بله. کار میکنند.
بله. کار میکنند.
هامیلتون جون من دقیق نگرفتم
الان من اگه بخواماز خود کاسپر خرید کنم قیمت کلید چنده؟یک ساله و سه ساله
این دو تایی که گتی چه فرقایی با هم دارن؟
omid-p30 جان، میشه لطفاً امضات رو Update کنی؟
می ترسم KIS م رو Update کنم، به Licenseم گیر بده!
ممنون.
ليست قيمت لايسنس محصولات 2010 كاسپر را در آدرس زير ميتونيد براي 1PC يا بيشتر انتخاب و مشاهده كنيد.براي محصولات 2010 ديگه كليد 3 ساله براي فروش ندارن و حداكثر زمان آن 2 ساله ميباشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر شما فقط اقدام به خريد لايسنس از خود سايت كاسپر كنيد بايد مبلغ 59.95 دلار را بپردازيد كه اگر دلاري 1000 تومان درنظر بگبريد چيزي در حدود 60000 هزار تومان ميشه درحاليكه در نمايندگيهاي ايران پكيج حاوي لايسنس و CD نصب برنامه و راهنماي نصب را با قيمتي در حدود 45000 تومان ميتونيد دريافت كنيد كه مقرون به صرفه خواهد بود.
نه، آخرین بلک لیست همون پنج شنبه اتفاق افتاده و همه کلید ها الان فعالند. ضمنا اینطوری که پس هیجوقت نمیتونی آپدیت کنی. شما همیشه با کلید فعالی که دارید آپدیت کنید، اگر بلاک شد سریعا اینجا بگید تا دوستان و من دنبال کلید های فعال بگردیم.
سلام
دوستان من یک کلید دو ساله کسپرکی خریدم 5 کاربره ...
بعد از خرید یک نفر از افرادی که قرار بود با ما باشه به دلایلی کنار کشید .
اگر کسی از دوستان میخواد به عنوان فرد پنجم استفاده کنه من میتونم نصف مبلغ رو بگیرم و بعد از تحویل بقیه رو بگیرم ...
من فقط میخام ضررم رو جبران کنم .
قیمت 5 کاربره دو ساله 89 تومنه و یعنی شما باید 18 تومان بدید ...
ولی من میتونم به قیمت 15 هم بدم .
این هم عکس از لایسنسی که خودم دارم استفاده میکنم .
اگر کسی از دوستان خواست پی ام بده به من .
از مدیران و همکاران هم میخوام که این پست رو پاک نکنند . چون سودجویی و سوئ استفاده از فروم نیست .
ببخشید بابت آف تاپیک ...
هنوز Trial Reset برای نسخه 2010 ارائه نشده؟
توی چندتا وبلاگ دیدم اما اطمینان نکردم دانلود کنم ...
دوست عزيز قبلاً عنوانی در مورد فروش License کد از طريق دوستی عنوان کرده بودی.. من بعد اطمينان از صحت اين مورد ميتونم پيشنهاد بدم با خيال راحت و با قيمت پايين تر اين کار رو انجام بدين...چون خودم خواستم اين مورد رو تست کنم بعد اعلام کنم، و بعد 1/2 هفته تست اطمينان پيدا کردم که کد ها سالم هست
درکل چون ميخوام تبليغ نشه، و اگر دوستانی مايل به دريافت اطلاعات بيشتر هستند،و شرايط خريد رو دارن خودشون ميتونن با آی دی فرد مذکور تماس بگيرن، فکر کنم آخرين قيمت تا اين لحظه که اين پست رو ميزانم 19,000 برای يک سال و برای 3PC ميباشد...اين رو هم بگم چون هدف ما در اين فروم اطلاع رسانی هست، الاوه بر خريد از نمايندگی ها من اين شخص رو هم چون با قيمت های پايين تری کد ها رو ميفروشه آدم خوبی ديدم، حالا هرچقد از اين پول استفاده ميکنه ديگه چون قيمت ها برای ما مناسب تر هست مهم نيست...
Last edited by Markus; 20-07-2009 at 21:39.
چرا دوست عزيز هست، فقط موقع دريافت کسپرسکی رو غير فعال کن چون فايل رو آلوده تشخيص ميده
لینک دريافت برنامه Trial Reset v2.5A :
استفاده از این کرک و تریال 30 روزه با استفاده از کی توی نرم افزار و آپدیت هاش فرق می کنه یا نه و در همه موارد هر دو حالت فعال شده یکی هستند؟ و اعتبار آنها یکی است؟
Last edited by ASRE_NOVIN; 20-07-2009 at 21:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)