دوستان رم دستگاه من 1.00 GB است آیا مشکل لود تکسچر من برای همین است یا نه؟
گرافیکم 8600 Gt است و cpu: Amd 4000 دو هستهای است.
اشکال از کجاست
دوستان رم دستگاه من 1.00 GB است آیا مشکل لود تکسچر من برای همین است یا نه؟
گرافیکم 8600 Gt است و cpu: Amd 4000 دو هستهای است.
اشکال از کجاست
نه مشکل از چیزه دیگست ! beny nvidia تو یکی از پستها راه حلش رو گذاشته بود ! با اون حل میشه !
اگر منظورتون همان کارهایی که در پست صفحه اول گفتهاند، آنها را انجام دادهام و مشکل حل نشد.
صفحات بعد هم نکاتی گفته بودند ولی درست نشد؟
یکی از دوستان گفتند که رم را 2 گیگ کردند و مشکل حل شد حالا من هم میخواهم همین کار را انجام بدهم.
سیستم من هست
Window Vista Srvice pack 1 x64
AMD64 Athlon x2 4000
Gainward 8500Gt 256mb Gddr 3
3gb Of ram
من با بد بختی Vista Service pack 1 رو دانلود کردم همه کار هاشو طبق دستورالعمل شما انجام دادم
ولی وقتی launch gta iv رو می زنم RGSC میاد Skip login میکنم ولی وقتی Play رو میزنم پیغام بالا رو میده
![]()
باید بعد از اینکه این رو باز کردید به صورت دستی روی launch gta iv کلیک کنید ... توصیه میشه یک اکانت درست کنید چون امکانش هست بعدا به مشکل بر خورد کنید ، ابتدا به اکانت خود وارد شده سپس اینترنت را قطع کنید ، و هر وقت می خواهید استفاده کنید به صورت آفلاین داخل شوید.من با بد بختی Vista Service pack 1 رو دانلود کردم همه کار هاشو طبق دستورالعمل شما انجام دادم
ولی وقتی launch gta iv رو می زنم RGSC میاد Skip login میکنم ولی وقتی Play رو میزنم پیغام بالا رو میده
مشکل لود تکستچر به دلیل کمبود رم هست ، شاید بتونم این رو قطعی بگم چون من با رم 4 گیگ مشکلی ندارم ولی وقتی رم سیستم قبلیم رو روی این یکی گذاشتم این مشکل پیش اومد و با تعویض مجدد رم به 4 گیگ برطرف شد ، رم 1 گیگ کمه.
اره دو هسته اي هستش. يعني با دو هسته اي ميشه؟
سلام من مشکل resc10 دارم بازی بالا میاد موقع لودینگ 5 یا 6 عکس میاد یدفه صفحه سیاه میشه error resc10 میده چیکار کنم؟![]()
با سلام دوستان در ضمن درایوی که من این بازیو نصب کردم 35 گیگ فضای خالی دارد لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام دوستان
من یک مشکل دارم این برای چندمین باره که بازی رو نصب کردم.
موقعی که نصبش تموم میشه و بازی رو اجرا میکنمم.
هیچ کاری نمیکنه (هیچ صفحه ای باز نمیشه)
مشکل از کجاست.
قبلش سوشیال کلوپ رو اجرا کردی ، وقتی بازی رو از launch gta iv اجرا می کنی میره تو سوشیال کلوپ و بازی باز نمیشه ؟سلام دوستان
من یک مشکل دارم این برای چندمین باره که بازی رو نصب کردم.
موقعی که نصبش تموم میشه و بازی رو اجرا میکنمم.
هیچ کاری نمیکنه (هیچ صفحه ای باز نمیشه)
مشکل از کجاست.
اگر اینطوری هست یک اکانت بساز ، توی اکانتت وارد شو بعد اینترنت رو قطع کن ، سیستم رو ریست کن ، به صورت آفلاین وارد سوشیال کلوپ بشو و بعد launch gta iv رو بزن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)