دوستان من درخواست اینویزیبل شیلد کردم برا گوشی و میگن جالبه تنها گوشی هست که براش نیومده کسی تا به حال ازش استفاده کرده یا دیده برا N86
دوستان من درخواست اینویزیبل شیلد کردم برا گوشی و میگن جالبه تنها گوشی هست که براش نیومده کسی تا به حال ازش استفاده کرده یا دیده برا N86
دوستان سلام
میدونم اینجا جاش نیست اما خواستم یه حالی به n86 دارا بدم شایدم تکراری باشه اما برا من تازه است
به لینک زیر برین و نرم افزار guardian.v1.03.s6 رو دانلود کنین که برا جلوگیری از دزدی گوشه یعنی چی؟
یعنی اگه کسی گوشیتو بدزده میتونی:1-با ارسال پیامی که نرم افزار برات میفرسته شماره دزد رو بفهمی
2- میتونی با دادن پیام هائی که برا طرف میفرستی و برا دزد کاملا غیر قابل دیدنه دستوراتی بدی مثل:موقعیت اگه گوشی GPS داشته باشه،تمام دفتر تلفن و گالری عکست رو پاک کنی،6تماس اخر و 2پیام اخر دزد رو بفهمیو ، به صدا در آوردن گوشی اگه فکر میکنی دزد نزدیکیهای شماست...
خلاصه کلی امکانات که دزد رو ناک اوت میکنه حتی میشه گوشی رو کاملا قفل کرد
تشکر یادتون نرهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by aban366; 06-10-2009 at 11:26.
دوستان این رپیدشیر دیونم کرد هر چی فایل اپدیت این گوشی رو میزارم دانلود اولش خوب میره بعد یه چند درصدی که میره یه دفعه سرعت صفر میشه و یا میاد رو 1 تا 5 و مدام صفر و کمو زیاد میشه در نهایت اینکه فایل دانلود نمیشه یا اگه بعد 4 ساعتی دانلود شد خراب دانلود میشه
شما بگید من چیکار کنم همیشه تو فایلهای حجم بالا با رپید شیر این مشکلو دارم اخه مشکل چیه چند بارم امتحان کردم ولی همش همینطوره میشه یکی برام این فایلو رو یه سرور دیگه اپ کنه که بتونم دانلودش کنم
ممنون
دوستان کسی با قطب نمای گوشی کار کرده؟کجاش هست؟چطوری فعال میشه
من اینجوری باهاش کار میکنم.میرم تو مپز بعد کاملا زوم میکنم بعدش 5 رو میزنم یه کم گوشی رو که بچرخونی(دقیق نمیدونم به چه شکلی هست)پیدا میکنه.یعنی رنگش سبز میشه بعد هم کار میکنه دیگه.![]()
الان این دکمه رو بزنیم چه اتفاقی میفته؟اسممون رو تو بیلبورد شهر میزنن یا اسم اون شخصی که ازش تشکر شده.(بابا از شما بعیده-این ترفندهای جذب و فعالیت یوزر ماله 2 دهه قبل هست)
کسی که گوشی رو میدزده اول خاموشش میکنه باتریش رو در میاره بعد فلشش میکنه بعد هم بسم الله گوشی نو مبارک.گوشی که دزدیده بشه تمام هست به غیر از این که دزدش گاگول باشه.
ولی بره یه بار همه شده به تستش میرزه ممنون.![]()
دوستان چند تا سوال داشتم
من مي خواستم n86 رو بخرم
من خودم n85 دارم و چون اين گوشي خيلي شبيه 85 هست چند تا سوال در مقايسه با n85 داشتم
1) آيا اون نقص لقي اسلايد که تو 85 بود را n86 داره ؟اگر کمتر يا بيشتر هست رو هم بگيد؟
2)صداش در مقايسه با 85 بيشتره يا کمتر ؟کيفيتش چطور؟
3)دکمه هاي جهتي 85 خوب زير دست نمي يومد خيلي پخ بود آيا 86 هم همينطوره يا اصلاح شده؟
4)اگر نقصي تو اين گوشي ديديد لطفا توضيح بدهيد
ممنون و متشکرم
اصلايد گوشي لقي نداره و اگر هم داشته باشه در حد خيلي كم
صداي گوشي نسبتا خوبه ولي تو صداي بلند يه كم كيفيت كمه يعني در حد 95 نيست و 85 را نميدونم
دكمه هاش هم مشكلي نداره يعني برا من كه خوبه شما رو نميدونم
نقص و مشكل خاصي نداره و در كل گوشي خيلي خوب و با كيفيت ساخت بالايي هست
دوستان من ميخوام گوشيمو اپديت كنم ولي دوستان تو مبايلستان پيشنهاد ميكردن صبر كنيد تا برا nsu بياد و با اون اپديت كنيد بهتره و ريسكش كمتره
ميخوام بدونم خبري نيست كه كي اپديت برا nsu مياد و ايا به اين زودي مياد يا نه ؟
دوست عزيز از اين که نظر دادي خيلي ممنون
اما خواهشا کسي نظر بده که خودش 85 داره يا حداقل باهاش کار کرده و تفاوت را حس کرده که منم به جوابم برسم
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)