Double شد همی!![]()
Double شد همی!![]()
Last edited by dogtag; 20-05-2009 at 03:04.
قربونت داش داریوش.
خیلی حال دادی.
در این ردگه که گه گه دینی، فیزیک و شیمی، دیفرانسیل شود نا گه
یه داش داریوش همی خواهیم که تغییری دهد این گه (با O نخونید! بی ادبی میشه! هر چند که منظور شاعر با O باشه!!!!!)
داداش جان از تو چه پنهون، مشکل من ریشه ای ه!
یعنی این نیست که بعد از 1 ساعت Deviant گردی، چیز هایی در بیارم که خودمم حال کنم.
من خودم Server Side قضیه رو پایه ام. ولی در اصل یه Template می خوام که حالت کلی سایت رو بهم بده.
یعنی قالب باشه، خودم تیکه تیکه اش می کنم و برات همین Sleight-Of-Hand کنم که خودم و خودت و خودش بحال + م/ی/ه
خودم به شخصه عاشق همچین چیزی ام:
windows7vista.com
ولی می خوام در عین کلاس دار بودن و اندکی فخر فروشانه بودن، سبک و در 2 کلمه 56K Friendly باشه!
و این که علاوه بر عزیز دل من (Firefox) ، این IE از خدا بی خبر و این Google Chrome ه ناقص و Opera بتونن بدون درد سر نشونش بدن.
از نظر XHTML (و البته CSS) هم Valid باشه.
در ضمن، نون اضافه + دوغ فراموش نشه!!!
الان همین windows7vista هم از یه تم آماده استفاده کرده.
همین رو هم پیدا کنی، خدا خودت + آبا (جمع مکسر "اب"!) و اجدادت (جمع مکسر "جد"، محلاً مجرور به حرف جر!!!!) رو بیامرزه.
البته قراره مثلاً حالا به یه صورت جالب، پروژه هام لیست بشه و بشه انتخاب کرد که هنوز فکرش رو نکردم چجوری.
می خوام همه ی Portfolio م رو 1 جا جمع کنم.
از اون Youtube Downloader و Ajax Injector و ... بگیر تا این ماشین که اکازیونه. فنی سالم، موتور تازه تعمیر!!!
همین دیگه. خیلی تایپ کردم! خسته شدم این وقت شبی (یا صبحی!!!)
سلام ...!
بچه ها لطفا این تاپیک رو ببینید و منو از اطلاعات مفیدتون بی بهره نزارید لطفن
مرسی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همممممممممممم
از وجنات پست پیداست که در ابتدا باید بگم --> پسر بیشین سره جات اینقد بجه بجه نکن!
در ادامه باید بیافزایم:
برادر ما رو گزاشتی سره کار؟ اینکه کلا یه عکس بیشتر نداره:
از طرفی مگه وردپرس میخوای؟ وبلاگ میخوای بزنی؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم اطلاعات قالبش:
من فکر کردم همچین چیزی میخوای:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این قالبه که دیگه طراحی گرافیکی نمیخواد که!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد پیدا کردن گرافیک هم اتفاقا چیزی نیست که با چند ساعت یافت بشه
با این سرعته ذغالی شده هفته ها دنباله 4 تا گرافیک که با هم مچ باشن بودم
برای همین این مورد رو از گردنه خودم باز میکنم!
در مورد مرورگرها هم آخر خودت کد مینویسی یا من بنویسم؟×! در کل ما چیزی نمیدیم دسته بچه های مردم که مشکلی چیزی داشته باشه
اون بلاگه خودم هم میبینی مرحوم شده مقادیری! به خاطر این plug in ها هست که هر کدوم چون کدهاش رو خودم نوشتم گیج میزنن
اگه از اول میدونستم که چیا رو میخوام اضافه کنم همون موقعه کد نویسی اونا رو هم لحاظ میکردم
در مورد نون بربری و دوغ هم خدا بده
در کل برای این کارها به نظرم وبلاگ خوبه ولی درد سر زیاد داره که به دردسرش نمیارزه
خوب فکرات رو بکن ببین چی میخوای
************************************************** *
میگم بر و بچ به نظرتون این png های قران رو gif کنم برن پی کارشون؟
تو he آینا گیج میزنن! بد!
کلاس کار رو میارن پایین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
wpsite بسی جالب بود.
دمت گرم دیگه. یمی اش رو ور می دارم، حالش رو می برم.
مرسی![]()
بوق!
قرآن رو هم gif کردم ولی به نظرم زیاد جلب نشده
دوستان خسته نباشید!
بارم من یه مقدار تغییرات دادم عجق مجق میان
میتونید زحمته تستشون رو بکشید؟>
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایول!
دوستان برنامه ی درست کردن tutorial ها رو هم یافتم و تست کردم
جلبه
فقط نمیدونم چه سایزی کار کنم!×!؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دهه این کارا چیه داریوش جون! خوبیت نداره برار ملت عادت میکنن![]()
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
neopersia جان این وبسایتتون چی شد؟
منظورم اینه: neopersia.org
به سلام حاج آقا
بده اینقد به فکر ملت شهید پرور هستیم؟
بلی
گویا رفتن گل بیان تو گل فرو رفتن (gol-gel)
میگم برادر سایتت شهید شده گویا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)