داداش ممنونتم ...اخه دارم خل میشم ....مادربوردم GIGABAYT 6-quad/ S-series ....همه چیزشم نصب کردم ..الان که تو نتم وارد بازی شد ! ;کسی میدونه چطور local area connection رو بیازم ؟؟؟؟نیستش .....اه![]()
داداش ممنونتم ...اخه دارم خل میشم ....مادربوردم GIGABAYT 6-quad/ S-series ....همه چیزشم نصب کردم ..الان که تو نتم وارد بازی شد ! ;کسی میدونه چطور local area connection رو بیازم ؟؟؟؟نیستش .....اه![]()
Last edited by kingboy_1978; 21-05-2010 at 18:33.
سلام
دوست عزیز شما به راحتی میتونی با ساخت یه کانکشن مشکلت رو حل کنی
مثل زمانی که کانکشن دایال اپ درست میکنی برو مراحل رو فقط زمانی که پنجره نوع انتخاب ارتباط میاد گزینه برودکاست رو فکر کنم یکی مانده به اخری رو انتخاب کن یه کانکشن جدید برات درست میشه
موفق باشین
بخش Friends تو مولتی پلیر دیگه باز نمیشه
دوستان تائید میکنن؟
کلا من به بخش مولتی نمیتونم وصل بشنم
فکر کنم مشکل پیدا کرده
برای من که اصلا friendباز نمیشه
ورژن بازیت چنده؟همچنین ورژن کرکت؟
من اصلا امروز نتونستم آنلاین بزنم.هی میگفت سرور وصل نمیشه تو این زمان
من که کلا بی خیال این بازی شدم یعنی کلا بیخیال pc شدم و رفتم تو کار xbox360
مشکل موقتی بود
خوب این بازی محشر و با لول reality یعنی سخت ترین حالت تموم کردم. واقعا فاز داد ولی کوتاه بود!! الان دارم deniable ops را بازی می کنم اونم عجیب فاز میده.
من به این بازی 9 دادم تو gamespot . ایرادای بازی به نظر من صدا گزاری ضعیف دشمنا، سیاه و سفید شدن تصویر، نبودن قابلیت هایی مثل قفل باز کردن، چاقو ، -- کردن دستگاه ها ، خنثی کردن بمب که تو اسپلینتر سل های قبلی بود.
نکاتی که پیشرفت کرده بود افزایش حالت اکشن بازی، روش های بازجویی بیشتر و باحال تر نسبت به قبلی ها که یجورایی مثل بازی پانیشر بود و پناه گرفتن و شلیک کردن که تو سری های قبلی نبود.
در کل خیلی حال داد حیف شد زود تموم شد.
Last edited by hoomi_gta; 22-05-2010 at 11:00.
من یه عادت بدی دارم اینه که کم پیش میاد یه بازی رو تا آخرش برم نهایتاً چند مرحله بیشتر نمی رم.
اما این بازی رو الآن تقریباً تا آخرش رفتم(چون هنوز تموم نشده)
البته شاید هم هنوز تو جو خرید Xbox هستم!!!
بازی بدی نبود اما دشمنان در نبرد تن به تن کمی گیج میزنن.چند تا با گ هم دیدم مثلاً یه بار از تو دیوار لوله تفنگم اومد بیرون و منم شلیک کردم یا یه بار دست و پای یکی که کاور گرفته بود از میز اومد بیرون.(نمی دونم این مشکل رد شدن اجسام از داخل هم تو بازی ها کی رفع میشه که گل سر سبد این مشکل سری PES هست که بازیکنان از در و دیوار و تیر دروازه و شکم هم رد میشن)
اصلا دیگه وصل نمیشه.مشکل موقتی نیست مرد.ورژن بازیت چنده و ورژن کرکت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)