تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ميزان رضايت شما از كيفيت سريال تاريخي يوسف پيامبر چقدر

راي دهنده
513. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

77 15.01%
  • خوب

126 24.56%
  • متوسط

102 19.88%
  • ضعيف

208 40.55%
صفحه 112 از 156 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 1553

نام تاپيک: سريال يوسف پيامبر (ع)

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

ضمنا دوستان حالا جدایی از کاستی های بسیاری که تو این سریال دیده میشه، بازی کتایون ریاحی دور از انصافه بگیم قشنگ نیست یا حتی معمولیه! واقعا اگر کلا 300 نفر تو این سریال بازی کرده باشن، بازی کتایون ریاحی از همه یه سر و گردن بالاتره! کتایون ریاحی بازیگر سینماست و شهرتش هم به خاطر قدرت بازیشه! باید قبول کرد هر کسی نمیتونست اینجوری زلیخا رو تو ذهن مردم ثبت کنه!
    توجه کردین چجوری ادای کورا رو درمیاره ؟ دیدین چجوری راه میره که نشون بده پیر و فرتوت شده ؟ اون موقع که گریه میکرد و کم بینا شده بود یادتونه چجوری سرشو بالا میگرفت تا با کور سوی چشماش ببینه ؟ دقت کردین چقدر قشنگ واسه یوسف اشک میریزه ؟ به علاوه صدای خاص کتایون ریاحی هم به بازی برجستش کمک خیلی زیادی کرده، صداش یه جورایی به زلیخا میاد!
    تائید میشه...
    من یه چهار قسمتی هست که این فیلم را بیشتر بخاطر بازی کتایون ریاحی میبینم...
    البته گریمش هم خوب بوده و به بازی خوبش کمک زیادی کرده.
    من منتظر زمانی هستم که یوسف و زلیخا هم دیگرو میبینند!
    ولی یه سوال، چرا یوسف تو این همه سال از زلیخا که به هر حال چندسالی را باهاش زندگی کرده خبری نمیگیره؟!
    این سری هم که زلیخا خودش را نشون داد یوسف نشناختش!!:(

آخر فروم باز mahsa1469's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

زلیخا رو تو این چهره فقط چند تا از نزدیکان می شناسند
    یوسف هم به خاطر قضایای گذشته سعی کرده دیگه به زلیخا فکر نکنه و اینکه با این چهره نشناسه چیز طبیعیه اون جوونی های زلیخا رو دیده و حالا اون خیلی عوض شده

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

والا من تا حالا اصلا نخندیدم
    نمی دونم بقیه به چی می خندن ؟ بر فرض اگه حتی مسخره هم باشه دیگه خندیدن که نداره
    من خودم صرفا چون از موضوعش خوشم میاد و برام همیشه جالب بوده داستان حضرت یوسف نگاه می کنم همین

4. این کاربر از MaaRyaaMi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

والا من تا حالا اصلا نخندیدم
    نمی دونم بقیه به چی می خندن ؟ بر فرض اگه حتی مسخره هم باشه دیگه خندیدن که نداره
    من خودم صرفا چون از موضوعش خوشم میاد و برام همیشه جالب بوده داستان حضرت یوسف نگاه می کنم همین
    خوب هرکی یه نظری داره!
    باید نام این سریال سرگذشت زلیخا میبود تا یوسف پیامبر به نظرم شما سریالهای یا فیلم های تاریخی خارجی مثل عصر پیدایش و........ رو ببین بعد نظر بدین بهتره من داستان یوسف پیامبر رو تو قران خونده بودم سریالم از قسمت 34 به بعد دارم میبینم به نظر من در این سریال تحریفات زیادی صورت گرفته تنها جذابیت تیتراژ اول و صدای طلاوت قران است و بس!تنها بازیگری که باعث شده سریال رو تحمل کنیم کتایون ریاحی بوده!در هر حال خیلی خوب که داره تموم میشه اگر یکی از امامان بدین شکل نشان داده میشد همین طور ساکت بودیم!؟یاران امام چهرشون نشون داده نمیشه اینا یا حضرت یعقوب و حضرت یوسف رو در اون شان ندونستن یا اینکه ............!

آخر فروم باز دل تنگم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض الهام حميدي در گفتگويي خواندني: كسي از من انتقاد نمي كند

براي شروع برايم بگوييد در حال حاضر مشغول چه كاري هستيد؟

در حال حاضر مشغول بازي در "سرزمين كهن" به كارگرداني آقاي تبريزي هستم كه در حدود يك ماه و نيم الي دو ماه است كه در اين پروژه هستم.

از نقشتان بگوييد.

تقش يك خانم توده اي را بازي مي كنم كه در واقع نقش اصلي فيلم مدت زماني را در اين خانواده سپري مي كند و در واقع يكي از نقشهاي اصلي سريال را بازي مي كنم. نقش متفاوتي است.

چطور شد كه بازي در مجموعه يوسف پيامبر را قبول كرديد؟ و آيا نقش شما همين قدر كمرنگ باقي خواهد ماند؟

من به صورت كلي كارهاي تاريخي را به خاطر ساختار و همينطور با ارزش بودنشان و دور بودن از فضاي امروزي و زمان حال دوست دارم. از طرفي داستان حضرت يوسف به نظرم يكي از زيباترين و با ارزش ترين داستانهاي قرآن است. ضمن اينكه اين نقش هم نقش بسيار خوبي است و به نظرم بعد از زليخا مهمترين نقش زن سريال است. ضمن اينكه هنوز بازي اصلي من در سريال شروع نشده و در قسمتهاي آينده بيشتر من را خواهيد ديد.

از "آسناد" بيشتر برايمان بگوييد.

آسناد به نظرم ويژگي ها و پيچيدگي هاي خاص خودش را دارد و در طول كار رفتهه رفته شاهد اين موضوع خواهيد بود. از طرف ديگر هم او همسر پيامبر هم هست و بايد يكسري اصول و خصاصيص را رعايت كند مانند معصوم بودن كه با پيش رفتن داستان و بيشتر شدن نقش وي متوجه اين موضوع خواهيد شد.

گفتيد به بازي در كارهاي تاريخي هم علاقه داريد؟ دليل بازي در "ملك سليمان" هم همين علاقه شما به كارهاي تاريخي بود؟

بله. علاقه ام به كارهاي تاريخي باعث شد بازي در ملك سليمان را هم بپذيرم. به نظرم اين كار يكي از ماندگارترين و برترين كارهاي تاريخي است . ضمن اينكه در اين فيلم براي اولين باز از تكنيك پرده آبي استفاده شده است. اين را هم اضافه كنم كه اين پروژه فقط 2 بازيگر زن دارد.

برخورد مردم با الهام حميدي در خارج از محيط كار چطور است؟

خدا را شكر مي كنم كه از برخوردهايي كه با مردم دارم مي بينم كه خيلي از نقش هايي كه بازي كرده ام دوست دارند و پيگيري مي كنند و هميشه برخوردهايي مردم برايم راضي كننده بوده است.

از شما انتقاد هم مي كنند؟

خيلي كم... شايد هم رودربايستي مي كنند.

در خانواده چطور؟ كسي از كارهايتان انتقاد هم مي كند؟

بله. ولي آن هم به ندرت اتفاق مي افتد.

به انتقادت اهميت هم مي دهيد؟

صددرصد. كلا دوست دارم از من انتقاد شود تا ضعف هاي كارم را بدانم. انتقاداتي كه از نظر خودم درست و صحيح باشد را كاملا مي پذيرم و سعي مي كنم آنها را در كارم تصحيح كنم.

فيلم يا نقش خاصي بوده كه دوست داشت باشيد بازي كنيد؟

نه، كار خاصي نبوده و اگر هم بوده حتما من مناسب آن نقش يا فيلم نبوده ام و گرنه به من پيشنهاد مي شد...

منبع: سينماي امروز

7. این کاربر از دل تنگم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

لیلا بلوکات در گفتگویی جالب: قرار بود من زلیخا باشم اما ...
    همون بهتر!
    خدا رو شکر نقش اش در حاشیه است و زیاد مجبور نیستیم حرکات تصنعی و ادای دیالوگ های ضعیف اش رو ببینیم!

خانوم ریاحی خود نقش هست انصافا !! (از نظر ایفای نقش)

9. 5 کاربر از Behsood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال اماستیاف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

هموطن سلام : «زینب سلحشور» دختر فرج ا... سلحشور، کارگردان سریال یوسف است. او مشاور خانواده و هنرمندی است که حدود ۹ سال در سینما، تلویزیون و رادیو کار کرده و آغاز کارش با گروه کودک شبکه یک و برنامه نیمرخ بود. پس از آن در رادیو به گویندگی پرداخت و از آن پس در پروژه‌های سینمایی در سمت‌های مختلفی به ایفای نقش پرداخت. تقریبا همه خانواده او مخالف سرسخت حضور او در عرصه هنر بوده‌اند!
    زینب سلحشور از منتقدین جدی سریال یوسف پیامبر است؛ همان سریالی که پدرش ساخته. او معتقد است نباید انتقاداتش را به سریال یوسف پیامبر محدود کنیم. موضوع از دید او وسیع‌تر از دیدگاه مطرح شده در یک سریال است. سلحشور که در خانواده‌ای مذهبی زندگی می‌کند و دو برادرش هم طلبه علوم دینی هستند، می‌گوید جریانی هدایت شده و سازمان یافته برای ترویج چند همسری در سینما و تلویزیون به راه افتاده که نتایج آن می‌تواند در جهت اهداف دشمنان انقلاب مصرف شود. وی انتقاد خود را بیشتر متوجه ناظران بخش فرهنگی کشور می‌داند تا هنرمندان و فیلمسازان. او بر این اعتقاد است که زن همیشه در سینمای ما نقش حاشیه‌ای داشته است: «خانم‌ها در سینمای ما نقش گوجه روی سالاد را دارند؛ یک نقش تزئینی! حالا دو تا خانم هم در داستان باشد تا جذاب شود! نمی‌دانم شما چند مجموعه می‌توانید اسم ببرید که در آن خانمی عاقل، بالغ و باشعور داستان را پیش می‌برد. ما از این قبیل داستان‌ها در فیلم و سریال‌های خارجی بسیار می‌بینیم، اما در ایران متاسفانه چنین چیزی وجود ندارد».
    او همچنین اضافه کرده است که شاید برخی از سینماگران ما اصلا نگرش مذهبی هم نداشته باشند، اما وقتی بحث زن می‌شود نگاهشان نگاه جنسیتی است، به جای نگاه شخصیتی. اگر هم زنی محور اصلی داستان‌ها باشد، یک زن معتاد، یا یک زن خیابانی یا یک زن مظلوم بدبخت است! آنهایی که معتقد نیستند نگاه‌های جنسیتی دارند، آنهایی هم که معتقدند نگاه‌های متعصبانه و سلیقه‌ای که هر دو زن را تخریب می‌کند.
    او همچنین به این مسئله صحه گذاشته است که حدود ۲۰ سال است که روند چند همسری در سینما و تلویزیون طرح‌ریزی شده است: «اینکه می‌گویم طرح‌ریزی شده بود، چون اعتقاد دارم واقعا طرح‌ریزی شده بود. من یادم می‌آید که از یک دوره‌ای عشق از دامنه بین دختر و پسرها رفت بین زن و مردها. در فیلم‌های خارجی این طور شد. یعنی عوض دختر و پسرها حالا زن و مردهای مطلقه یا همسر مرده آمدند وسط. یعنی کم کم عشق به میان جامعه آدم بزرگ‌ها رفت. بعد از مدتی جریان‌هایی مثل تعریف خیانت شروع شد. آمدند خیانت را در فیلم تعریف کردند. وقتی اسم خیانت می‌آید خیلی وحشتناک است اما وقتی با مهارت تمام اسم خیانت عوض ‌شده و واژه‌های دیگری جایگزین آن می‌شود قبح صحبت کردن راجع به آن می‌ریزد!».

پروفشنال اماستیاف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض كارگردان سريال يوسف پيامبر گفت: در ايران حتي يك نفر توانايي نگارش آثار مذهبي را ندارد‌

اینو بخونید نکات مهمش رو برام تعریف کنید :

به گزارش فارس از اصفهان، فرج‌الله سلحشور دوشنبه شب در جمع منتقدان و علاقمندان هنر سينما و در نقد اين سريال بر لزوم برگزاري اين جلسات تاكيد كرد و اظهار داشت: نقد يك اثر هم باعث رشد و تعالي كارگردان مي‌شود و هم باعث مي‌شود تا ديگران از تجارب به دست آمده استفاده كنند.
    وي افزود: حضور من در اين جلسه فقط براي ياد‌گيري است و اگر اثر هنرمندي نقد نشود هنرمند به نقاط ضعف كار خود پي نخواهد برد.

وي در مورد چگونگي شروع كار ساخت سريال يوسف پيامبر تصريح كرد: قرارداد نگارش سريال در سال 79 با صدا و سيماي جمهوري اسلامي بسته شد مشروط بر اينكه تهيه كنندگي و كارگرداني اثر نيز بر عهده خودم باشد چرا كه پروژه حضرت يوسف پيشنهاد تلوزيون به من بود.
    سلحشور افزود: كار نگارش سريال تا سال 81 ادامه داشت و تا اواخر سال 82 در شوراي فيلم‌نامه سيما فيلم مورد نقد و برسي قرار گرفت.

وي اظهار داشت: نخستين پلان كار در 27 خرداد 83 فيلم‌برداري شد و كار فيلمبرداري تا فروردين 86 ادامه داشت، كه در اين سريال حداقل 200 بازيگر كه يك صفحه ديالوگ داشته باشند و يا در چند صحنه بازي كنند به ايفاي نقش پرداخته‌اند.

وي تصريح كرد: پس از دو سال و 9 ماه فيلمبرداري، سريال در 45 قسمت 50 دقيقه‌اي آماده پخش از سيما شد.
    مدير طرح و برنامه سيماي اصفهان در اين جلسه با اشاره به هويت نقد اظهار داشت: قسمت بزرگي از نقد سليقه است و ممكن است از ديدگاه فرد ديگري آنچه در نظر ما ضعف است نقطه قوت باشد.
    رسول هنرمند افزود: نقدهاي موجود در مورد سريال يوسف پيامبر حالت افراط و تفريط دارد و ممكن است يا اثر را خيلي زير سئوال ببرند يا خيلي موفق جلوه بدهند.

وي در مورد چگونگي تشخيص يك برنامه تلوزيوني موفق تصريح كرد: برنامه‌اي موفق است كه بتواند بيشترين آمار تماشاگر را داشته باشد و سريال يوسف پيامبر توانسته است ركورد بيننده تلويزيوني را در تاريخ تلويزيون ايران بشكند و به عنوان پربيننده‌ترين سريال تلويزيون ايران شود.

پژوهشگر مركز اصفهان‌شناسي نيز در اين جلسه با اشاره به تيتراژ زيباي ساخته شده براي سريال اظهار داشت: از لحظه شروع سريال به دنياي وسيعي به نام قرآن پا مي‌گذاريم.
    محمد حسين رياحي افزود: قرآن دريچه‌هاي معرفت و دروازه‌هاي دانش را براي هر انساني باز مي‌كند و هر شخصي به هر اندازه كه با قرآن آشنا شود به اعماق تاريخ و دنياي لذت‌بخش قصص مي‌شود.

وي با اشاره به نزديكي بسيار شهر ساخته شده با تصاوير مصر باستان تصريح كرد: از جمله ويژگي‌هاي اين اثر، دكور زيبا و بي‌نظير ساخته شده براي اين سريال است.
    رياحي افزود: پر رنگ نشان دادن جنگ بين معبد و فرعون، تغير دين فرعون كه در قرآن به آن اشاره نشده و كم رنگ نشان دادن نقش حضرت يعقوب (ع) از جمله نقاط ضعف اين اثر است.
    سلحشور نيز با اشاره به تاريخ مصر باستان اظهار داشت: بخش عظيمي از اين سريال از تاريخ مصر و وقايع قبل و بعد از حضور حضرت يوسف (ع) در مصر به رشته نگارش در آمده است.

وي افزود: نپرداختن به حضرت يعقوب (ع) به دليل محوري بودن نقش حضرت يوسف (ع) و چگونگي پرداختن به زندگي ايشان در قصص قرآني است.
    وي با اشاره به نقش و وظيفه انبيا تصريح كرد: مگر مي‌شود پيامبري به مقام و درجه بالا برسد و وظيفه نيز بر عهده بگيرد، اما از وظيفه اصلي خود يعني دعوت قوم خود به يكتا پرستي دست بكشد.
    هنرمند نيز ارتباط با بيننده، تهيه فيلم‌نامه به زبان عام، استفاده از بازيگران نا آشناي تلوزيون، طراحي صحنه‌هاي خوب، تيتراژ هوشمندانه، موسيقي همراه اثر و نشان دادن انتظار به خوبي در اين سريال را از جمله نقاط قوت اثر دانست و اظهار داشت: تصاوير ثابت و بسته، يكسان نبودن نور‌پردازي، ضعف در گريم بعضي از چهره‌ها و رعايت نشدن بحث آركاريك بيان در فيلم‌نامه از جمله نقاط ضعف اثر است.
    سلحشور با قبول پاره‌اي از ضعف‌هاي مطرح شده، تصريح كرد: دادن ريتم آرام و منطقي به اثر دليل استفاده از تصاوير بسته و ثابت بود و اگر كمي حركت‌هاي طولي و عرضي به اثر اضافه مي‌شد اثر بهتري خلق مي‌شد.
    وي افزود: ايران از نظر داشتن امكانات تبديل نگاتيو به نسخه قابل دريافت براي تلويزيون ضعيف است و همين امر باعث شده است تا تصاوير از نظر نور‌پردازي با ضعف‌هايي همراه باشد.
    سلحشور در مورد استفاده از گريمور جوان براي توليد سريال يوسف پيامبر اظهار داشت: سال‌هاست كه در ايران چند نفر مسئول گريم كارهاي تاريخي و مذهبي هستند و جايي براي ورود جوانان به اين عرصه وجود ندارد.
    وي در مورد نبود لحني مناسب تاريخ كهن در فيلمنامه يوسف پيامبر تصريح كرد: در ايران حتي يك نفر توانايي نگارش آثار مذهبي را ندارد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

«آخناتون» سريال حضرت يوسف(ع) و دخترش !

.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

گزینه اول نقش زلیخا ، این بازیگر بود !

اوايل پخش سريال يوسف پيامبر(ع)، حضور ليلا بلوكات زياد به چشم نمي‌آمد، اما از زماني كه «آخناتون» در اين سريال به قدرت رسيد، بلوكات در نقش همسر او توانست، پررنگ ظاهر شود، خيلي از شما خوانندگان مجله خانواده‌سبز، شايد به خاطر نوع گريم «ليلا بلوكات» او را به ياد نياوريد، اما جالب است بدانيد كه وي در فيلم سينمايي ابراهيم خليل‌ا... و البته اخراجي‌هاي 1 و همچنين اخراجي‌هاي 2 كه قرار است در نوروز 88 اكران شود، ايفاي نقش كرده بود، ضمن اينكه از او چند فيلم و سريال هم هنوز در نوبت پخش قرار دارد فيلم‌هاي تلويزيوني از جمله: «نفر سوم»، ماه از روي سكو، زمين، زمستان 50، من و شيطان. وي اخيرا همان طور كه گفته شد بازي در كار جديد «مسعود ده‌نمكي» با نام اخراجي‌هاي 2 را به پايان رسانده است. حكايت او در سريال يوسف(ع) كه در نقش «نفرتي‌تي» بازي كرده، هم در نوع خود جالب است، يعني ابتدا قرار بود در نقشي ديگر ظاهر شود سپس اين نقش به او سپرده شد كه در ادامه گفتگو خواهيد خواند، در صفحات قبل با رحيم نوروزي كه در نقش آخناتون ايفاي نقش مي‌كند مصاحبه كرده بوديم و حالا گفتگو با نفرتي‌تي سريال يوسف(ع) را خواهيد خواند، ضمن اينكه بايد اشاره كنيم، اين بازيگر هم مثل رحيم نوروزي از گريمي متفاوت برخوردار بود كه با چهره واقعي‌اش تفاوت‌هاي زيادي دارد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •