تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 577 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122162212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

دستت درد نکنه taia عزیز . خیالم رو راحت کردی اما در power management گزینه ای درباره مانیتور نیست . شما دقیقا کدوم گزینه رو می گید ؟
    دوست عزیز گزینه نیست یک اهرم متحرک هست که زمان رو مشخص می کنه اهرم آخری هم مربوط به زمان stand by شدن مانیتور هست

فایل نصاب Apache HTTP Server رو برای اوبونتو ۷.۱۰ می خوام لطفا کمک کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لینک مستقیم:
    کد:

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

سلام
    آقا من رفتمخوابگاه و اینترنت ندارم.
    وقتی هم که می‌رم سایت باید با این سیستم عامل مزخرف مایکروسافتکار کنم. اما وقتی لایو اوبونتو و پارسیکس هست چرا؟
    ولی یه مشکل دارم، وقتی لایو بالا میارم دیگه اینترنتم به احتمال 90 درصد قط می‌شه! از شبکه هم هیچی بلد نیستم. اما گاهی بدون هیچ مشکلی اینترنت دارم. چکار باید کنم؟ اگه نکته‌ی خاصی باید بدونید، بگین تا من بنویسم.
    مرسی.

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

می بخشید ، مطمئنا" سوالم قبلا" پرسیده شده ، ولی فرصت گشتن ندارم ، لطف کنین راهنمایی کنین:

من اولین باره که می خوام از ویندوز دل بکنم! سی دی ubunto 7.10 دارم...
    اول: طریقه ی نصبش رو اگه نوشتین لینک پست رو بدید ، اگه نه ، لطف کنید یه آموزش اساسی بدین! تازه کار بیدم! این نکات هم ذکر بشه که: از طریق Bios باید نصب شه یا از تو خود ویندوز هم میشه؟ ، چقدر فضا نیاز داره؟ ، ...
    دوم: در مورد نرم افزارها توضیح بدین ، نرم افزار های ویندوز به لینوکس می خوره؟ اگه نه ، نرم افزار هاشو چه جوری میشه گرفت؟
    سوم: یکی از دوستان گفت Xp و ubunto رو نمیشه در کنار هم و در یک درایو نصب کرد...درسته؟

خدا کنه پشیمون نشم! چن تعریفش رو خیلی شنیدم...

داره خودمونی میشه patrician1989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Open Source (انجمن P30 World)

11 تنظیمات

دوست عزیز گزینه نیست یک اهرم متحرک هست که زمان رو مشخص می کنه اهرم آخری هم مربوط به زمان stand by شدن مانیتور هست

کد:
    لینک مستقیم:
    کد:
    ممنون taia عزیز , شما روش تنظیمات وب سرور Apache در اوبونتو رو بلدی ؟ لطفا اگر امکان داره من رو راهنمایی کنید به کدوم قسمت برم !

پروفشنال Mehrdad-bx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    ?Open source

پيش فرض

می بخشید ، مطمئنا" سوالم قبلا" پرسیده شده ، ولی فرصت گشتن ندارم ، لطف کنین راهنمایی کنین:

من اولین باره که می خوام از ویندوز دل بکنم! سی دی ubunto 7.10 دارم...
    اول: طریقه ی نصبش رو اگه نوشتین لینک پست رو بدید ، اگه نه ، لطف کنید یه آموزش اساسی بدین! تازه کار بیدم! این نکات هم ذکر بشه که: از طریق Bios باید نصب شه یا از تو خود ویندوز هم میشه؟ ، چقدر فضا نیاز داره؟ ، ...
    دوم: در مورد نرم افزارها توضیح بدین ، نرم افزار های ویندوز به لینوکس می خوره؟ اگه نه ، نرم افزار هاشو چه جوری میشه گرفت؟
    سوم: یکی از دوستان گفت Xp و ubunto رو نمیشه در کنار هم و در یک درایو نصب کرد...درسته؟

خدا کنه پشیمون نشم! چن تعریفش رو خیلی شنیدم...
    فضای مورد نیازش به خودت بستگی داره، 4 گیگ بسته ولی من 20 گیگ گذاشتم چون هرچی نرم افزار بخواهی نصب کنی باید تو این درایو باشه، درایو رو باید از نوع ext3 بسازی در نتیجه در ویندوز دیده نمیشه چه برسه به این که ویندوز توش نصب بشه!!
    نرم افزار های خاص خودش رو داره و اصلا فایل exe اجرا نمیکنه ( مثل setup بازی یا آیکون) ولی خوش بختانه نرم افزار هایی مثل wine (به خدا اسم نرم افزاره!!) این امکان رو به لینوکس میدهند که برنامه های ویندوز و البته فایل exe اجرا کنه.
    نرم افزار هاشو میشه دانلود کرد (بیرون گیر نمیاد) و لی خود من از یکی 5 دی وی دی گرفتم که تمام نرم افزار های ubuntu توش بود.
    اگه بازم کمک میخواهی در خدمتیم.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون taia عزیز , شما روش تنظیمات وب سرور Apache در اوبونتو رو بلدی ؟ لطفا اگر امکان داره من رو راهنمایی کنید به کدوم قسمت برم !
    دوست عزیز چه تنظیمی مورد نظرتون هست؟
    من خودم از php و mysql استفاده می کنم که شما می تونید lamp رو با دستور زیر نصب کنید:
    کد:
    و یا
    کد:
    برای نصب PostgreSQL به جای mysql هم می تونید از دستور زیر استفاده کنید:
    کد:
    و برای استفاده ی PostgreSQL و PHP هم دستور زیر را اجرا کنید:
    کد:
    حالا اگر شما از تنظیمات موردی دیگر مد نظر دارید بگید.
    ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

فضای مورد نیازش به خودت بستگی داره، 4 گیگ بسته ولی من 20 گیگ گذاشتم چون هرچی نرم افزار بخواهی نصب کنی باید تو این درایو باشه، درایو رو باید از نوع ext3 بسازی در نتیجه در ویندوز دیده نمیشه چه برسه به این که ویندوز توش نصب بشه!!
    نرم افزار های خاص خودش رو داره و اصلا فایل exe اجرا نمیکنه ( مثل setup بازی یا آیکون) ولی خوش بختانه نرم افزار هایی مثل wine (به خدا اسم نرم افزاره!!) این امکان رو به لینوکس میدهند که برنامه های ویندوز و البته فایل exe اجرا کنه.
    نرم افزار هاشو میشه دانلود کرد (بیرون گیر نمیاد) و لی خود من از یکی 5 دی وی دی گرفتم که تمام نرم افزار های ubuntu توش بود.
    اگه بازم کمک میخواهی در خدمتیم.
    ممنون عزیز...

خواستم رو همون هاردی که ویندوز روش بود ، و توی فضای خالی مونده از هارد نصبش کنم ، اجازه نمی داد و می خواست کل هارد رو فرمت کنه...که خب به خاطر آرشیوم این امکان واسم نبود ....
    یه هارد 15-16 گیگ گیر آوردم ، فرمتش کردم و رو اون ریختم...الان هر دو هارد رو بستم ، اگه بخوام برم تو ویندوز ، از تو Bios میگم اول اون هارد رو بوت کنه و ...

این نرم افزار Wine لینک دانلود داره؟ لطف می کنین؟

اگه این جوریه و خیلی از فایل ها رو نمی تونه اجرا کنه ، پس چه جوری انقدر طرفدار پیدا کرده؟
    حالا با ایران کاری ندارم ، ولی خارجی هایی که از لینوکس استفاده می کنن ، اصلا" بازی نمی کنن؟ (منظورم سی دی های بیرونه ، نه بازیای خودش!)
    همین طور اینکه نرم افزار های خاص خودش رو باید دانلود کنیم؟

یه چیز دیگه...یکی از دوستان میگفت چون لینوکس Open Source هست ، باهاش اینترنت رفتن خطرناکه...
    اگه این جوریه این همه آدم چه جوری میان؟
    خطرش ویروس و هکه؟
    آنتی ویروس Xp رو با همون Wine میشه نصب کرد؟

در مورد درایور های سخت افزاری هم توضیح بدین ، چون الان گرافیک من رو بدون نصب شناخته ، Sound هم کار می کنه ، ولی مودم اصلا" نیست! از رو سی دیش هم که نمیشه نصبش کرد!

به طور کلی! این سری در مورد همین نرم افزار ها برام یه کم توضیح بدین...

ضمنا" اینکه چه مزایایی نسبت به ویندوز داره؟ میشه بدون ویندوز زندگی کرد؟

بازم ممنون
    Last edited by Kurosh; 27-02-2008 at 13:57.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

اگه این جوریه و خیلی از فایل ها رو نمی تونه اجرا کنه ، پس چه جوری انقدر طرفدار پیدا کرده؟
    دوست من اون خیلی فایلهایی که شما می گید، فایلهای ویندوز هست! لینوکس فرمت خودش رو داره که طبیعتا برعکس قضیه هم هست ویندوز نمی تونه فایلهای لینوکس رو اجرا کنه.
    نرم افزار های خاص خودش رو باید دانلود کنیم؟
    بله انواع نرم افزارهای قدرتمند لینوکس به صورت رایگان موجود هست.
    یکی از دوستان میگفت چون لینوکس Open Source هست ، باهاش اینترنت رفتن خطرناکه...
    دوست شما بیل گیتس نبود
    دوست من از نقاط قوت لینوکس نسبت به مک و ویندوز امنیت فوق العاده ی اون در شبکه هست، اکثریت سرور های قدرتمند از لینوکس و یا سولاریس استفاده می کنند.
    شما اگر با ویندوز میاید اینترنت باید کمی ترسید نه با لینوکس
    آنتی ویروس Xp رو با همون Wine میشه نصب کرد؟
    به آنتی ویروس نیازی نیست ولی فایروال لازم است.
    ولی مودم اصلا" نیست! از رو سی دیش هم که نمیشه نصبش کرد!
    در تاپیک مودم سرچ کنید و اگر مشکلتون بر طرف نشد پست بدید.
    ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون taia عزیز...می بخشید من یه کم تازه کارم...سوال زیاد می پرسم!

چند تا چیز دیگه...من Ubunto م i386 هست ، 32 بیت حساب میشه دیگه؟ واسش آخرین نسخه Wine رو دانلود کردم ، توضیحاتی که دوستان تو تاپیک Wine داده بودند رو تو Terminal زدم ، ولی قبول نکرد...اگه میشه از بعد از دانلود Wine تا استفادش یه خورده توضیح بدین...(البته اگه جاش همون تاپیکه ، جواب ندین ، میرم همون جا می پرسم...)

چه جوری میشه با Ubunto اینترنت رفت؟ !
    من کل منوها و Place ها رو گشتم ، قاعدتا" باید از طریق Network باشه ، ولی اونجا یه Direct Connect بود ، یه Manually که توی دستی ، باید HTTP Server و STMP و ... از این جور چیزا (که من ازش سر در نمیارم!) وارد می کردیم...
    اگه همون Manually رو باید زد ، یه توضیح در مورد اینکه چی باید بنویسیم میدی؟

یه سوال دیگه: همه سخت افزار ها رو خودش به طور خودکار می شناسه؟ چون الان به دقت! که نگاه کردم ، دیدم مودم هم شناخته شده!

و سوال آخر این پست!
    یه کاربر معمولی و عادی مثل من ، که در استفاده از کامپیوتر هدف تفریحی داره ، می تونه از Linux استفاده کنه؟
    منظورم اینه که Linux یه خورده بیش از حد حرفه ای نیست؟ به درد ماها می خوره؟

ممنونم ازت که جوابمو میدی!

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

بعد از دانلود Wine تا استفادش یه خورده توضیح بدی
    دوست عزیز، wine اصولا خودش رو به سیستم معرفی می کنه و فایلهای exe. رو با دابل کلیک می تونید اجرا کنید، اگر نشد کافی هست در ترمینال درستور زیر را بزنید:
    کد:
    چه جوری میشه با Ubunto اینترنت رفت؟
    اگر مودم شما رو شناخته کافیست به network برید و در اوونجا کانکشن مودم رو فعال کنید و البته نرم افزارهای جانبی هم هست که می تونید در add/remove با سرچ dial up"" لیست آنها رو ببینید.

همه سخت افزار ها رو خودش به طور خودکار می شناسه؟
    به طور کلی بله! ولی اگر موردی هم باشه اکثرا می شه حلش کرد، که خوب شما می گید همه چیز شناخته شده هست.

منظورم اینه که Linux یه خورده بیش از حد حرفه ای نیست؟ به درد ماها می خوره؟
    دوست عزیز، تمام سیستم عاملها دو رو دارند، روی ساده و روی پیچیده، حتی همین ویندوز xp که شاید خیلی ها فکر کنند واقعا استادش هستند! توانایی هایی داره که شاید یک کاربر معمولی هیچ وقت به ذهنش هم نیاد یک همچین توانایی، لینوکس هم به همین ترتیب! روی ساده ی قضیه استفاده از اینترنت، که حالا چه مسنجر ها چه ایمیل چه ... پخش فایلهای موسیقی و فیلم، بازی، تفریحات گرافیکی، و غیره...
    و روی حرفه ای قضیه هم از اختصاصی کردن یک توزیع برای خودتون تا کارهای سرور و ... هست.
    مطمن باشید بدردتون می خوره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •