نه بابا مطمئنم شاید مال تو 1 چیز دیگه بوده.
تو اون perk رو گرفتی که وقتی v رو میزنی تا ا موجود رو بکشی 1 ادم با لباس کاراگاه ظاهر میشه و اون موجود رو مثل ماس میکشه البته خیلی کم اتفاق می افته که ظاهر بشه ولی خیلی باحاله
نه بابا مطمئنم شاید مال تو 1 چیز دیگه بوده.
تو اون perk رو گرفتی که وقتی v رو میزنی تا ا موجود رو بکشی 1 ادم با لباس کاراگاه ظاهر میشه و اون موجود رو مثل ماس میکشه البته خیلی کم اتفاق می افته که ظاهر بشه ولی خیلی باحاله
سلامتو اون perk رو گرفتی که وقتی v رو میزنی تا ا موجود رو بکشی 1 ادم با لباس کاراگاه ظاهر میشه و اون موجود رو مثل ماس میکشه البته خیلی کم اتفاق می افته که ظاهر بشه ولی خیلی باحاله
کاراگاه علویخیلی خیلی باحاله این یارو
شبیه الن دلون توی فیلم سامورایی هست برام
==
به نظر توی شهر megatown میشه برای خودت خونه داشته باشی آره ؟
من بمبشون رو خنثی کردم
شهردارش بهم یک جایی داد رفتم جای اون خانم ناز که خیلی با صداش حال میکنم اون هم در مورد خونه ام چیزهایی گفت که چی میتونم داشته باشم اینا
درسته ؟
این بازی به نظر من تموم شدنی نیست اصلا
من که تازه دارم با این رفیق دوست داشتنیم حال میکنم
===
اون جایی هم که انگشت ها رو میخریدن پیدا کردم![]()
اون جایی هم که انگشت ها رو میخریدن پیدا کردم
انگشت می خریدن؟
یعنی چی؟
انگشت کی؟
یه پرک هست که اگه اونو بگیری میتونی انگشت اونایی رو که میکشی بری بفروشیانگشت می خریدن؟
یعنی چی؟
انگشت کی؟
عجب چیزهای عجیب غریب و باحالی توی این بازی هست
اصلا هیچ کدوم این ها رو نمی دونستم!
حالا این پرک چی هست؟
چجوری باید بگیرمش؟
سلام
این یکی رو منظورتون هست یا کلی ؟
ولا شما که از من خیلی زودتر این بازی رو شروع کردی باید بدونی که
زمانی که میخوای Level up شی دوتا مرحله هست در مرحله ی اول که امتیاز توانایی هات رو بالا میبری و در مرحله ی دوم میتونی یک Perk رو انتخاب کنی یا Level اون Perk رو بالا ببری
خیلی هاشون مال من هنوز بسته هست اما کم کم باز میشه یکی از اونا این بود که انگشت آدم بدایی که میکشتی رو میبردی به یک جای مخصوص با قیمت گزاف میفروختی البته جای دیگه هم میتونی اما نه به این قیمت
یکی دیگه هم این بود که گوش افراد خوبایی که میکشتی رو همین کار رو میکردی باهاشون برای یک دسته دیگه که من اون رو انتخاب نکردم![]()
واقعا ادم از بازیه سیر نمیشه من اگه سیو هام پاک نشده بود اونقدر بازی میکردم که جای نرفته تو بازی نباشه.
من اونقدر توی بازی حرص پول میزدم.
راستی بچه ها کسی تا حالا اون تفنگ رو ساخته که اشغال پرت میکنه؟
اگه ندارین برین از moira دستور ساختش رو بخرین لوازم درست کردنش رو هم خودش میفروشه
موفق باشید اکه چیز دیگه یادم اومد میگم
البته شما ها همه از من حرفه ای تر هستید قطعا
سلام
آره من الان دستور ساخت 6 7 تا چیز رو دارم 4 تاش رو ساختم خیلی باحاله
یکیشون که همینی که شما گفتی که خیلی توپه
دوتاشون مین و نارنجک هست یکی دیگشون هم Rifle هست![]()
منم ساختم ... ولی دمیج پایی داشت ... باحاش حال نکردمراستی بچه ها کسی تا حالا اون تفنگ رو ساخته که اشغال پرت میکنه؟
یه مسلسل از یه جنازه پیدا کرده یودم ... دمیج 37 داشت ... عالی بود
اون اسلحه آشغال انداز هم چیز جالبه اما زیاد ازش استفاده نمی کنم.... اگه اشیا سنگین بذاری توش دمیچش بالا می ره! من یه دفه یه نیش عقربب گذاشتم توش بعد شلیک کردم طرف یه عقرب... یارو عقربه پا به فرار گذاشت!!ولی هیچی مثل یه نارنجک نوکا کولایی نمی شه! دمیج اش 336 تاست! فقط بدیش اینه که ماموریت دارم 30 تا نوکا کولا کوانتوم ببرم واسه یکی نمی تونم از اونا بسازم!
کلا هر چیز بخصوصی مشتریای خاص خودشو داره مثلا یه غول هم هست که شوگر بمب می خره تا ultra jet بسازه
من فقط پرک خوبه رو گرفتم! چون جزو اون آدم خوبا شدم تصمیم گرفتم حذب مخالفشون رو نابود کنمببینم مگه شما هر دو تا پرک رو گزفته بودی ؟
هم گوش هم انگشت
حالا اگه کسی از بد کارما ها می دونه اینجا کجاست به منم بگه! وگرنه مجبور می شم همون پرک رو بگیرم تا بفهمم!
راستی الان انتخاب هام برای پرک محدود شده.... نمی دونم چی انتخاب کنم! شما چی توصیه می کنید واسه لول17؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)