تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 227 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122162212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 2266

نام تاپيک: ◄ ™ Apple اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

اگه نباشه جاش خالی می مونه taban341's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

ببین دوستم اگه واقعا همونطور که گفتم کار گرافیکی خیلی سنگین داری مثلا خروجی میخوای بگیری اذ یه فیلم 2 ساعته برای سریعتر انجام شدن کارت میتونی سری 15 اینچ به بالا رو بگیری ولی 375 که من دارم یا 374 هم این کارا رو انجام میدن ولی ممکن سرعتشون کمتر باشه ، اما اپل کم آوردن و انجام ندادن توکارش نیست .در ضمن باید بگم حتی نرم افزار های اپل هم از ویندوز قویترن مثل فاینال کات که کارای ادیت فیلمهای هالیوود مثل آواتار رو باهاش انجام میدن.
    4روز نه پشت سرهم طول کشید تا دانلودشکنم (فاینال کاتو میگم) وقتی اجرا کردم براحتی اجرا شد .اینم بگم نرم افزارهای مک تو همه ورژن های 13،15،17 اینچ اجرامیشن.نرم افزارهای ویندوزهم تاحالا با موردی برخورد نکردم که اجرا نشه اگه کار خاصی داری وشک داری اجرا بشه بگو واست تست کنم اگه داشته باشمش.
    اگه واسه بازی میگی الان دارمGTA IV - Episodes From Liberty Cityبازی میکنم (تو ویندوز چون مکش هنوز نیومده) البته مشکل کرک دارم ازیه جایی به بعد تو لودینگش گیر میکنه یه برنچ مارک میگیرم الان و توپست بعد میزارم تا خودتون قضاوت کنید. درضمن اگه بدونی این بازی تا حالا جزء سه باز سنگین بوده (تا اونجا که من در جریانم) و الان دارم با 375 بازی میکنمش و اینکه میگن اپل بدرد بازی نمیخوده کاملا غلطه.
    واقعا ممنونم و شرمنده که اینقدر سوال میپرسم
    من نمیگم نمیتونه و کم میاره بحث من سر همین مونتاژ فیلمه یه فیلم با کیفیت HD ببر تو Final Cut Pro ببین تو Render گیری کم نمیاره آخه فیلم های HD کیفیت شون خیلی بالاست و خیلی سنگینن هر دقیقه 230 مگابات اگه کم نیاره و اینکارو به راحتی انجام بده دیگه عالیه و نرم افزارCinema 4D مثلا دوستم لپ تاپ Asus داره Core 2 Dou وقتی با این نرم افزار چنذ تا پلاگین میاره هنگ میکنه ولی با After Effect که خیلی سنگینه راحت کار میکنه. واسه بازی هم بگم من زیاد اهلش نیستم فقط PES بازی میکنم که اونم فکر کنم واسه مک باشه و اگه بگیرم فکر نکنم نیازی به نصب ویندوز باشه مگر نرم افزار Office که دوستان میگن نرم افزارهای مک مشابه داره و مشکلی نیست نرم افزارهای آهنگ سازی ام که Reason کار میکردم ورژن 5 اونو تو یه سایت واسه دانلود گذاشته تحت مک عالیه . هرچند که یه نرم افزار غول آهنگ سازی هستش تحت مکApple Studio Magic Pro که واسه نصبش 9 تاDVD لازمه ، اگه پرنچ مارک رو بگیری که عالی میشه و دیگه واقعا شرمندم میکنی.rating و review کامل ازش ندیدم تو سایتهای خارجی.
    اگه آدرس سایت سراغ داری بذار.
    آخه من خیلی وسواسیم و تا مطمئن نشم چیزی رو نمیخرم از طرفی وزن 13 خیلی کمه و ممنم زیاد حمل میکنم و باتریشم که دیگه نظیر نداره مشکلم سر CPU شه که با تست شما دیگه خیالم جم میشه .هاردم که External 1TB میگیرم حله رممم که الان خوبه بعدا میشه تا 8 گیگ ارتقا داد.اگه یه سایت بود و این مدل رو با یه core i7 از برندهای دیگه مقاسه میکرد و review کامل ازش بود واقعا عالی میشد و من می فهمیدم تقریبا تا چه حدیه. اینم بگم من کارامو اگه لازم بشه یه نرم ا فزار رو 10 روز طول بکشه دانلود بشه، دانلود میکنم و سراغ ویندوز نمیرم(هر چیزی را بهر کاری ساختند آخه مک هنگ تو کارش نیست)خوب زیادی حرف زدم . درمورد بازی هم میدونم که کم نمیاره و حرف شما درسته ولی شنیدم داغ میکنه تو ویندوز البته نه مک.
    بازم ممنون که وقتتو میذاری و با حوصله جواب میدی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

واقعا ممنونم و شرمنده که اینقدر سوال میپرسم
    من نمیگم نمیتونه و کم میاره بحث من سر همین مونتاژ فیلمه یه فیلم با کیفیت HD ببر تو Final Cut Pro ببین تو Render گیری کم نمیاره آخه فیلم های HD کیفیت شون خیلی بالاست و خیلی سنگینن هر دقیقه 230 مگابات اگه کم نیاره و اینکارو به راحتی انجام بده دیگه عالیه و نرم افزارCinema 4D مثلا دوستم لپ تاپ Asus داره Core 2 Dou وقتی با این نرم افزار چنذ تا پلاگین میاره هنگ میکنه ولی با After Effect که خیلی سنگینه راحت کار میکنه. واسه بازی هم بگم من زیاد اهلش نیستم فقط PES بازی میکنم که اونم فکر کنم واسه مک باشه و اگه بگیرم فکر نکنم نیازی به نصب ویندوز باشه مگر نرم افزار Office که دوستان میگن نرم افزارهای مک مشابه داره و مشکلی نیست نرم افزارهای آهنگ سازی ام که Reason کار میکردم ورژن 5 اونو تو یه سایت واسه دانلود گذاشته تحت مک عالیه . هرچند که یه نرم افزار غول آهنگ سازی هستش تحت مکApple Studio Magic Pro که واسه نصبش 9 تاDVD لازمه ، اگه پرنچ مارک رو بگیری که عالی میشه و دیگه واقعا شرمندم میکنی.rating و review کامل ازش ندیدم تو سایتهای خارجی.
    اگه آدرس سایت سراغ داری بذار.
    آخه من خیلی وسواسیم و تا مطمئن نشم چیزی رو نمیخرم از طرفی وزن 13 خیلی کمه و ممنم زیاد حمل میکنم و باتریشم که دیگه نظیر نداره مشکلم سر CPU شه که با تست شما دیگه خیالم جم میشه .هاردم که External 1TB میگیرم حله رممم که الان خوبه بعدا میشه تا 8 گیگ ارتقا داد.اگه یه سایت بود و این مدل رو با یه core i7 از برندهای دیگه مقاسه میکرد و review کامل ازش بود واقعا عالی میشد و من می فهمیدم تقریبا تا چه حدیه. اینم بگم من کارامو اگه لازم بشه یه نرم ا فزار رو 10 روز طول بکشه دانلود بشه، دانلود میکنم و سراغ ویندوز نمیرم(هر چیزی را بهر کاری ساختند آخه مک هنگ تو کارش نیست)خوب زیادی حرف زدم . درمورد بازی هم میدونم که کم نمیاره و حرف شما درسته ولی شنیدم داغ میکنه تو ویندوز البته نه مک.
    بازم ممنون که وقتتو میذاری و با حوصله جواب میدی.
    اول آسونا رو جواب میدم .
    ۱- حتما اولش که میگیری اگه ویندوز رو رایگان نصب میکنن بزار نصب کنن یکروز کارت گیر نکنه.
    ۲- مک PES نداره.
    ۳-شرمنده اون موقع که داشتم پیغام میدادم داشتم یه پچ میریختم مشکل کرک GTA حلشه که دیگه باز نشد.
    اما اگه need for speed shift برنچ داشته باشه میگیرم ، ولی PES و شیفت رو برات اسکرین شات میذارم مطمئن بشی اجرا با بالا ترین
    کیفیت اجرا میشه.

در مورد داغ کردن باید بگم چه تو مک چه تو ویندوز اگه جای لپ تاپ درست نباشه داغ میکنه مثلا اه رو زمین یامثل من رو پتوی تختت بذاری و یه برنامه سنگین اجرا کنی داغ میکنه (البته همه لپ تاپ ها اینجورین و حتی بعضیها خیلی زود داغ میکنن) .یعنی اگه هوا زیر لپتاپ وجایی که cpu هست در جریان نباشه داغ میکنه و برای اینکه این جوری نشه از رو صمین بر میداریش میذاری رو پات ، چون هوا در جریان میفته خیلی داغ نمیکنه اگه دیدی سخته یه فن هم میگیری(البته لازمت نمیشه)
    درمورد خروجی گرفتن هم الان یه فیلم ۵ دقیقه ای رو که با دوربین عکاسی خودم گرفتم و HD هستش رو با فاینال کات خروجی میگیرم و برات اطلاعاتش رو میذارم.
    یه سایت بود اونموقع که میخواستم بخرم میرفتم توش لپتاپ هارو توش معرفی میکرد اسمشو اگه یادم اومی برات تو پستای بعد میذارم.
    درسته مک هنگ تو کارش نیست ولی هر نرم افزاری ورژن مک نداره ولی احتمال زیاد یه مشابه که حتی بهترهم هستش واسه مک وجود داره.
    من مثل تو تا مطمئن نشم اون چیزی که میخوام بخرم همونیه که میخوام نمیخرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خب اینم اطلاعات خروجی: یه فیلم با کیفیت 720p hd رو افکت گذاشتم حجم اولیه ۶۳۰ مگ بود که شد ۹۶۰ مگ البته مشخصات فیلم خروجی اینه:
    1920 × 1080 ، MPEG-2 Video, Linear PCM, Timecode ،HD
    واقعا نرم افزار غولیه خروجی درست گرفتن ازش کاره سختیه و تمام متغییرهارو توش میشه تغییرداد.ادیت کردنم باهاش یکم سخته

اگه نباشه جاش خالی می مونه taban341's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

خب اینم اطلاعات خروجی: یه فیلم با کیفیت 720p hd رو افکت گذاشتم حجم اولیه ۶۳۰ مگ بود که شد ۹۶۰ مگ البته مشخصات فیلم خروجی اینه:
    واقعا نرم افزار غولیه خروجی درست گرفتن ازش کاره سختیه و تمام متغییرهارو توش میشه تغییرداد.ادیت کردنم باهاش یکم سخته
    مرسی شرمنده واقعا
    من این PES رو تو سایت machelip.ir دیدم تو قسمت بازیها نوشته بود هست.
    تو سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هم یه تایپیک زدم و سوال پرسیدم که لینک زیر جوابشه:
    کد:
    ولی با توجه به بیانات شما دوست عزیز این خروجی که گرفتی خیلی عالیه. من نمیدونم هنوز نرم افزارهای موازی با
    CPU های Core i5وCore i7 بیرون نیومده و هیچ نرم ا فزاری از تمام هسته های CPUهای ذکر شده استفاده نمیکنه.
    ولی همینطور که تاپیکی که بالا آدرس شو دارم نظرشون سیستم با همین Core i5 و Core i7 هستش.
    شرمندم واقعا که کمک میکنی اگه اینکارایی رو که خودتم گقتی انجام بدی واضح میشه که کنفیگ بالاشرط حتمی واسه اینکارا نیست .و همه دوستانم متوجه میشن که اپل رو نباید از نظر کنفیگ با بقیه مقایسه کنن.
    آخه یه جا گفتم میخام با این بودجه Core 2 Duo اپل بردارم همه می گفتن زده به سرت تو برندهای دیگه میتونی Core i7 برداری و به فال مسخره گرفتن.آخه همه گنفیگ رو میارن وسط بدون هیچ تست و بحثیکه از روی تخصص باشه
    بازم شما دوست عزیزم هستی که کمک کنی .و منتظرم که تو تاپیک های بعدی کارهای که گفتی رو انجام بدی و همه بفهمن
    که سیستم های مهندسی شده با بقیه فرق دارن و نباید مقایسه کرد با دیگر برندها از نظر گنفیگ چون ساختار سیستم عامل مک و
    بکارگیری سخت افزار متفاوته و همه چیزو در نظر میگیره .
    بازم ممنون .

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

آپدیت مک بوک پرو و آیمک

اپل و آپدیت مک بوک پرو و آیمک:
    کمپانی اپل در حال آماده سازی خود برای عرضه ی مدل های جدید مکبوک پرو و آیمک در نیمه ی اول سال ۲۰۱۱ میلادی می باشد.
    بنابر گزارش منابع آگاه خبری اپل در صدد انتشار حداقل ۴ مکبوک پرو بر آمده است.
    همچنین آیمک جدیدی که توسط اپل معرفی میشود دارای ویژگی هایی از قبیل سایز جدید (که هنوز خبری از آن در دست نیست) و قیمتی معقول در اپل استور خواهد بود.
    از طرفی مکبوک پرو ها هم دستخوش تغییراتی مانند تغییرات جزئی در استخوان بندی و طراحی و از همه مهمتر وجود سیستم عامل Lion خواهند شد. پیش بینی میشود این سیستم عامل ۳۰-۴۰٪ بر صادرات اپل در سال ۲۰۱۱ بیفزاید.

منبع :

کد:

6. 2 کاربر از mohsenfhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

یادم رفت بگم ۱۴دقیقه طول کشید خروجی بگیرم

8. این کاربر از asaasaasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه majid123a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    من الان لپتاپ ایسوز دارم میخوام با این مدل MacBook Pro MB991LL/A عوض کنم .

MacBook Pro MB991LL/A
    سه ماه کارکرده ظاهری خط و خش نداره 1.250.000 خوبه ؟ چه چیزی رو باید تست کنم تا متوجه بشم باتریش سالمه ؟
    این خوبه یا Mc374 ?

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahin_SOURNA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

کمی گرونه، این مک بوک مدل سال ۲۰۰۹ هست و دیگه تولید نمیشه و باتری و کارت گرافیک و ... تو مدل های ۲۰۱۰ ارتقا پیدا کرده و قطعا ۲۰۱۰ توصیه میشه و به صلاح نیست این رو بخرید.
    با برنامه ی Coconut Battery میشه فهمید که چند درصد از ظرفیت اولیه باتری استفاده شده؟
    ۳۷۴ بهتره و قیمتش هم حدود ۱۴۰۰ هست.
    ادامه رو در بخش مشاوره و راهنمایی برای خرید بپرسید.

11. این کاربر از Shahin_SOURNA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    من یه دوست دارم اصلا کامپیوتر وارد نیست،فقط اینترنت آهنگ فیلم و word و برنامه معمولی کار میکنه. از ویندوز دیگه خسته شده.

آیا لپ تاپ اپل به دردش میخوره؟ واسش سخت هست؟ با اینکه سیستم عامل خیلی فرق میکنه به مشکل نمیخوره؟

شماها پیشنهاد میکنین بخره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahin_SOURNA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

سلام
    من یه دوست دارم اصلا کامپیوتر وارد نیست،فقط اینترنت آهنگ فیلم و word و برنامه معمولی کار میکنه. از ویندوز دیگه خسته شده.

آیا لپ تاپ اپل به دردش میخوره؟ واسش سخت هست؟ با اینکه سیستم عامل خیلی فرق میکنه به مشکل نمیخوره؟

شماها پیشنهاد میکنین بخره؟
    سلام
    ببینید مکینتاش خیلی ساده و user friendly هستش ولی چون میگید ایشون اصلا به کامپیوتر وارد نیست شاید مشکل پیش بیاد.
    از طرفی لپ تاپ های اپل قیمت بالایی دارن و فکر نمیکنم عاقلانه باشه ۱۲۰۰ هزارتومان پول رو (در ارزونترین حالت) خرج اینترنت و آهنگ کنه.
    پیشنهاد من اینه که اول در صورت امکان با ۱ لپ تاپ اپل حداقل ۱ روز کار کنه و بعد تصمیم بگیره،این بهترین کاره.
    موفق باشید

14. این کاربر از Shahin_SOURNA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •