تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 112 از 482 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122162212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خوب این کار عملا افزایش قیمته ، اونم در حالی که در تمام دنیا سعی بر افزایش سرعت و کاهش قیمت هست .

لابد بعد از یه مدتی هم آسیاتک و شرکت هایی که قیمت هاشون پایین تر از داتک هست ، (آسیاتک در مورد 256 با در نظر گرفتن طرح افزایش قیمت داتک) بعد از یه مدتی قیمت ها رو افزایش میدن ، و از کجا معلوم که شاهد افزایش کلی قیمت های تمامی شرکت ها نباشیم ؟ چه سرویس های نامحدود و چه سرویس های حجمی .
    قبول دارم که افزایش قیمت داده ولی به اون صورتی که داش مهدی میگفت نیست.اگه این روند که شرکتا در پیش گرفتند بعید هم نیست.همشون دست به یکی کردن که جیب کاربر بدبخت و خالی کنن.کی از پول بدش میاد؟
    اگه منم بودم گرون میکردم وقتی میدیدم که شرکتای دیگه اینقدر پول میگیرن.این وسط تنها کسی که باید جلوی افزایش قیمت رو بگیره یه گروهی هست که ظاهرا اسمشون هست دولتمرد که از سوپور شهرداری هم عرضشون کمتره(چه عمدی چه غیر عمدی)
    اگه دولت جلوی اینارو بگیره عمرا بتونن این همه گرون کنن.دولتم که ماشالا هر دفعه با یه تبصره الکی سرته قضیه رو هم میاره و دوباره روز از نو و روزی از نو
    من چون داتک داشتم اینو عرض میکنم و گرنه بنده بی تقصیرم گول عدد 512 رو نخورید چون سرعت واقعی 512 داتک در بهترین شرایط 50 کیلو بایت بیشتر نیست من پارس آنلاین دارم ولی با 384 شاتل هم کار کردم البته 384 دونوع داره یکیش 32 گیگ یکی هم 45 گیگ من با 45 گیگ کار کردم سرعتش 70 کیلو بایته ولی نمیدونم سرعت 32 گیگش چنده منها شک ندارم که از 55 کمتر نیست.
    برادر شاید سرعتش کمتره اما هیچی جای نامحدود رو نمیگیره.شما در شاتل باید 90000 بدی.تازه اونم سرعت 384 نه 512.
    من اگه از شاتل هر ماه 5 گیگ هم صرف صفحه باز کردن کنم.فقط میتونم 40 گیگ دانلود کنم.بقیشو چه کنم؟
    پارس آنلاین هم که 512 دویست هزار تومن هست که از پسش بر نمیام
    من از شما یه سوال دارم
    بنده هر ماه حدود 70 گیگ دانلود دارم.شبا هم نمیتونم دانلود کنم.حالا شما بگو من چی کار کنم و از چه شرکتی بگیرم؟فقط هم 512 میخوام.چون سرعت پایین نمیتونم کار کنم.
    تو یه شرکت درست درمون معرفی من ازش اشتراک میگیرم.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوستان این متن شکایت اماده نشد؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

چقدر احتمال میدین که به خواسته شماها جواب مثبت بدن؟؟
    ینی اعتراضاتتون فایده مثبتی هم داره؟
    قبلا تجربش رو داشتین؟؟

(نمیخوام دلتون رابسوزونم...ولی شاتل قبل از عید اعلام کرد که برای مشترکین جدیدشون قراره 1 ماه اینترنت رایگان عیدی بدن..بعد ما زنگ زدیم و اعتراض کردیم که پس ما که مشترکین قدیمی هستیم چی؟؟ اون لحظه چیزی نگفتن و بهانه میاوردن که به شما چیزی نمیدیم.....ولی وقتی عید شد به کاربران تهرانی 15 روز و کاربران شهرستانی 7-6 روز به کل ترافیک رو رایگان کردن...منی که 512 داشتم تو او نمدت حدودا 50 گیگ دانلود کردم)

4. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

متن رو همون روز دادم

قرار اندکی ویرایش و چیز هایی هم احتمالا اضافه بشه

فردا متن رو توی سایت میزاریم

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

قبلا تجربش رو داشتین؟؟

(نمیخوام دلتون رابسوزونم...ولی شاتل قبل از عید اعلام کرد که برای مشترکین جدیدشون قراره 1 ماه اینترنت رایگان عیدی بدن..بعد ما زنگ زدیم و اعتراض کردیم که پس ما که مشترکین قدیمی هستیم چی؟؟ اون لحظه چیزی نگفتن و بهانه میاوردن که به شما چیزی نمیدیم.....ولی وقتی عید شد به کاربران تهرانی 15 روز و کاربران شهرستانی 7-6 روز به کل ترافیک رو رایگان کردن...منی که 512 داشتم تو او نمدت حدودا 50 گیگ دانلود کردم)
    والا دفعه پیش که تونستیم یه کارایی بکنیم.این دفعه هم میگیم که ایشالا ترتیب اثر بدن و بزارن ما به کارمون برسیم
    مگه ماله شما اثر ندادند؟برای ما هم اگه همه بگن میکنن

7. این کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام.قبل از عید شرکت داتک مژده داده بود که منطقه استقلال تحت پوشش adsl قرار گرفته.الان نزدیک 45 روز گذشته می گن هنوز شوع نکردیم واسه ارائه این سرویس خیلی با حاله فکر کنم مسئول آپدیت سایتشون یه کم ذوق زده شده آخه اگه نمی دین چرا تو سایتتون می نویسین

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

داتک سرویس هاش رو از جمله 512 رو گرون کرده ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. این کاربر از StormWielder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه SuNb0y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.قبل از عید شرکت داتک مژده داده بود که منطقه استقلال تحت پوشش adsl قرار گرفته.الان نزدیک 45 روز گذشته می گن هنوز شوع نکردیم واسه ارائه این سرویس خیلی با حاله فکر کنم مسئول آپدیت سایتشون یه کم ذوق زده شده آخه اگه نمی دین چرا تو سایتتون می نویسین
    تایید می شه ...

ولی احتمالا تا خرداد ارائه بدن ...

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ویرایش من تموم شد دادم به nikaan منتظر نظرش هستم.
    قبلا تجربش رو داشتین؟؟

بهتر از این است که بنشینیم نگاه کنیم حداقل بعدا نمی گیم که چرا یک بار تلاش نکردم...
    سلام

متن رو همون روز دادم

قرار اندکی ویرایش و چیز هایی هم احتمالا اضافه بشه

فردا متن رو توی سایت میزاریم
    ویرایش رو فرستادم پیشنهاد هم دادم
    والا دفعه پیش که تونستیم یه کارایی بکنیم.این دفعه هم میگیم که ایشالا ترتیب اثر بدن و بزارن ما به کارمون برسیم
    مگه ماله شما اثر ندادند؟برای ما هم اگه همه بگن میکنن
    انشاالله ولی مهم اینه که همه کسایی که داتک دارن اعتراض رو بدن ( حتی انهایی که تازه می خوان عضو جدید بشن -متن برای انها هم شامل میشه)
    مشکل با مخابرات که این حرف ها حالیش نیست .....الان زنگ بزن ببین میدن یا نه ( البته اگر می خوای با قیمت های چند کاربره اکانت بخری نخواستی متن اعتراض رو هم شما بفرست)
    تمام از 128 تا 512 ( برای من که گفتن 128 هم قیمت چند کاربره میدن فقط)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •