تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 261 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122162212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 2603

نام تاپيک: معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

این با فونت فارسی که مشکل نداره که ؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

این با فونت فارسی که مشکل نداره که ؟؟
    منم همین سوال رو دارم و اینکه آیا فایل های DAT و VOB رو هم پخش میکند؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

من متوجه نشدم ! یعنی چی هارد اکسترنال اضافه کرد ؟ خوب این دستگاه همینجوریشم با فریمور اریجینالشم بهش هارد اکسترنال وصل میشه دیگه ! تو مشخصاتشم نوشته هارد اکسترنال تا 2 ترابایت رو ساپورت میکنه ! شما داری در مورد WD Live میگی ؟ خوب این مدل که تو خودش اصلا هارد نداره ! هارد اکسترنال هم ساپورت نکنه پس از رو چی پخش کنه ؟ کلا همه مدلهای HD Media Player ها هارد اکسترنال رو ساپورت میکنند. شما لیتک این فروم hdmedia و اینی که گفته رو بی زحمت بزار ببینیم دقیقا چی گفته . شاید من اشتباهی متوجه شدم .
    ببخشید اشتباه از من بود

منظورم dvd پلیر اکسترنال بود

---------- Post added at 06:30 PM ---------- Previous post was at 06:28 PM ----------

منم همین سوال رو دارم و اینکه آیا فایل های DAT و VOB رو هم پخش میکند؟
    هر دو فرمت را براحتی پخش میکنه

4. 2 کاربر از bigman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

چند مدل WD داریم و تفاوت هاشون در چه چیزهایی است؟

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با حرف چ گ مشکلی نداره پس . dvd پلیر اکسترنال رو هم پس ساپورت میکنه ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اخرش هیشکی جوابمونو نداد!!
    من یه WD TV دارم هنگام پخش زیر نویسهای sub/idx بعضی از خطوطو نشون میده ولی بعضیا رو نه (چون این مدل SRT رو ساپورت نمیکنه مجبورم به idx تبدیلش کنم، با چند زیر نویسم امتحان کردم که با بعضیاش این مشکلو داشت)

اگه نباشه جاش خالی می مونه mormak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اخرش هیشکی جوابمونو نداد!!
    من یه WD TV دارم هنگام پخش زیر نویسهای sub/idx بعضی از خطوطو نشون میده ولی بعضیا رو نه (چون این مدل SRT رو ساپورت نمیکنه مجبورم به idx تبدیلش کنم، با چند زیر نویسم امتحان کردم که با بعضیاش این مشکلو داشت)
    من که تا حالا هر زیرنویسی دانلود کردم یا خودم تبدیل کردم رو پخش کرده. نسخه فریم ویرش رو آپدیت کن احتمال 90درصد درست میشه

---------- Post added at 01:45 AM ---------- Previous post was at 01:44 AM ----------

با حرف چ گ مشکلی نداره پس . dvd پلیر اکسترنال رو هم پس ساپورت میکنه ؟
    در زیرنویس با فرمت SRT با حروف پژگچ مشکل داره و بسورت جدا نشونش میده. در مورد دی وی دی اکسترنال هم فعلا که ساپورت نکرده شاید بعدا بیاید!

---------- Post added at 01:49 AM ---------- Previous post was at 01:45 AM ----------

واقعن؟؟؟ یعنی پردازندش تو پخش موزیک قویتره از یک دی وی دی پلیر مثل پایونیر؟

از لحاظ ساپورت فرمتها چی؟ هر چی فیلم تو هارده می تونه ساپورت کند؟
    خواهش اطلاعات درست بدید چون من فقط یک امکان خرید دارم اگه اینو بگیرم دیگه باید بی خیال دی وی دی پلیر خریدن بشم.

با سپاس.
    هر فرمتی که رو کامپیوترت باشه رو پخش میکنه مگه استثناداتی مثل فیلمای موبایل 3gp qcif! که مال موبایلهای قرون وسطی بوده
    توی پخش موزیک خیلی قویتره مخصوصا با خروجی اپتیکال وصلش کن و صفا کن اونم صدای DTS
    کلا دی وی دی پلیر رو بیخیال شد منسوخ شد رفت برادر

---------- Post added at 01:53 AM ---------- Previous post was at 01:49 AM ----------

سلام
    من تازه WD LIVE گرقتم . اگه میشه در مورد شبکه کردنش با PC توضیح بدین و اینکه میشه اینطوری فایلهای توی هارد کامپیوتر رو تماشا کرد؟

یه سوال دیگه هم دارم : سینمای خانگی من ورودی اپتیکال نداره و ولومش از0 تا شماره 30 که MAX هستش داره با component که وصل میشم تا 21-22 صدا نداره (بغنی ولومش خیلی کمه)
    آخه نگفتی ویندوزت چیه؟ اگه XP داری که راحته اگه 7 داری یه خورده دنگ و فنگ داره. کابل شبکه رو وصل کن درایواتم Share کن ببین اگه شد که هیچی اگه مشکلی بود بیا تا ببینیم چیکار کنیم
    من خودم با خروجی کامپوننت زدم تو ضبط جی وی سی 4400 وات که صداش 30درجه داره. نمیشه از 17 بالاتر ببرمش خونه منفجر میشه!

9. 2 کاربر از mormak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چند مدل WD داریم و تفاوت هاشون در چه چیزهایی است؟
    4 مدل داره . یکیش که اون مدل قدیمیشه که اونو بیخیالش شو
    میمونه این 3 تا :

Live
    Live Plus
    Live Hub

Live Plus رو هم بیخیالش شو . چون فرقش با مدل Live این هست که سیستم Instantly streams Netflix movies and TV shows (US only) رو اضافه داره که این سیستم هم فقط برای آمریکا هستش . پس پول اضافی برای مدل Plus نده به نظر من . میمونه مدل Live و Live Hub که انتخاب بین این دو هم سلیقه ای هستش . از نظر پخش فرمتهای صوتی و تصویری مثل هم هستند . مدل Hub فقط یک سری امکانات جانبی اضافه داره . مثلا تو خودش هارد داره که باید ببینی به کارت میاد این امکانات که هزینشو بدی یا نه . اگه خیلی این امکاناتش برات واجب نیست همون Live رو بگیر به نظر من. مدل Live رو میتونی راحت تا 2ترابایت هارد بهش وصل کنی و حتی با کامپوترت شبکه کنی .
    این لینکو ببین تفاوتهاشونو توضیح داده و مقایسه کرده .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. این کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ممنون رفقا.
    فرق قیمت لایو با هاب چقدره؟
    بین اینگونه پلیرها DW بهتره از نظر کیفیت پخش یا رقیب بهتری هم دارد؟

---------- Post added at 12:45 PM ---------- Previous post was at 12:40 PM ----------

هر فرمتی که رو کامپیوترت باشه رو پخش میکنه مگه استثناداتی مثل فیلمای موبایل 3gp qcif! که مال موبایلهای قرون وسطی بوده
    توی پخش موزیک خیلی قویتره مخصوصا با خروجی اپتیکال وصلش کن و صفا کن اونم صدای DTS
    کلا دی وی دی پلیر رو بیخیال شد منسوخ شد رفت برادر
    اپتیکال بهتره یا HDMI ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من که تا حالا هر زیرنویسی دانلود کردم یا خودم تبدیل کردم رو پخش کرده. نسخه فریم ویرش رو آپدیت کن احتمال 90درصد درست میشه

---------- Post added at 01:45 AM ---------- Previous post was at 01:44 AM ----------
    اخرین فریموری که نصب کردم 1.03.01 بود... جدیدتر از این که نیومده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •