I900 Special Edition
I8510 INNOV8
I900 Omnia
M8800 Pixon
سلام دوستان کدومش باطری بهتری داره ؟ من تمتم تاپیک ها را خوندم همه از باطریش می نالند درسته؟
I900 Special Edition
I8510 INNOV8
I900 Omnia
M8800 Pixon
سلام دوستان کدومش باطری بهتری داره ؟ من تمتم تاپیک ها را خوندم همه از باطریش می نالند درسته؟
دوستان يکی جواب اين 5 تا سؤال ما رو بده تمام اميدم به شماست
1-توی عکسی که gsmarena از پشت این گوشی گذاشته نوشته 1000 میلی آمپر توی e700 هم نوشته بود 300 ولی باتریش 800 بود اصلاً مهم نیست
2-ماله منم روش نصب نبود
3-باتری منم بعد از 2-3 روز یکم بهتر شد ولی فکر کنم فهمیدم مشکل باتری از چیه
من دیشب گوشیمو درحالت خاموش شارژ کردم بعد صبح ساعت7 روشنش کردم گزاشتمش روی offline بعد رفتم بیرون باهاش کلی فیلم و عکس گرفتم و چند تا چیزم با bluetooth گرفتم الان ساعت 8:20 شب و به طرز شگفت انگیزی فقط ی خط کم کرده![]()
اگر offline نبود حداقل باید 3-4 تا خط کم میکرد
4-نمیدونم ولی نترس طوریش نمیشه
5-شما امتحان کن و اگه جواب داد به ماهم بگو
اگه میتونی بازی counter یا crash arena جاوا رو روش امتحان کن ببین جواب میده؟
مرسی
دوستان کیفیت صفحه نمایش زیر نور آفتاب چطوریاس؟ دیگه اینکه این گوشی روش اثر انگشت راحت میمونه و لک میشه یا نه؟
در مورد کیفیت زیر نور آفتاب که خیلی خوبه حتی جایی که پر برف باشه و بیش از حد روشن باشه هم من باهاش به راحتی کار کردم
روی خود گوشی اثر انگشت نمیمونه ولی روی در باطریش بد جور
من چند ماهه که این گوشی رو دارم به هر دری هم زدم اما درست نشد که نشد . شما میگی آفلاین بودی ............ آخه آدم حسابی ما گوشی میگیریم که واسمون گوشی باشه نه وسیله عکاسی. حالا درسته چون عکس واسم مهم بود این گوشی رو گرفتم اما اگر قرار باشه هر روز شارژ بشه و نشه از خدمات موبایلش واسه زنگ زدن استفاده کرد به چه دردی میخوره... خوب میریم یه دوربین عکاسی میخریم آفلاینم هستیم واسه همیشه.
گوشی خوبیه و بعضی مشکلات جزئی رو داره اما بزرگترین مشکلش باتریشه. اگر حاضرید هر روز شارژ کنید بخرید ضرر نمیکنید.
آره درسته منم نگفتم که ازش در حالت آفلاین استفاده کنید گفتم مشکلش از اینه. حالا شما چرا میزنی!؟
فکر کنم این گوشی با اپراتورهای ایران مشکل داره چون در سایتهای خارجی گفتن باتری خوبی داره
شایدم فقط با ایرانسل مشکل داره
چند گرفتی داداش ؟آقا گوشی رو گرفتم
510 تومان با گارانتی ماکروتل
خدمت همه دوستان سلام عرض می کنم
امروز در مورد باطری INNOV8 کمی تحقیق کردم و متوجه شدم که سامسونگ باطری این گوشی را 1200mAh اعلام کرده ولی وقتی درمورد این مدل باطری یعنی Battery - AB474350BE
تحقیق کردم به این نتیجه رسیدم که این باطری 1000 mAh است
یعنی این کره ایها سر همه مردم دنیا راکلاه گذاشتن؟ واصلا چرا راستش را نگفتن؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم سایت خود سامسونگ
خوش باشید وسربلندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)