مدل 1555 تو بازار موجوده؟
قیمتش کسی میدونه چند هست؟
من چند تا سایت رو دیدم قیمت نزده بود
مدل 1555 تو بازار موجوده؟
قیمتش کسی میدونه چند هست؟
من چند تا سایت رو دیدم قیمت نزده بود
من یهDELL STUDIO 1558 Core i7 گرفتم
بعد کل 500GB روی یک درایو هست
میخواستم ببنیم کسی میدونه با چه برنامه ای میتونم پارتیشن بندیش کنم از توی هارد؟
سلام دوستان
من دل وسترو 1320 دارم با ايكس پي سرويس پك 3
چند وقته وقتي ميخوام بلوتوث روشن كنم اين پيامو ميده و اجازه روشن شدن نميده
activate bluetooth using Fn+F2 or radio on/off switch
اجازه نصب درايور رو نميده
اگر كسي از دوستان ميدونه مشكل چيه ممنون ميشم كمك كنين
یه سوالی !!!!!!!!!! مگه سی پی یو ها حداکثر 4 هسته ای نیستن ؟!!!!!!!!!! کاری به لپ تاپ و دسکتاپش ندارم . ولی لپ تاپ دوستم که استدیو 1557 هستش رفتم دیدم 7 تا هسته داشت آخه مگه میشه ! مگه حداکثر سی پی یو های بازار آی 7 ، 4 هسته ای نیست ؟!!
اگه اشتباه نکنم 4 تا هستس
اونایی که شما دیدی کش بوده فکر کنم
ctrl+Alt+deleto زدی ؟
آره آره دقیقا همینو زدم . مگه برای تست تعداد هسته نباید این کارو کرد ؟ آخه مگه میشه برنامه ها رو جداگانه برای کش تعریف کرد ؟ کامیپوترهای دیگه مثل کام خودم که 2 هسته ای هستش وقتی این کارو میکنم 2 تا هسته داره core 0 و core1 . پس چهار هسته ای ؟ درسته ؟ خیالم راحت شد . آخه وقتی هم ازش سوال کردم گفتم اینو به عنوان چند هسته ای بهت فروختن گفت 7 هسته ای !!!!!
تعداد هسته ها رو از کجا میشه فهمید ؟!
ye model herfeyi dare ke esmesh yadam nist . ireland ie va nazdikaye 5 ml gheymateshe
salam be hamegi .avalan babate type mazerat mikham .ye moshkeli dashtam ... man dell 1557 daram .hamintor ke midoonid ram 4gb ddr 3 va vga 512 d va ta 2 share hast .mikhastam bebinam in ke ta 2 share mishe besoorate automat mishe ya bayad dasti anjam beshe?chon dar halate mamoli nazdige 2gb estefade mishe va 2gb standbye hast.vaghti bazi ro baz mikonam osoolan bayad oon 2 gb stand bye ye tekoooni bokhore vali hamchin etefaghi nemiofte .dar natije vaghti bazi mikonam ye hodoodayi kam miare ? mamnoon misham komakam konin
core i7 4 تا هسته virtual داره و 4تا هسته real.
یعنی 8 تا میشه حساب کرد
4 تا هساه هست که هر هسته دو تا پل ارتباطی داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)