بهتره از این سایت استفاده کنین و فایلتون رو همزمان روی 10 تا آپلود سنتر آپلودش کنین.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهتره از این سایت استفاده کنین و فایلتون رو همزمان روی 10 تا آپلود سنتر آپلودش کنین.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
با توجه به اینکه این گوشی جاوا هستش و سیستم عامل نداره واسه gps از چه برنامه ای میشه استفاده کرد(منظورم برنامه جی پی اس و نیز نقشه مخصوص تهران هستش).
آقا یه سوال
من میخوام آخرین فریم ویر غیر فارسی رو روی گوشیم نصب کنم (یعنی غیر از JP) آیا راهی داره که وقتی باسم اس ام اس فارسی بدن مشکل فونت فارسی نداشته باشم و باسم اس ام اس فارسی نمایش بده ؟
بعنی مثل گوشیهای سونی اریکسون میشه فونهای فارسی رو روی فریم ویر غیر فارسی ریخت تا مشکل حل بشه ؟
ممنون
دوستان چنتا سوال يه كم فرق فريمورا رو ميگين مثلا اونايي كه فارسي رو چپكي ميخونه چه حسنايي داره؟
من trekk buddy رو نصب كردم نقشه تهرانم ريختم اما تو محيط باز start كه ميزنم پيدا نميكنه مدتيم صبر كردم ولي نمي كنه
نه نمیشه.هنوز فیرم ویرهای تاچ ویز قابل ویرایش نیستن.
یه نفر که جت داره بیاد و به صورت کاملا بی طرفانه در مورد جت یه نظر کلی بده!!!
معایب و مزایا و این چیزا!!!
من تقریبا ماهی 2 تا گوشی میگیرم.بین گوشی هایی که داشتم از 5800 بیشتر از همه راضی بودم بعدش کوربی.من n900.5530.5800.n91.n95.n97.lg arena.iphone 3gs.auro.hd2.6700.x1.jet.satio.corby.s8300.8800 art.p990 و.............کلی گوشی دیگه داشتم تا حالا.از گوشی 50 تومانی تا 1.5 میلیونی کارمم مثل اکثر یوزرها موزیک و فیلمو اینترنت وکلا ور رفتن با گوشیه.سرعت جت اصلا بالا نیست بلکه معمولیه.وقتی با ایفون یا حتی کوربی کار کنی دیگه تاچ جت رو اصلا تاچ حساب نمیکنی.شارژش خوبه صداش خوبه رزولوشنش عالیه دوربینش خوبه.ولی اصلا اونی که تعریف میکردن نیست نه از لحاظ سرعت نه چیز دیگه.خنده داره ولی من کوربی رو به این ترجیح میدم.بنظرمن نمیارزه به این قیمت.گوشی های بهتری توی این رنج قیمت هست.این غول توخالیه.اگر استار بگیری بعدش اینو بخری واقعا شاکی میشی.جز چندتا چیز کوچیک فرق زیادی با استار نداره.در صورتی که استار نصف قیمت اینرو داره.اگر یکی قبلا منو خوب راهنمایی میکردو الکی تعریف نمیکرد ازین گوشی عمرا اینو میخریدم
آقا یعنی 5800 از iphone 3gs بهتره دیگه ؟!
یعنی نسبت به استار هیچ چیز قابل توجهی نداره که قیمتشو توجیه کنه
من این گوشی رو دو هفته پیش با قیمت 320 خریدم
یعنی واقعآ ضرر کردم ؟
لطفا یه سر به اینجا بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)