اکثر برنامه ها رو میشه...ولی مشخصا من اتوکد رو نتونستم نصب کنم...ظاهرا برای 64 بیتی یه ورژن جدا داره
اکثر برنامه ها رو میشه...ولی مشخصا من اتوکد رو نتونستم نصب کنم...ظاهرا برای 64 بیتی یه ورژن جدا داره
اقا ما هم از همین سایت خودمو خریدیم ولی فعلا نصب نکردم
یه سوال داشتم کرکی که تو خود دی وی دی هست مشکل داره ؟؟ چون تو چند صفحه قبل یکی از دوستان نوشته بود کار نمی کنه؟!!!
و دوم هم این که من ADSL دارم وقتی 7 رو نصب کردم بعد که باید کارت شبکه ی مادر بورد رو نصب کنم مال همون xp رو نصب کنم کار میکنه؟؟؟
----------
اگه می شه مراحل کرک کردن رو چز بخ جز توضیح بدید (اگه تصویری باشه که چه بهتر)
با تشکر
Last edited by starn; 18-08-2009 at 09:26.
سلام....
اون کرکی که تو دی وی دی هست دیگه قدیمی شده و کار نمیکنه!
شما باید جدیدترین کرک که ورژن 1.4 باشه،از لینک زیر دانلود کنید:
پسورد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبل از اجرای کرک شما باید UAC رو خاموش کنی...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای اینکار کافیست که در استارت سرچ کنی UAC و Enter رو بزنی...
یک پنجره باز میشه که یک درجه داره،شما باید اون درجه رو تا آخرین مقدار به پایین بیارید و Ok کنید...
سیستم رو ریست کنید...
حالا فایل کرکی که دانلود کردید رو اجرا کنید...
اگر قبلا" از کرک دیگه ای بر روی ویندوز استفاده میکردید از گزینه ی Unstall 7Loader برای پاک کردن کرک قبلی استفاده کنید...اگر تا حالا هیچ کرکی رو ویندوز نصب نکردید از این گزینه صرفه نظر کنید...
روی گزینه ی Install 7Loader کلیک کنید تا عملیات فعال سازی شروع شود...
بعد از چند دقیقه سیستم ریست میشود و ویندوزه شما قانونی شده است...
بدرود.![]()
جواب نمیدید دوستان خوب من
سلام
جاوا اسکریپت در تنظیمات IE خودش اتوماتیک فعاله.
باید از ق ی ل ط ر ش ک ن ی استفاده کنی که امکان روشن نگه داشتن جاوا اسکریپت رو داشته باشه.
موفق باشید![]()
ممنون میشم مشکلات من رو حل کنید:
- برای استفاده از Renamer به فایل COMCTL32.ocx نیاز هست که در xp وقتی توی پوشه system32 میریختی مشکل حل میشد ولی در Windows 7 اگه این کار رو بکنی بازم کار نمیده و کلا کسی نمیدونه که dll و ocx ها رو کجا باید ریخت تا کار بده(منتظریم که یک نفر بیاد راهنمایی کنه)
2- بنظر این ویندوز کلا با KM Player و Media Player Classic مشکل داره.
وقتی یک فایل تصویری رو با km اجرا میکنی دیگه km بسته نمیشه و یک error نامربوط میده و بعد از بستن Classic هم error میده که مربوط به stop program هست و همیشه بعد از بستن classic این error رو میده.
سلام
اولی رو نمیدونم
ولی برای دومی آخرین ورژن k-lite maga codec pack رو نصب کنید احتمالا حل بشه.
من كدك مخصوص وين 7 رو ريختم
با كيلاك مشكل داشتم
از ق ی ل ط ر ش ک ن خاصی استفاده نمیکنم... از این ق ی ل ط ر ش ک ن سایتی استفاده میکنم با این که هر چی تیک remove script رو بر میدارم باز خودش میزاره..ممنون اگه شما چیز جالبی برای فیس بوک بگید
یک سوال دیگه هم داشتم
وقتی ویندوز رو کرک کردی دیگه تمومه یعنی برای همیشه کار میکنه یا مثلا بعد از 2 ماه باز می گه غیر قانونی و از اینجور حرف ها...؟
(درضمن کرک ها وقتی قدیمی می شن یعنی دیگه به درد نمی خورن؟ مثلا مثل همینی که تو خود دی وی دی هست)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)