من دو تا سوال داشتم:
1- چه جوری gps این گوشی بدون نیاز به اینترنت کار می کنه ؟
2 - چه جوری میشه sms فارسی فرستاد؟
من دو تا سوال داشتم:
1- چه جوری gps این گوشی بدون نیاز به اینترنت کار می کنه ؟
2 - چه جوری میشه sms فارسی فرستاد؟
1.مگه الان با اینترنت کار می کنه؟؟ برنامه های مختلفی برای کار با جی پی اس موجوده:
.:راه اندازی GPS با نقشه شهرهای بزرگ (با قابلیت مسیریابی ) ا Garmin Mobile XT ا :.
نرم افزار SmartCom GPS با ساپورت کامل 5800 به همراه نقشه های ایران (شهرها)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Nokia Ovi Maps : کاملترین نقشه تهران و راه های کشور ا GPS اکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خودم به شخصه سومی رو توصیه می کنم(نوکیا مپس)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2.تو قسمت New Message که می خواید اس ام اس تایپ کنید از قسمت Writing language فارسی رو انتخاب کنید.
اگر هم فارسی ندارین باید با تغییر پروداکت کد و آپدیت زبان فارسی رو به گوشیتون اضافه کنید.
همین طوره! تازه احساس می کنم برد ترنسمیتر افزایش هم پیدا کرده!جددی فرستنده FM فعاله برای شما؟
مال من از وقتی که از ورژن 20 به 21 ارتقاع دادم غیر فعال شده!!
البته توی یکی از فروم های خارجی خوندم که گروه های مختلفی تو دنیا دارن سعی می کنن این ترنسمیتر رو با -- و پچ و... برگردونن. نگران نباشین
ما که سوادش رو نداریم، یکی بره این انجمن های خارجی بپرسه کلا دلیل حذف فرستنده FM چی بوده؟ مشکل فنی داشته؟ یا دلیل دیگه ای داره؟
اخه مگه میشه سخت افزارشو بزاره بعد غیر فعالش کنه!
سلام
يكي هست ان 97 رو داره 10 ماه كار كرده ميگه 400 تومن
هنوز نديدمش ولي اگه تميز باشه مي ارزه اينقد؟
الان في توي شهر ما 490 هستش!
سلام . آقا اگه n97 بدون گارانتی بخریم ، تو نقشه nokia map نقشه تهران رو هم داره ؟؟؟ چون با گارانتی که بخری نقشه تهران رو داره.
مشکل عجیبی برام پیش اومده.
از دیروز که گوشیم خود به خود خاموش شد! دیگه مموری 32 گیگ رو نمی شناسه!!
چی کار کنم؟
دوستان نقشه تهران رو خودتون میتونید از تو گوشی لود کنید یا برین انجمن نرم افزاری S60v5 همینجا هست !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)