تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 334 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122162212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

نوشته شده توسط bandary ]
    با دیدن این پست واقعا برای خودم متاسف شدم,دوست عزیز من نیازی نمیبینم که خودم و کارم در سایپا کاشان رو برای شما اثبات کنم و اسکن از کارت پرسنلیم قرار بدم,شاید هم شما درست میگی شاید من اونجا هیچ کاره باشم بین 3000 نفر آدم که دارن توی این شرکت کار میکنن ولی تا الان اطلاعاتی توی این سایتو سایت های دیگر و پیغام های خصوصی دادم که فکر نکنم آشنا و یا دوست حتی فامیل چنین اطلاعاتی به آدم بده
    شما 2 بار سوال پرسیدی و من وظیفه نداشتم که جواب بدم ولی یکی از سوالاتت رو جواب دادم میتونی توی پست هات ببینی که پاسخ دادم سوالت تخصصی هست و اطلاع ندارم .
    من نمیدونم که چه جور فرهنگ ایرانی هست که وقتی کسی جایی کار میکنه باید همه چیز رو بدونه
    شما 2 تا سوال تخصصی نوشتی و بنده یکی رو به علت کمبود وقت و یا کمبود حوصله جواب ندادم ویکی رو هم نوشتم اطلاع ندارم چون این شرکت تشکیل شده از چنیدین معاونت بزرگ و چندین و چند اداره و قسمت و بخش که خروجی همه اینها میشه تیبا و انواع مختلف پراید پس این دلیل نمیشه که همشون عیب های تخصصی تیبا و پراید که شما خریداران میبینید رو بدونن و براش راه حل ارائه بدن
    مثال چندین وقت پیش یک دستگاه تیبا در یکی از استان های شرقی کشور خراب شد و روشن نمیشد و نمایندگی هم هیچ اطلاعاتی نداشت ،حتی بچه های بخش مهندسی شرکت هم نتونستن مشکل رو حل کنن و مشکل بعد زمانی با ارائه راه حل ها و جلسه برطرف شد
    بنده خودم جزو اول و اولین نیرو های ساپا کاشان هستم زمانی که هیچی نبود و هیچ تولیدی وجود نداشت الان روزانه 500 دستگاه تولید هست و چیزی حدود 3500 نفر نیرو ماهر, بنده اولی بار توی سایتها عکس پراید 111 که استارت پروژش با اسم مراورید بود رو قرار دادم اولین نفری بودم که عکس قطعات بدنه تیبا رو قرار دادم تنها کسی بودم که با توجه دسترسیم به سیستم sfc شرکت تمامی مشخصات زمان تولید تا تحویل ماشین یکی از دوستان رو به صورت عکس توی همین تاپیک قرار دادم,و تا جایی که در توانم بود پاسخ پیغام های خصوصی متعدد دوستان رو دادم
    مننت روی کسی نمیزارم چون خوشم نمیاد وبا توجه به پست شما تصمیم گرفتم که توی این بخش فعالیت نکنم (حال که هر چند موفق بودم و یا نبودم)و پاسخ هیچ پیغام خصوصی ای رو ندم و فعالیت هام رو به سایت دیگری انتقال بدم شاید هم استراحت کنم !!
    حداقل اگر به جوابی نمرسید کسی رو تخریب نکنید
    با تشکر از همه دوستان که منو تحمل کردنند

دوست عزيز آقاي بندري
    باسلام من قصد تخريب يا توهين به شما رو نداشتم فقط برداشت خودم رو گفتم چون من خيلي پيگير مشكل صداي ماشين در دنده 5 و بخصوص در سرعت 100 تا 120 بودم و هستم و با مراجعات متعدد، و نامه نگاري وشكايت به نتيجه خاصي نرسيدم ولي اين رو به من گفتند كه اگزوز تيبا مشكل داره و بايد طي يك فراخوان كه از طرف شركت انجام ميشه اگزوزها تعويض بشه البته نه تاريخ فراخوان مشخصه نه حتي برنامه ايي براي فراخوان دارند .(اميدوارم اين صدا از اگزوز باشه و از گيربكس نباشه).
    و اين مورد در شركت مگا موتور و سايپا هم تائيد شده كه اگزوز مشكل دار است و من فكر ميكردم اين موضوع بايد خيلي فراگير باشه و شما هم بايد در جريان باشيد كه من اشتباه فكر كردم .
    در هر صورت كار شما كه دوستان را راهنمائي ميفرمائيد و كمك ميكنيد جاي تقدير داره و اميدوارم كه از نوشته من دلگير نباشيد و باز هم به فعاليتتون ادامه بديد.
    Last edited by arashmo; 10-05-2011 at 08:26.

داره خودمونی میشه kING ANSHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    AHVAZ

پيش فرض

دوست عزیزbandari:سلام.اولاوقتی غیرت وشهامت شماجونهای اریای رومیبینم نفسه راحتی میکشم وامیدوار.قصد نسیحت ندارم.یه درده دله.حتی برفرض محال شمابقول ایشون بی تجربه واشناداشته باشی.بازم دلیل نمیشه پاتوپس بکشی.میدونی کوروش کبیر راجبه سختیها چی گفته:روزهای سخت بهایست که بایدبرای سرفرازی پرداخت.من فکرمیکنم اگه بعضی ازماها(خودم)باهربی محبتی پس نمیکشیدیم حالاسرنوشت به غیرت ومردونگی شمارقم خورده بود.برکت باشه

3. این کاربر از kING ANSHAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

تمامي پستهاي من پاك شود...................
    Last edited by filiran; 12-05-2011 at 07:27.

داره خودمونی میشه bryan1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

با دیدن این پست واقعا برای خودم متاسف شدم,دوست عزیز من نیازی نمیبینم که خودم و کارم در سایپا کاشان رو برای شما اثبات کنم و اسکن از کارت پرسنلیم قرار بدم,شاید هم شما درست میگی شاید من اونجا هیچ کاره باشم بین 3000 نفر آدم که دارن توی این شرکت کار میکنن ولی تا الان اطلاعاتی توی این سایتو سایت های دیگر و پیغام های خصوصی دادم که فکر نکنم آشنا و یا دوست حتی فامیل چنین اطلاعاتی به آدم بده
    شما 2 بار سوال پرسیدی و من وظیفه نداشتم که جواب بدم ولی یکی از سوالاتت رو جواب دادم میتونی توی پست هات ببینی که پاسخ دادم سوالت تخصصی هست و اطلاع ندارم .
    من نمیدونم که چه جور فرهنگ ایرانی هست که وقتی کسی جایی کار میکنه باید همه چیز رو بدونه
    شما 2 تا سوال تخصصی نوشتی و بنده یکی رو به علت کمبود وقت و یا کمبود حوصله جواب ندادم ویکی رو هم نوشتم اطلاع ندارم چون این شرکت تشکیل شده از چنیدین معاونت بزرگ و چندین و چند اداره و قسمت و بخش که خروجی همه اینها میشه تیبا و انواع مختلف پراید پس این دلیل نمیشه که همشون عیب های تخصصی تیبا و پراید که شما خریداران میبینید رو بدونن و براش راه حل ارائه بدن
    مثال چندین وقت پیش یک دستگاه تیبا در یکی از استان های شرقی کشور خراب شد و روشن نمیشد و نمایندگی هم هیچ اطلاعاتی نداشت ،حتی بچه های بخش مهندسی شرکت هم نتونستن مشکل رو حل کنن و مشکل بعد زمانی با ارائه راه حل ها و جلسه برطرف شد
    بنده خودم جزو اول و اولین نیرو های ساپا کاشان هستم زمانی که هیچی نبود و هیچ تولیدی وجود نداشت الان روزانه 500 دستگاه تولید هست و چیزی حدود 3500 نفر نیرو ماهر, بنده اولی بار توی سایتها عکس پراید 111 که استارت پروژش با اسم مراورید بود رو قرار دادم اولین نفری بودم که عکس قطعات بدنه تیبا رو قرار دادم تنها کسی بودم که با توجه دسترسیم به سیستم sfc شرکت تمامی مشخصات زمان تولید تا تحویل ماشین یکی از دوستان رو به صورت عکس توی همین تاپیک قرار دادم,و تا جایی که در توانم بود پاسخ پیغام های خصوصی متعدد دوستان رو دادم
    مننت روی کسی نمیزارم چون خوشم نمیاد وبا توجه به پست شما تصمیم گرفتم که توی این بخش فعالیت نکنم (حال که هر چند موفق بودم و یا نبودم)و پاسخ هیچ پیغام خصوصی ای رو ندم و فعالیت هام رو به سایت دیگری انتقال بدم شاید هم استراحت کنم !!
    حداقل اگر به جوابی نمرسید کسی رو تخریب نکنید
    با تشکر از همه دوستان که منو تحمل کردنند
    آقای بندری به جرات میتوانم بگم که اکثر به اتفاق دوستان از مطالب شما استفاده میکنند .

از اون دوست گرامی هم میخواهم از این به بعد منصفانه تر کامنت بذارن . درست نیست چون مطابق میل شما رفتار نمیشه همه چیز رو زیر سئوال ببرید.

از آقای بندری هم میخوام تو تصمیمشون تجدید نظر کنن. تر و خشک نباید باهم بسوزن.

6. این کاربر از bryan1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

تمامي پستهاي من پاك شود...................
    Last edited by filiran; 12-05-2011 at 07:31.

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

ظاهرا دوباره راهنمایی رانندگی با سایپا مشکل پیدا کرده . تاخیر در تحویل تیباها بخاطر پلاک نکردن عنوان شده ...

داره خودمونی میشه rgh2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ظاهرا دوباره راهنمایی رانندگی با سایپا مشکل پیدا کرده . تاخیر در تحویل تیباها بخاطر پلاک نکردن عنوان شده ...
    مشكلش چيه؟؟ايربگ كه حل شده
    چه چيزه ديگه ايي هست؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

چه چيزه ديگه ايي هست؟؟
    مشخص نیست ...شاید باید پول بیشتری سایپا جهت پلاک کردن به راهنمایی رانندگی بپردازه

11. این کاربر از bryan1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه glayolx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

چه چيزه ديگه ايي هست؟؟

من تماس گرفتم گفتند مشکل حل شده از فردا تحویل میشه

13. این کاربر از glayolx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rgh2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من تماس گرفتم گفتند مشکل حل شده از فردا تحویل میشه
    با كجا تماس گرفتيد؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •