تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 394 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122162212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

در مورد حمایت از فرمت : ببین اصولاً مساله مهمتر از فرمت ، پروفایل فرمته .. فرقش همون قضیه "هر گردی گردو نیست" هستش .. یعنی دوتا فایل divx شاید داشته باشیم که یکی رو این پلیرها در پخش اش به مشکل بخورن و اون یکی رو روان پخش کنن .. پروفایل شامل مشخصات فنی مثل وضوح ویدئو، کدک صدای ویدئو (که مثلا mp3 باشه ، یا ac3 ...) ، بیت ریت و اینطور چیزاس ... معمولاً اونایی که ریپ می کنن حواسشون به این قضیه هست .. یعنی اصلاً یکی از اهداف اصلی موقع ریپ اینه که بعداً یه mp3 player یا یا پلیر خانگی در صورت حمایت استاندارد (یا همون native) از این فرمت ها مشکلی نداشته باشه ..

با اون حساب فرض رو بر این بذار که

//

در مورد هدفون : ببین EP630 خوبه .. اما اگه پولش رو داری و دوست داری بیشتر خرج کنی .. EX35 از سونی خیلی خوبه که میشه 27 تومن حدوداً ...

//

مقایسه هات هم که خیلی خوب بود من چک کردم ..

//

اون موردی که اشاره کردی 37+37 mw و ... مربوط میشه به بلندی صدا .. از این نظر خیالت راحت باشه .. هم 37+37 و هم 29+29 به اندازه کافی بلند هستن و از اکثر پلیرهای هم رده به شکل قابل توجهی بلندترن؛ انقدر که احتمالا سمت اینکه صدا رو به max برسونی نری و اگه هم خواستی بری چه باک! .. البته با احتیاط ..

//

در مورد اینکه رفتی پاساژ ایران : بهرحال اگه همون طرفا، خواستی دنبال cowon بگردی ، بازار رضا نمایندگی داره - اگه iriver میخوای همون نمایندگی cowon بازار رضا این رو هم داره ....

//

در مورد مقایسه D2 و S9 : خب البته مقایسه چندان عادلانه ای نیست ، اینا در دو نسل مختلف تولید شده ان و طبیعیه که درسهای آموخته کمپانی از تجربه قبلی اش (D2) بهش کمک کرده در تهیه یه محصول بهتر یعنی s9. بله - اصولاً میشه S9 رو برنده قطعی این رقابت اعلام کرد .. اما خب D2 هم میتونه مزایای خاص خودش مثل سایز کوچکتر و قابلیت افزایش حافظه رو داشته باشه ..

//

در مورد اختلاف قیمت ایران و خارج: والا این بحث "جنس کمیاب رو در ایران قیمتش رو بالا می برن و آیا می ارزه و نمی ارزه و چی کار میشه کرد و.. " قبلاً یه بحث مفصلی در تاپیک دیگه داشتیم .. خلاصه اش اینه که در ایران : مجبوریم و صد البته چون اینطور مارک ها گارانتی خاصی هم ندارن (این cowon البته انگار بدک هم نیست گارانتی اش - اما کلا بحث اینه که اگه خراب بشه طرف میخواد چی کاره اش کنه) و ضمناً اختلاف قیمت اگه بالا باشه ارزشش رو داره که از خارج بیارن .. پس اگه کسی می تونه با اطمینان از خارج بیاره (دوستی آشنایی باشه که نخواد دوباره کلی بکشه روی قیمت یا دستگاه رو خراب کنه) ، چه اشکال داره و خیلی هم خوبه

//

در مورد mass storage : مدل s9 این قابلیت رو داره با تغییر تنظیم بین حالتی که نیاز به نرم افزار داره و حالتی که مثل کول دیسک عمل کنه جابجا بشه .. در نتیجه مشکلی نداره و هر دو قابلیت کاملاً در دسترس شماست..

//

در مورد قابلیت های جانبی مثل ساعت و .. : والا اینا رو دقیقا ً ندیدم .. ولی کلاً جزو مدلهایی هستش که زیاد روی برنامه های جانبی اش مانور داده شده .. مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین
    سلام
    هم مقایسه جناب آخوند خوب بود و هم جواب های استاد
    فقط در مورد قیمت باید بگم که قیمتی که در اون سایت گفته شده به علت هایی مثل اینکه بیشتر سهم کاوون در دست یه شرکت امریکایی هست و هم اینکه سیاست خوده کمپانی اینه که در مورد فروش در مناطق مختلف قیمت ها متفاوت باشه در نتیجه باعث میشه که قیمت این منطقه و مخصوصا ایران با شرایطی که وجود داره بالاتر باشه
    و اما در مورد صلاحیت نمایندگی بله امرتات واقع یه نماینده واقعی و کامل هست مثلا همین قضیه تعمیر که کاملا توسط متخصصین شرکت تعمیر میشه و اگه مورد خاصی بود می فرستم به کمپانی
    و هم اینکه اگه توی یک ماه اول گارانتی مشکل سخت افزاری براش بوجود بیاد (البته موارد داخل گارانتی) به جای اینکه تعمیر بشه براتون تعویض میشه و هم اینکه میتونید برای اطمینان به سایت کاوون برید و نام امرتات رو به عنوان نماینده ببینید.

2. 2 کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض

سلام دوستان.
    خواستم بدونم Zune HD وارد بازار ایران شده ؟
    اگر شده قیمتش چند هست؟

بین Zune HD و S9 کاوون کدوم رو پیشنهاد میکنید؟

4. این کاربر از siakhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

در مورد حمایت از فرمت : ببین اصولاً مساله مهمتر از فرمت ، پروفایل فرمته .. فرقش همون قضیه "هر گردی گردو نیست" هستش .. یعنی دوتا فایل divx شاید داشته باشیم که یکی رو این پلیرها در پخش اش به مشکل بخورن و اون یکی رو روان پخش کنن .. پروفایل شامل مشخصات فنی مثل وضوح ویدئو، کدک صدای ویدئو (که مثلا mp3 باشه ، یا ac3 ...) ، بیت ریت و اینطور چیزاس ... معمولاً اونایی که ریپ می کنن حواسشون به این قضیه هست .. یعنی اصلاً یکی از اهداف اصلی موقع ریپ اینه که بعداً یه mp3 player یا یا پلیر خانگی در صورت حمایت استاندارد (یا همون native) از این فرمت ها مشکلی نداشته باشه ..
    مرسی از توضیح تون استاد ، متوجه شدم ....
    خب الآن ماکسیمم ها معلوم نیست ؟ مثلا رزولوشن تا چقدر ؟ چه پروفایل هایی ساپورت می شه ؟
    خود شرکت ریلیز نمی کنه ؟
    با این حساب ، باید یه اس 9 بیاد زیر دستم ، تست اش کنم حتما
    با یکی از دوستان فروم اوکی می کنم ، تست می کنم
    ادیت 1 : جایی هست که من دستم بگیرم ، تست اش کنم ، هم تاچ اش رو ، هم صداش رو ، همه رو خلاصه ؟

با اون حساب فرض رو بر این بذار که
    فرض رو بر چی بذارم ؟
    در مورد هدفون : ببین EP630 خوبه .. اما اگه پولش رو داری و دوست داری بیشتر خرج کنی .. EX35 از سونی خیلی خوبه که میشه 27 تومن حدوداً ...
    آها ، اوکی ، از قیافه اش که خوشم نیومد ، بذار ببینم چی می شه حالا ، تنکس

مقایسه هات هم که خیلی خوب بود من چک کردم ..
    خواهش می کنم ، شما استاد مایی دیگه
    مدلی رو از جایی جا ننداختم استاد ؟
    یا یه مورد خاص رو مقایسه نکرده باشم ؟

اون موردی که اشاره کردی 37+37 mw و ... مربوط میشه به بلندی صدا .. از این نظر خیالت راحت باشه .. هم 37+37 و هم 29+29 به اندازه کافی بلند هستن و از اکثر پلیرهای هم رده به شکل قابل توجهی بلندترن؛ انقدر که احتمالا سمت اینکه صدا رو به max برسونی نری و اگه هم خواستی بری چه باک! .. البته با احتیاط ..
    اوکی ، چشم ، خیالم راحته ....
    تازگی ها همین zvp رو هم از 15 بالاتر نمی برم ، حواسمون هست استاد

در مورد اینکه رفتی پاساژ ایران : بهرحال اگه همون طرفا، خواستی دنبال cowon بگردی ، بازار رضا نمایندگی داره - اگه iriver میخوای همون نمایندگی cowon بازار رضا این رو هم داره ....
    اتفافا بودم ، چشمم آی ریور رو دید ، اما اس 9 رو ندیدم راستش
    در مورد مقایسه D2 و S9 : خب البته مقایسه چندان عادلانه ای نیست ، اینا در دو نسل مختلف تولید شده ان و طبیعیه که درسهای آموخته کمپانی از تجربه قبلی اش (D2) بهش کمک کرده در تهیه یه محصول بهتر یعنی s9. بله - اصولاً میشه S9 رو برنده قطعی این رقابت اعلام کرد .. اما خب D2 هم میتونه مزایای خاص خودش مثل سایز کوچکتر و قابلیت افزایش حافظه رو داشته باشه ..
    بله مقایسه اشون اشتباهه ، اما گفتم شاید شما چیزی می دونید که فرمودید دی 2 پلاس رو هم در نظر داشته باشم
    در مورد اختلاف قیمت ایران و خارج: والا این بحث "جنس کمیاب رو در ایران قیمتش رو بالا می برن و آیا می ارزه و نمی ارزه و چی کار میشه کرد و.. " قبلاً یه بحث مفصلی در تاپیک دیگه داشتیم .. خلاصه اش اینه که در ایران : مجبوریم و صد البته چون اینطور مارک ها گارانتی خاصی هم ندارن (این cowon البته انگار بدک هم نیست گارانتی اش - اما کلا بحث اینه که اگه خراب بشه طرف میخواد چی کاره اش کنه) و ضمناً اختلاف قیمت اگه بالا باشه ارزشش رو داره که از خارج بیارن .. پس اگه کسی می تونه با اطمینان از خارج بیاره (دوستی آشنایی باشه که نخواد دوباره کلی بکشه روی قیمت یا دستگاه رو خراب کنه) ، چه اشکال داره و خیلی هم خوبه
    راستش یه مدت خواهرم می خواست تاچ دیاموند بگیره ، بعد از کلی تحقیق و این حرف ها ، به این نتجیه رسیدیم که از همین جا بگیریم بیتر باید باشه ، گفتم از شما بپرسم ، که می فرمایید خوبه
    این مشکل آخر هم که فرمودید نیست اش استاد ( روش نمی کشه و خراب هم نمی کنه )
    نکته خاصی نداره استاد ؟ ( اگه خاطرتون هست کجا بوده ، بدم نمیاد پست ها تون رو در موردش بخونم ، لینک بدید بی زحمت )
    در مورد mass storage : مدل s9 این قابلیت رو داره با تغییر تنظیم بین حالتی که نیاز به نرم افزار داره و حالتی که مثل کول دیسک عمل کنه جابجا بشه .. در نتیجه مشکلی نداره و هر دو قابلیت کاملاً در دسترس شماست..
    ای ول
    در مورد قابلیت های جانبی مثل ساعت و .. : والا اینا رو دقیقا ً ندیدم .. ولی کلاً جزو مدلهایی هستش که زیاد روی برنامه های جانبی اش مانور داده شده .. مثلا ینجا رو ببین
    امیدوارم باعث نشده باشه که از اصل قضیه جا مونده باشه

*** از جناب عثمان هم تشکر می کنم ، حق با ایشونه ، نام امرتات تو سایت اومده ...
    به هر حال ، باید ببینم شرایط چی جوری پیش می ره ....

مرسی ، هم از جناب محمد خان ، هم از بقیه دوستان
    یا حق
    Last edited by akhoond; 11-11-2009 at 23:14.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان.
    خواستم بدونم Zune HD وارد بازار ایران شده ؟
    اگر شده قیمتش چند هست؟

بین Zune HD و S9 کاوون کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
    Zune HD دیده نشده در بازار ایران که البته عجیب هم نیست ، نسل های قبلی Zune هم صرفاً جسته و گریخته دیده شدند و البته با قیمت های بعضاً غیرمنصفانه ...

اگه یه جا داشته باشه این رو یا بتونن اطلاعات قطعی تر واسه خرید بهت بدن، پاساژ پایتخته .. باید بری و دور بگردی و بپرسی ..

//

S9 توصیه میشه... که حتماً یکی از دلایلش هم همینه که این یکی راحت تر گیر میاد و اون یکی نه! .. اما از لحاظ کیفیت هم این پاسخ وارده...

7. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرسی از توضیح تون استاد ، متوجه شدم ....
    خب الآن ماکسیمم ها معلوم نیست ؟ مثلا رزولوشن تا چقدر ؟ چه پروفایل هایی ساپورت می شه ؟
    خود شرکت ریلیز نمی کنه ؟
    با این حساب ، باید یه اس 9 بیاد زیر دستم ، تست اش کنم حتما
    با یکی از دوستان فروم اوکی می کنم ، تست می کنم
    ادیت 1 : جایی هست که من دستم بگیرم ، تست اش کنم ، هم تاچ اش رو ، هم صداش رو ، همه رو خلاصه ؟

فرض رو بر چی بذارم ؟
    آها ، اوکی ، از قیافه اش که خوشم نیومد ، بذار ببینم چی می شه حالا ، تنکس

خواهش می کنم ، شما استاد مایی دیگه
    مدلی رو از جایی جا ننداختم استاد ؟
    یا یه مورد خاص رو مقایسه نکرده باشم ؟

اوکی ، چشم ، خیالم راحته ....
    تازگی ها همین zvp رو هم از 15 بالاتر نمی برم ، حواسمون هست استاد

اتفافا بودم ، چشمم آی ریور رو دید ، اما اس 9 رو ندیدم راستش
    بله مقایسه اشون اشتباهه ، اما گفتم شاید شما چیزی می دونید که فرمودید دی 2 پلاس رو هم در نظر داشته باشم
    راستش یه مدت خواهرم می خواست تاچ دیاموند بگیره ، بعد از کلی تحقیق و این حرف ها ، به این نتجیه رسیدیم که از همین جا بگیریم بیتر باید باشه ، گفتم از شما بپرسم ، که می فرمایید خوبه
    این مشکل آخر هم که فرمودید نیست اش استاد ( روش نمی کشه و خراب هم نمی کنه )
    نکته خاصی نداره استاد ؟ ( اگه خاطرتون هست کجا بوده ، بدم نمیاد پست ها تون رو در موردش بخونم ، لینک بدید بی زحمت )
    ای ول
    امیدوارم باعث نشده باشه که از اصل قضیه جا مونده باشه

*** از جناب عثمان هم تشکر می کنم ، حق با ایشونه ، نام امرتات تو سایت اومده ...
    به هر حال ، باید ببینم شرایط چی جوری پیش می ره ....

مرسی ، هم از جناب محمد خان ، هم از بقیه دوستان
    یا حق
    در مورد حمایت از فرمت s9 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه رو ببین ؛ بخش movie player

//

در مورد D2+ : بعنوان یه گزینه ارزون تر مطرحش کردم .. که اگه مثلاً آخرش هرچی بالا و پایین کردی دیدی s9 در دسترس نیست ، بیای سراغ این.

//

در مورد بحث اختلاف قیمت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه از تبادل پستی که با دوستی به نام cell-phone داشتم به بعد رو پی بگیر ...

9. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

الان ارزون ترین مدله cowon چیه
    میخوام بگیرم ببینم صداش چطوریه اگه x1050 نمیگرفتم s9 میگرفتم ولی دیگه به دردم نمیخوره
    اصلا الان s9 صداش از x1050 بهتره یا نه البته من همین واکمنو ته ته زیاد میکنم گوشام بعدش صوت میکشه که شنیدم خیلی خیلی برای گوش ضرر داره

داره خودمونی میشه saeed_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    من قصد خرید یه mp3 player تا 80 هزار تومن دارم.
    -حداقل 24 ساعت شارژ داشته باشه.
    -ظرفیت حداقل 1GB باشه.
    صدای بسیار با کیفیت هم در اسپیکر و هم در هدفون.
    ضبط صداش خوب باشه.
    لطفا" من رو راهنمایی کنید.

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

میخوام بگیرم ببینم صداش چطوریه اگه x1050 نمیگرفتم s9 میگرفتم ولی دیگه به دردم نمیخوره
    اصلا الان s9 صداش از x1050 بهتره یا نه البته من همین واکمنو ته ته زیاد میکنم گوشام بعدش صوت میکشه که شنیدم خیلی خیلی برای گوش ضرر داره
    فعلا ارزون ترین مدل U5 هست از 89 تومن تا 109 تومن

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    من قصد خرید یه mp3 player تا 80 هزار تومن دارم.
    -حداقل 24 ساعت شارژ داشته باشه.
    -ظرفیت حداقل 1GB باشه.
    صدای بسیار با کیفیت هم در اسپیکر و هم در هدفون.
    ضبط صداش خوب باشه.
    لطفا" من رو راهنمایی کنید.
    اون قسمت که گفتی صدای باکیفیت از اسپیکر .. منظورت اینه که اسپیکر روش داشته باشه؟ ... اگه اینطوریه که سری جدید موزائیک رو دنبال کن (EZ300) ..

اگر نه ، مدل u5 از cowon رو دنبال کن ...

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مطمئن باش از نظر کیفیت صدا ضرر نکردی ...

از نظر صحت صدا بسیار عالی ظاهر شده و خلاء ی که یه مدتی وجود داشت (شاید 1-2 سال؛ اگه خیلی بدبینانه گاه کنیم) رو پر کرد... اصولاً سونی و Cowon بعنوان دوتا از پیشروهای کیفیت صدا (به همراه Creative که این چند ساله رو آورده به مدلهای ارزونتر و رقابت در رده های بالای قیمت رو بی خیال شده و در این زمینه همراه اینا نیست) معمولاً صدای Cold (یه جورایی ماشینی - دیجیتال) دارن و وقتی هم که میخوان جبرانش کنن میشه مثل D2 و S9 که صداشون بسیار عالیه، اما برای جبران اون سردی، گاهی صحت صدا رو کم می کنن ...

(البته اینا در عمل نامحسوس هستند و اساساً همه اینا عالی هستند - فقط خواستم قضیه رو یه مقدار باز کنم)

15. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •