گرافیک همیشه کارت گرافیکی نیست ... نسل سنترینو2 هست اچ پی dv5 و هم قویتره و هم گرافیک بالاتری داره
xps داغ میکنه اما نه در حد اچ پی و همپنین باتری اش یهتره چون 9 سلولی هست و گرافیگ پرمصرفی از سری gf9000 نداره !
گرافیک همیشه کارت گرافیکی نیست ... نسل سنترینو2 هست اچ پی dv5 و هم قویتره و هم گرافیک بالاتری داره
xps داغ میکنه اما نه در حد اچ پی و همپنین باتری اش یهتره چون 9 سلولی هست و گرافیگ پرمصرفی از سری gf9000 نداره !
دوست عزیز سلام
بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جداگانه داریم ، اینجا بحث ها و سوالات تخصصی هست
پست شما پاک گردید
موفق باشید
سلام
به نظر شما من dv5-1135 بگیرم یا dell vostro 1510 اینو هم بگم که برای بازی میخوام و برنامه نویسی و هرازگاهی هم برنامه هایی مثل photoshopو.......این رو هماضافه کنم ظاهر هم برام مهمه ؟
اگه امکانش هست زود لطفا"
اگه برای بازی می خوای 1135 بگیر
با سلام
جناب registerd user درلینک زیر در پست پنجم مشخصات 1135 رو این شکلی نوشتن
2.53GHZ 6MB L2 cache - P9400 intel core2 dou Penryn)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4096MB DDR2 fsb 800
320 sata+ (7200rpm dual raid technology)
15.4" WXGA Birtght HD
1791 MB Nvidia GF9600M GS + 512 MB dedicate
DVD RW light scribe
BT/ WIFI/ Modem/ LAN/ camera
made is china
این کانفیگ توی ایران با گارانتی یکساله حدود 1.640.000 قیمت داره و قوی ترین 15.4 اینچی توی ایران با این قیمت هست)
ولی من هرجا نگاه کردم پردازندش 2.26 بود می خواستم بدونم کانفیگ بالا هم الان وجود داره یا احتمالآ از روی حواس پرتی اشتباه شده
ضمنآ اون پست مربوط به 3 ماه قبل می شه می خواستم اگه کسی اطلاع داره نرخ جدید کانفیگ بالا رو در صورت وجود بزاره
با تشکر
خیر دوست عزیز این کانفیگ وجود داشته ولی الان 1155 جایگزین شده
با سلام
من یه لپ تاپ دیدم به اسم hp 6730s می خواستم بدونم این همون hp compaq presario 6730s هست ؟ این سری presario بدرد می خوره ؟
این هم کانفیگش
c2d 2.53 6 1066
ram 2gig
hdd 320gig
lcd 15.4
ati 3430
دوستان کسی از سرعت رم و هاردش اطلاع داره بگه؟
قیمتشم حدود 1.150.000
با تشکر
دوستان گلم من ميخوام dv5-1135 بخرم متاسفانه همه جا فقط محاسن رو ميگن!! ولي عزيزان اين معايب است كه مهمه! كسي ميدونه اشكالات اين مدل به غير از گرم شدن بيش از حدش چيه؟!!! مثلا جايي شنيده بودم اكثرا dvd writer مشكل دارن و راحت نميشه رايت كرد!!
سلام آقایون و خانمها!!!
من یه سؤال فنی داشتم
این که میگن لپ تاپ های اچ پی داغ میکنه و cpuش به خاطر گرم شدن میسوزه درسته؟ آیا تو مدلهای جدیدش مثل 3655 هم این مشکل هست؟
من این تاپیک رو بررسی کردم چیزی گیرم نیومد
اگه یکی از دوستان توضیح بده ممنون میشم
درسته ، مشکل مشابهی رو با 1070 دارم. گرچه خیلی حاد نیست اما هر cd ای رو نمی خونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)