید .
من که وارد نیستم اما می گم نگیرید , اما اگه ازش تو محیطی استفاده می کنید که امکان ضربه خوردن و افتادن اش زیاده (مثلا محل ساخت ساختمون ) بگیرید.
دوستان لطفا جواب های منو اگه اشتباه گفتم تصحیح کنید .
زیاد تغییری نکرده . اما حداقل این انتظار ما رو که به پایان رسوندن![]()
دوست عزیز فکر کنم هندست ارایه شده روی گوشی دارای میکروفون سرخود هست و نیازی نیست از میکروفون گوشی استفاده کرد.منظورتون همونی هست که روی دستگاه هست ؟ اون هدست هست که فقط میشه باهاش گوش داد و برای صحبت کردن از میکروفون خود گوشی استفاده کرد (دکمه ی وسط هدست برای ایجاد ارتباط هست) اگر هندزفری خریدید من نمی دونم !
دوست نت بهتره از تعویض قاب استفاده نکنی
من دیشب علائدین بودم یکی از دوستام اونجا گفت تعویض قاب باعث صدمه دیدن شاسی گوشیت میشه بهتره این کار رو نکنی قاب اصلیش 50 تومنه و کپی که برابر اصله و تو بازار به جای اصل فروخته میشه 10 تومن لیبل که روی شیشه قرار میگیره 1000 تومن و ژله ای که دور گوشی میوفته 1500 فقط تک رنگ بود اونم شیری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)