يادش به خير موقعي هم كه ما پرايد داشتيم بيشتر چيزاشو خودمون عوض ميكرديم !!!!
يادش به خير موقعي هم كه ما پرايد داشتيم بيشتر چيزاشو خودمون عوض ميكرديم !!!!
دوستـان ، كسي ميدونـه الان سايپـا براي مدل هاي مختلف پـرايـد مثل صبـا ، 132 يـا 141 تحويل فوري داره يـا نـه ؟
اگـه تحويل فوري دارن ، قيمت چنـده و اينكـة ميگـن تحـويل فوري ، يعني چنـد روز بعد از ثبت نام ماشين رو تحـويل ميدن ؟
دوست عزیز این آگهی را از روز نامه جام جم امروز چهار شنبه درخصوص قورش ویژه به مناسبت دهه فجر .پیش فروش و فروش فوری
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mb2006; 20-01-2010 at 16:09.
من تازه یه هاچبک 85 گرفتم با 29 تا کارکرد
روغن موتور(تکتاز) و واسکازین و فیلتر روغن و هوا و صافی بنزین رو تعویض کردم
دیگه چه سرویس هایی باید انجام بدم؟؟؟؟
یه سوال: عمر صفحه کلاچ پراید چقدره؟(با توجه به اینکه ماشین 1 سال خوابیده بوده و دست آقا دکتر بوده).
یه سوال دیگه:تفاوت انژکتوری . C.L.C و انزکتوری زیمنس چیه؟(برا من زده زیمنس)البته تو دفترچه نوشته زیمنس کوئل دوبل داره ولی کاربردش رو نفهمیدم.حالا کدومش بهتره؟؟؟؟؟
Last edited by amir_dre; 20-01-2010 at 19:02.
دوستان به نظرتون پرايد رو بدم برم يه روا ثبت نام كنم !!!
آقا من یه اشتباهی کردم در مورخه 25/9/88 یه پراید صبا ثبت نام کردم 5 تومن دادم و الباقی موقع تحویل ، تحویل حداکثر یک ماه بود ... خلاصه الان 35 روز گذشته و خبری از ماشین نیست هیچ .. تازه امروز زنگ زدم گفتن 15 روز بعد ..
من چه خاکی به سرم بریزم ؟
اشتباه کردم .... غلط کردم
گفتم میخوام انصراف بدم گفتم حداقل یک ماه میکشه تا 5 تومن رو برگردونن ... ا
اعصابم قاطی قاطی
به نظرمن باتوجه به احتمال افزایش قیمت بنزین پراید خیلی بهتر از روا هستش.
و در کل اصلا روا را پیشنهاد نمی کنم .چون شانسیه یه وقت دیدی خوب دراومد (موقعی که ایران خودروییها از دستشون دربره وحواسشون نباشه) یه وقتم دیدی اصلا به درد نخورد.(در اکثرموارد)
![]()
خوب روا دوگانه سوزش هم هست !!!
برای چی پیشنهاد نمی کنید
مگه تخم مرغ شانسی !!!
کدوم موارد !!
دوست عزیز ، یـه کار دیگه ای که حتمآ باید انجام بدی چک کردن ترمز و جلو بندیـه ، ببـر پیش یه جلو بندی ساز
کـه فنر و کمک ها و سیبک و کلآ جلو بندی رو چک کنـه ، لنت های جلو و عقب رو هم بازدید کنه ، اگه لازم بود
تعویض بشه . عمر صفحه کلاچ به زمان بستگی نداره و به طرز رانندگی ربط داره ، برای اینکه ببینی سالم یا نه
هم باید ماشینو روشن کنی ف ترمز دستی رو کاملا بکشی بالا ، بعد همین طور روشن ، بذار دنده یک سعی
کن راه بیفتی ، اگه کلاچو که ول کردی ماشین خاموش شد ، صفحه کلاچت سالمه ولی اگی دیدی نه ماشین
در جا کار میکنه و خاموش نمیشه باید بدی بازدید بشه و احتمالا همین روزا مرخصه .
چون موتور پیکان با بدبختی بدنه پژو را حمل میکنه.حالا فکرکن دوتاکپسول گاز هم بهش اضافه بشه.اصلا جدای از وزن کپسولها شما فکر میکنین موتور پیکان میتونه باگاز کارکنه وبدنه پژو را هم حمل کنه؟خوب روا دوگانه سوزش هم هست !!!
برای چی پیشنهاد نمی کنید
خوب البته بحث روا پایه گازسوز جداست ولی اونم باتوجه به قیمتش ارزش خریدنداره.با این پول میشه یه تندر e0 گرفت که موتورش هم با مدل 15میلیونیش(e2) فرقی نداره.
اره بیشتر روا های ایرانخودرو شانسیه وتو هر100نفر شاید بتونی حداکثر 10-20نفر راگیربیاری که ازاین ماشین راضی باشن.
مگه تخم مرغ شانسی !!!
کدوم موارد !!![]()
Last edited by mehdi-2009; 21-01-2010 at 14:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)