تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 177 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 1763

نام تاپيک: Need for Speed: Shift

داره خودمونی میشه sepanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

این بازی فوق العاده است.خیلی معذرت می خوام اما دوستایی که خوششون نمی آد بنظرم زیاد رانندگی نکردن.البته منظورم نیمه حرفه ای هست.
    من توی پیست رانندگی کردم و اینجا اعتراف می کنم این بازی تنها یک ایراد داره اون هم اینه که وقتی ماشین از پیست خارج میشه در زمین خاکی و چمن زیادی لگد میندازه.توی دنیای واقعی اینطور نیست.و افت سرعت در زمین خاکی کنار پیست خیلی زیاده که درست نیست.
    تنها ایرادش همینه.گرافیک عالیه.حرفه ای هم کار شده.بجای اینکه ایراد الکی بگیرید کمی از پای سیستم پاشید و تشریف ببرین رانندگی کنید (بخصوص تو پیست) بعد بیاید انتقاد کنید.

2. 3 کاربر از sepanta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hesam_g59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    همسایه امام رضا(ع)

پيش فرض

کاملا با سپنتای عزیز موافقم....
    یکی از دلایلی که منو صب تا شب پای شیفت نگه داشته..حرفیه که سپنتا زد.....اگه واقعی توی پیست دور زده باشید...میفهمید که چقد شیفت real کار کرده....( البته غیر از بوگاتی ویرونش :d )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من دیروز نشستم پاش تا شب و 285 تا star گرفتم و trier 5 هم ازاد کردم .. بازی خیلی قشنگ و جذابه فقط بدیش اینه که خیلی سنگینه !! یه ماشین نباید اینقدر سنگین باشه .. میتونستن سبک تر از این حرفها بسازنش.. خدا میدونه از چه موتور گرافیکی استفاده کردن !! وقتی بازی شروع میشه و ماشین های دیگه هم کنارتن فوق العاده بازی افت فریم پیدا میکنه ولی وسط بازی تا 60 fps هم میگیرم... فکر کنم این بازی رو واسه 5870 دادن با یه cpu i7 4.2ghz !!!!
    تو خاکی هم که میره انگار افتادی تو باتلاق..! اینشم خیلی بده..
    اما گرافیک بازی خیلی خوبه.. ماشین هاشم کامله...

5. این کاربر از ozarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

ههههه
    این چرا اسمش شیفته؟
    باید با دکمه shift کار کنیم؟ (شوخی)

پروفشنال underworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

می گم پست های من رو اصلا کسی میبینه؟
    حسش نیست جواب بدین یا فقط دوست دارین غر بزنید به جون NFS ها؟
    کسی نگفت این invitation event حریانش چیه؟ فرقش با کل بازی تو چی هست؟
    این نوع مسابقات نسبت به مسابقات معمولی توی یه رده به شما ببشتر جایزه میده
    مثلآ اگه توی Tire3 باشین و 15000$ بگیرین بابت اول شدن........وقتی همون موقع یه invitation event میاد بیشتر از 15000$ یا به علاوه چیزای دیگه بهتون جایزه میده

آخر فروم باز linkin_park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تنها چیزی که تو ذوق میزنه Drift ها هست که چون اصلا زمین لیز نیست نه هیجان داره نه کیف میده ... خیلی هم سختهههه

آموزش خاصی نداره ؟

9. این کاربر از linkin_park بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

تنها چیزی که تو ذوق میزنه Drift ها هست که چون اصلا زمین لیز نیست نه هیجان داره نه کیف میده ... خیلی هم سختهههه

آموزش خاصی نداره ؟
    منم موافقم....یکی دوبار که drift رو بازی کردم دیگه سراغش نرفتم
    یادمه توی تمام بازیهای ماشین سواری از قسمت Drift خیلی خوشم میومد ولی حالا عمرآ سراغ Drift نمیرم

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

این بازی فوق العاده است.خیلی معذرت می خوام اما دوستایی که خوششون نمی آد بنظرم زیاد رانندگی نکردن.البته منظورم نیمه حرفه ای هست.
    من توی پیست رانندگی کردم و اینجا اعتراف می کنم این بازی تنها یک ایراد داره اون هم اینه که وقتی ماشین از پیست خارج میشه در زمین خاکی و چمن زیادی لگد میندازه.توی دنیای واقعی اینطور نیست.و افت سرعت در زمین خاکی کنار پیست خیلی زیاده که درست نیست.
    تنها ایرادش همینه.گرافیک عالیه.حرفه ای هم کار شده.بجای اینکه ایراد الکی بگیرید کمی از پای سیستم پاشید و تشریف ببرین رانندگی کنید (بخصوص تو پیست) بعد بیاید انتقاد کنید.
    میگم شما تاحالا Grid رو بازی کردید؟ اگه نکرددید پیشنهاد میکنم حتمآ بازیش کنین چون اون هم توی پیسته و خیلی realastic و نسبتآ سخته
    یه چیز دیگه هم هست...شاید واقعآ بازی shift واقعی تر شده باشه(به جز اون نکته ای که خودتون اشاره کردید راجع به جفتک انداختن خارج زمین آسفالت!) ولی ما که نمیتونیم با کیبورد یا حتا گیمپد مسابقه واقعی انجام بدیم!! اگه بخوان بازی رو کاملآ واقعی بسازن عمرآ کسی نمیتونه با کیبورد و گیمپد بازی کنه...زیادی واقعیش کردن
    Last edited by underworld; 30-09-2009 at 10:11.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

صبر کنید ببینم....

شما که شیفتی هستید . . . منظورم اینه که شیفت بازید..: دی

اگه چیزی تو این گیم مخوف دیدین که از GRID شاخ ترش میکنه بگید تا ما هم پولمون رو تو چاه بریزیم و بریم طرفش. . . !!!!

خدائیش بعد از بیشتره 1 سال ندیدم بازی مخوف تر از GRID .. که من به جرات خودم رو خسته این گیم میدونم . . !!!!

حالا اگه تفاوت سگی تر از GRID تو شیفت هست بگین تا ما هم حالشو ببریم .!!!!

نکنه مثل undercover باشه . .!!!!! : دی ...

اون که مثل یه جوک خفن بود .. تو تموم بازی های ریس که دیدم خنده دار تر از NFS Undercover ندیدم..!! واقعآ مسخره بود.. یادمه بعد از GRID هم به بازار اومد...!!
    حالا SHIFT دیگه چیه !!! خدا میدونه!!!

راستی من در حسرت بازی COD 6 آواره ترینم.. نمیدونید کی میاد . . . . من که مردوندم خودمو . !!!!! ( کشتم خودمو ) .

منتظر جواب و نظرتونم .!!

13. 2 کاربر از luciferwings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ..hamed..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

همه نید فور اسپید رو به خاطر اون هیجانی که در تعقیب و گریزهاش وجود داشت دوست داشتن و شبیه سازی اصلا براشون مهم نبود اگه شبیه سازی میخواستن جذب بازیهای دیگه این به جر nfs میشدن ولی الان nfs جدید به هیچ وجه نمیتونه هیجاد شمارههای قبلی شو به بازیکنا القا کنه و تو شرایط سخت گرفتارشون کنه یادتون بیارین وقتی تو موست وانتد یا کربن 6 7 تا پلیس دورتون میکردن چه حالی میکردین

15. این کاربر از ..hamed.. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •