خب اینم اطلاعات خروجی: یه فیلم با کیفیت 720p hd رو افکت گذاشتم حجم اولیه ۶۳۰ مگ بود که شد ۹۶۰ مگ البته مشخصات فیلم خروجی اینه:
1920 × 1080 ، MPEG-2 Video, Linear PCM, Timecode ،HD
واقعا نرم افزار غولیه خروجی درست گرفتن ازش کاره سختیه و تمام متغییرهارو توش میشه تغییرداد.ادیت کردنم باهاش یکم سخته
.gif)
مرسی شرمنده واقعا
من این PES رو تو سایت machelip.ir دیدم تو قسمت بازیها نوشته بود هست.
تو سایت
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم یه تایپیک زدم و سوال پرسیدم که لینک زیر جوابشه:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی با توجه به بیانات شما دوست عزیز این خروجی که گرفتی خیلی عالیه. من نمیدونم هنوز نرم افزارهای موازی با
CPU های Core i5وCore i7 بیرون نیومده و هیچ نرم ا فزاری از تمام هسته های CPUهای ذکر شده استفاده نمیکنه.
ولی همینطور که تاپیکی که بالا آدرس شو دارم نظرشون سیستم با همین Core i5 و Core i7 هستش.
شرمندم واقعا که کمک میکنی اگه اینکارایی رو که خودتم گقتی انجام بدی واضح میشه که کنفیگ بالاشرط حتمی واسه اینکارا نیست .و همه دوستانم متوجه میشن که اپل رو نباید از نظر کنفیگ با بقیه مقایسه کنن.
آخه یه جا گفتم میخام با این بودجه Core 2 Duo اپل بردارم همه می گفتن زده به سرت تو برندهای دیگه میتونی Core i7 برداری و به فال مسخره گرفتن.آخه همه گنفیگ رو میارن وسط بدون هیچ تست و بحثیکه از روی تخصص باشه
بازم شما دوست عزیزم هستی که کمک کنی .و منتظرم که تو تاپیک های بعدی کارهای که گفتی رو انجام بدی و همه بفهمن
که سیستم های مهندسی شده با بقیه فرق دارن و نباید مقایسه کرد با دیگر برندها از نظر گنفیگ چون ساختار سیستم عامل مک و
بکارگیری سخت افزار متفاوته و همه چیزو در نظر میگیره .
بازم ممنون .