این عکس درسته اما نمیدونم تا حالا برخورد داشتید که مثلا یک فیلم یک گیگابایتی رو مگابایت به مگابایت چک میکنه!
این عکس درسته اما نمیدونم تا حالا برخورد داشتید که مثلا یک فیلم یک گیگابایتی رو مگابایت به مگابایت چک میکنه!
نه برای من اینطوری نبوده و سریع اسکن میکرده.
...........
مثلا من تویه درایوم هم فیلم دارم هم فایل ستاپ و.. ولی سریع اسکن میکرده
سلام
آقا چند روزه که من هر چندتا سایت رو که باز میکنم یه دفعه یه سایت همینجوری واسه خودش باز میشه توی قسمت فایر فاکس پرسیدم گفتن ویروسه . من آنتی مالاور دارم و البته صبح آپدیت کردم چندتا ویروس پیدا کرد که پاک کردم البته بجز کی گن های نرم افزارها( ویروس توی اینها که نمیتونه پنهان بشه؟)
اوست رو هم امروز آپدیت کردم و اسکن کامل کرد چیزی پیدا نکرد
میخام بدونم الان باید چیکار کنم که از شر این باز شدن مکرر این سایت راحت شم
یه راهنمایی مهم هم بکنید
من به تازگی وارد معاملات اینترنتی و این جور بحث ها شدم و قضیه -- شدن و ویروسی شدن خیلی برام مهمتر شده چطور میتون تا بالاترین سطح بحث امنیت کامپیوترم رو داشته باشم ؟ چه نرم افزارهای کمکی دیگه ایی رو پیشنهاد میدین
با سلام
من امروز برای یکی از دوستام انتی ویروس اواست را نصب کردم وژن رایگانش .همه چی خوب بود تا اینکه دوستم گفت که یه نرم افزارdeep freeze هم نصب کن که اگه بچه هام کامپیوتررا دستکاری کردند بتونم به حالت قبل برگردونم ولی وقتی که خواستم نرم افزار را نصب کنم مثل اینکه ویروس کش فرستادش به sandboxi. حالا چطوری deep freeze را از سندباکس خارج کنم .چون ایکون deep freeze دیگه نیست تا غیر فعالش کنم ازطرفی کامپیوتر هم فریز شده ونمیشه چیزی زخیره کرد
اگر در سند باکس رفته باشد که یعنی روی سیستم اصلی نصب نشده و سیستم فریز نمیشه !
اگر وارد سند باکس باشه که با ریستارت کردن سیستم همه چی به حالت قبل برمیگیرده .
طبق این دو عکس شما وارد منو شوید و در تنظیمات وارد شوید و اگر دیدید که دیپ فریز در این منو هست ان را delete کنید.
ببینید مشکل رفع شده یا نه ؟
سلام
deep freeze توی جایی که تو عکس نشان داددید نیست تا پاکش کنم مجبورم ویندوزو فرمت کنم
شما یک بار دیگه برنامه را نصب کنید ولی قبلش اوست را exitکنید و بعدش دیف فریز را نصب کنید و ببینید چه میشود.
چون اگر در سندباکس باشه یعنی روی سیستم اصلی نصب نشده.
آیا یاری کننده ایی نیست که مرا یاری کند ؟!![]()
ممنون هیتمن نصب کردم ببینم درست میشه
لطفا قسمت آخر نوشته هام رو که قرمز کردم رو جواب بدین
بهترین محافظت کننده واسه ویروسی نشدن و رد و بدل شدن اطلاعات ناخاسته چیه؟
شما باید برای انجام معاملات بانکی در کنار وجود یک آنتی ویروس و آنتی اسپایور باید فایروال قوی ای نیز داشته باشید,و اینکه فایروالتان دارای online banking باشد که در حال حاضر فکر کنم کسپراسکی , اوت پوست و انلاین آرمور این قابلیت را داشته باشند, برای اطلاعات بیشتر :یه راهنمایی مهم هم بکنید
من به تازگی وارد معاملات اینترنتی و این جور بحث ها شدم و قضیه -- شدن و ویروسی شدن خیلی برام مهمتر شده چطور میتون تا بالاترین سطح بحث امنیت کامپیوترم رو داشته باشم ؟ چه نرم افزارهای کمکی دیگه ایی رو پیشنهاد میدین
مهم : تاپيك اختصاصی مقایسه آنتی ویروس ها ( 1 2 3 4 5 ... آخرين صفحه)
مهم : تاپيك اختصاصی مقایسه فایروال ها ( 1 2 3 4 5 ... آخرين صفحه)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
==> چگونه یک آنتی ویروس و فایروال مناسب را انتخاب کنیم ( 1 2 3 4 5 ... آخرين صفحه)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by jolan57; 21-05-2011 at 11:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)