براي شروع برايم بگوييد در حال حاضر مشغول چه كاري هستيد؟
در حال حاضر مشغول بازي در "سرزمين كهن" به كارگرداني آقاي تبريزي هستم كه در حدود يك ماه و نيم الي دو ماه است كه در اين پروژه هستم.
از نقشتان بگوييد.
تقش يك خانم توده اي را بازي مي كنم كه در واقع نقش اصلي فيلم مدت زماني را در اين خانواده سپري مي كند و در واقع يكي از نقشهاي اصلي سريال را بازي مي كنم. نقش متفاوتي است.
چطور شد كه بازي در مجموعه يوسف پيامبر را قبول كرديد؟ و آيا نقش شما همين قدر كمرنگ باقي خواهد ماند؟
من به صورت كلي كارهاي تاريخي را به خاطر ساختار و همينطور با ارزش بودنشان و دور بودن از فضاي امروزي و زمان حال دوست دارم. از طرفي داستان حضرت يوسف به نظرم يكي از زيباترين و با ارزش ترين داستانهاي قرآن است. ضمن اينكه اين نقش هم نقش بسيار خوبي است و به نظرم بعد از زليخا مهمترين نقش زن سريال است. ضمن اينكه هنوز بازي اصلي من در سريال شروع نشده و در قسمتهاي آينده بيشتر من را خواهيد ديد.
از "آسناد" بيشتر برايمان بگوييد.
آسناد به نظرم ويژگي ها و پيچيدگي هاي خاص خودش را دارد و در طول كار رفتهه رفته شاهد اين موضوع خواهيد بود. از طرف ديگر هم او همسر پيامبر هم هست و بايد يكسري اصول و خصاصيص را رعايت كند مانند معصوم بودن كه با پيش رفتن داستان و بيشتر شدن نقش وي متوجه اين موضوع خواهيد شد.
گفتيد به بازي در كارهاي تاريخي هم علاقه داريد؟ دليل بازي در "ملك سليمان" هم همين علاقه شما به كارهاي تاريخي بود؟
بله. علاقه ام به كارهاي تاريخي باعث شد بازي در ملك سليمان را هم بپذيرم. به نظرم اين كار يكي از ماندگارترين و برترين كارهاي تاريخي است . ضمن اينكه در اين فيلم براي اولين باز از تكنيك پرده آبي استفاده شده است. اين را هم اضافه كنم كه اين پروژه فقط 2 بازيگر زن دارد.
برخورد مردم با الهام حميدي در خارج از محيط كار چطور است؟
خدا را شكر مي كنم كه از برخوردهايي كه با مردم دارم مي بينم كه خيلي از نقش هايي كه بازي كرده ام دوست دارند و پيگيري مي كنند و هميشه برخوردهايي مردم برايم راضي كننده بوده است.
از شما انتقاد هم مي كنند؟
خيلي كم... شايد هم رودربايستي مي كنند.
در خانواده چطور؟ كسي از كارهايتان انتقاد هم مي كند؟
بله. ولي آن هم به ندرت اتفاق مي افتد.
به انتقادت اهميت هم مي دهيد؟
صددرصد. كلا دوست دارم از من انتقاد شود تا ضعف هاي كارم را بدانم. انتقاداتي كه از نظر خودم درست و صحيح باشد را كاملا مي پذيرم و سعي مي كنم آنها را در كارم تصحيح كنم.
فيلم يا نقش خاصي بوده كه دوست داشت باشيد بازي كنيد؟
نه، كار خاصي نبوده و اگر هم بوده حتما من مناسب آن نقش يا فيلم نبوده ام و گرنه به من پيشنهاد مي شد...
منبع: سينماي امروز