تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 295 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122162212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 2949

نام تاپيک: مشورت و راهنمایی در مورد خرید dvd player و Bluray player

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

عزیزان کسی نگفت کدوم مدل بهتره
    pioneer dv 420
    philips 3360
    lg 9750
    من یه اسپیکر ادیفایر da5000 pro دارم میخوام به دستگاه وصل کنم با این شرایت کدوم بهتره
    البته خروجی 5:1 ال جی خیلی برام مهم نیست
    فقط کیفیت پخش موزیک برام خیلی مهمه
    دوست عزيز
    من 420 داشتم كه 2 روزه ردش كردم البته قبلش كلي هم تحقيق كردم در نهايت بين فيليپس و پايونير نظر آقاي برزين رو كه طي ايميل توصيه به پايونير داشتند پذيرفتم و رفتم از فروشگاهي كه ايشون معرفي كردند ( آكوستيك ) خريدم اما هم از فروشگاهي كه خريد كردم ناراضي بودم (سريال دستگاه در كارت گارانتي با سريال دستگاه يكي نبود بعدن هم قبول نكرد تعويض كنه و عجب آدماي چيپي بودند!!!) هم از دستگاه ، بنابراين توصيه من : اولا پايونير 420 نخر دوما : اگه خواستي بخري از نمايندگي بخر (فروشگاه راستين تو خود سايت پابونير هم اين فروشگاه رو اعلام كرده)
    اون دوتاي ديگه رو من نميدونم ، من الان خودم يه lg دارم و راضي هم هستم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidnejat's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اخه چند تا از دوستان تو این تاپیک 420 پایونیر دارن و گفتن منوی محدودی داره فیلم رو به خوبی پخش نمیکنه و تو حالت نمیش فیلم تاثیر میزاره و زیر نویس فارسی رو ساپورت نمیکنه به همین خاطر گفتم سوال کنم ببینم اینایی که گفتن درسته؟

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

اخه چند تا از دوستان تو این تاپیک 420 پایونیر دارن و گفتن منوی محدودی داره فیلم رو به خوبی پخش نمیکنه و تو حالت نمیش فیلم تاثیر میزاره و زیر نویس فارسی رو ساپورت نمیکنه به همین خاطر گفتم سوال کنم ببینم اینایی که گفتن درسته؟
    برای فیلیپس هم تقریبا همین موارد صادقه (منوی محدود - عدم ساپورت SRT فارسی)

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

سلام
    من در اين مورد با آقاي برزين صحبت كردم و نظر ايشون را خواستم بدانم.
    آقاي برزين گفتند فكر ميكنم مونتاژ اندونزي هست, و اينكه تو سايت رسمي ال جي نيست دليل اينه كه ال جي اين مدل ها را براي خاورميانه و آسيايي جنوب شرقي توليد ميكنه! نه براي اروپا يا امريكا و معمولا تو سايت هاي رسمي نيست, اما از نظر قطعات يكي هستند چون ال جي و برندهاي مشابه قدرت اين را ندارند براي هر مدل طراحي و قطعات متفاوت توليد كنند.

اين ها را ايشون گفتند.
    خوب همه ی سیستمهای صوتی وتصویری همین شرایط رو دارند . اگر به فرض مونتاژ اندونزی هم باشد باید در زیرشاخه ی اندونزی سایت الجی آورده شده باشد (بالاخره باید یک ریفرنس اصلی داشته باشد که شما بتونی مشخصات دقیق دستگاه رو اونجا بررسی کنی). خیلی از مدلهایی از فیلیپس رو هم که در اینجا بحث میکنیم با این نام تجاری در اروپا و آمریکا به فروش نمیرسه و در زیر شاخه ی فرضا مالزی سایت فیلیپس قرار داره .
    در هر حال جای این سوال هست که چرا باید الجی پلیری تولید کنه که فقط تو ایران فروش برسه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

عزیزان کسی نگفت کدوم مدل بهتره
    pioneer dv 420
    philips 3360
    lg 9750
    من یه اسپیکر ادیفایر da5000 pro دارم میخوام به دستگاه وصل کنم با این شرایت کدوم بهتره
    البته خروجی 5:1 ال جی خیلی برام مهم نیست
    فقط کیفیت پخش موزیک برام خیلی مهمه

فیلیپس 3360 خروجی صدای 5.1 آنالوگ نداره که اسپیکر رو بهش وصل کنی.

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خوب همه ی سیستمهای صوتی وتصویری همین شرایط رو دارند . اگر به فرض مونتاژ اندونزی هم باشد باید در زیرشاخه ی اندونزی سایت الجی آورده شده باشد (بالاخره باید یک ریفرنس اصلی داشته باشد که شما بتونی مشخصات دقیق دستگاه رو اونجا بررسی کنی). خیلی از مدلهایی از فیلیپس رو هم که در اینجا بحث میکنیم با این نام تجاری در اروپا و آمریکا به فروش نمیرسه و در زیر شاخه ی فرضا مالزی سایت فیلیپس قرار داره .
    در هر حال جای این سوال هست که چرا باید الجی پلیری تولید کنه که فقط تو ایران فروش برسه ؟
    حرف شما هم درسته, من مدل های از ال جی دیدم که تو بازار ایران هست و دقیقا همون مدل تو سایت اروپای هم هست! اما یه چیزایش فرق داره! مثل پورت اسکارت! در صورتی که پشت دستگاه های داخل ایران میزنه کد2 یعنی برای اروپا پس چرا اسکارت که استاندارد اروپا هست نداره؟ دلیل میتونه تولید برای خاورمیانه باشه!
    باز نمیشه دقیق نظر داد

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

حرف شما هم درسته, من مدل های از ال جی دیدم که تو بازار ایران هست و دقیقا همون مدل تو سایت اروپای هم هست! اما یه چیزایش فرق داره! مثل پورت اسکارت! در صورتی که پشت دستگاه های داخل ایران میزنه کد2 یعنی برای اروپا پس چرا اسکارت که استاندارد اروپا هست نداره؟ دلیل میتونه تولید برای خاورمیانه باشه!
    باز نمیشه دقیق نظر داد
    حتی بحث خاورمیانه هم نیست . چون اگر برای خاورمیانه بود حتما یک وبسایت رسمی این محصول رو معرفی کرده بود ولی ما فقط همچین دستگاهی رو تو سایت گلدایران دیدیم . که مشخصات فنی دستگاه رو ذکر نکرده . فقط در حد ساپورت فرمتها و ....!

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

حتی بحث خاورمیانه هم نیست . چون اگر برای خاورمیانه بود حتما یک وبسایت رسمی این محصول رو معرفی کرده بود ولی ما فقط همچین دستگاهی رو تو سایت گلدایران دیدیم . که مشخصات فنی دستگاه رو ذکر نکرده . فقط در حد ساپورت فرمتها و ....!
    فکر میکنم این مدل های که برای ایران تولید میشه شماره خاص ایران داره! و فقط تو سایت نماینده رسمیش تو اون کشور معرفی میشه؟ امکان داره برای ایران تولید میشه! با منو فارسی که دارن

برای مثال این مدل 9750 برای کشورهای اروپای یا آمریکا با شماره محصول دیگه ارزه بشه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

فکر میکنم این مدل های که برای ایران تولید میشه شماره خاص ایران داره! و فقط تو سایت نماینده رسمیش تو اون کشور معرفی میشه؟ امکان داره برای ایران تولید میشه! با منو فارسی که دارن

برای مثال این مدل 9750 برای کشورهای اروپای یا آمریکا با شماره محصول دیگه ارزه بشه؟
    بله دیگه . منم همین موضوع رو میگم. جالب اینه که هیچ مدلی از الجی که در اروپا ، آمریکا و یا حتی آسیا به فروش میرسه از لحاظ ظاهر شبیه این مدلی که در ایران به فروش میرسه نیست.
    مگه میشه الجی دستگاهی طراحی کنه که فقط توی یک کشور به فروش برسه ؟

پروفشنال mohsenking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

من یه DVD Player دیدم که سونی بود
    به نظر شما سینما بهتره یا DVD Player ?

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •