تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 112 از 923 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122162212612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه jamalu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Dark side of the Moon

پيش فرض

سلام!
    نمیدونم این سوال جاش اینجاس یا نه...؟
    شنیدم موسسه آریان پور یه دوره فشرده نوروزی داره... که انگار تعیین سطحش هم سه شنبه س، حالا:
    شما وبسایتی چیزی سراغ دارین که توضیحات بیشتر داده باشه؟ من که سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم!
    این دوره اصلا موضوعش چیه؟ تافل؟ آیلتس؟
    به نظرتون ارزش رفتن داره همچین دوره ای؟
    جاش کجاس؟ و اینکه محل تشکیل کلاسها برای خانمها و آقایون جداست یا نه؟ (منظورم کلاس نیست، ساختمون یا محله شه)

آخر فروم باز محمد88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با توجه به phrasal verb ها و لغاتی که من تا حالا دیدم :
    be watched by sombody
    under surveillance
    و با توجه به پستهای قبلی watch over
    اما چیزی که من خودم قبلا دیدم look after someone هستش که بیشتر معنی مواظب کسی بودن برای خودش معنی میده.
    در نتیجه فکر میکنم برای چیزی که شما میخوای همین watch over مناسبه.

3. 3 کاربر از محمد88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

سلام سایت موسسه آریان پور. اگه قرار باشه اتفاقی بیفته اول از همه تو سایت می زنن. تلفنش را هم از تو سایت می تونی پیدا کنی و باهاشون تماس بگیری
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    محل موسسه خیابان شریعتی، کوچه رو به روی حسینیه ارشاد هست. فکر می کنم کلاس خانم ها و آقایانش جداست. موفق باشید

5. 3 کاربر از A r c h i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

در ضمن اگر بخوایم از فعل Watch استفاده کنیم، باید بعلاوه ی Overـش بکنیم. فی المثال Feds are Watching over me.
    لزوما over استفاده نمیشه...
    صحیحترش استفاده از watch over هست...چندین بار تو فیلمها شنیدم، امروز هم تو Lost شنیدم! برای تحت نظر داشتن تنها کلمه ی watch را استفاده میکنند که معمولا هم به صورت مجهول میاد
    to be watched
    : he is being watched/ he should be watched

7. 6 کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bbkagp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ترکیه

پيش فرض

لزوما over استفاده نمیشه...
    صحیحترش استفاده از watch over هست...چندین بار تو فیلمها شنیدم، امروز هم تو Lost شنیدم! برای تحت نظر داشتن تنها کلمه ی watch را استفاده میکنند که معمولا هم به صورت مجهول میاد
    to be watched
    : he is being watched/ he should be watched
    فكر كنم تو همچين جملاتي watch بمعني اينه كه طرف داره همين الآن مشاهده مي شه... يا كلا در حال مشاهده شدن هست، حالا مثلا با دوربين مدار بسته در همه جا... (البته فقط يه اظهار نظر شخصيه، اگه اشتباهه ممنون ميشم بگين)

ولي منظور من از تحت نظر داشتن، همونيه كه تو پستهاي قبلي گفتم... يه پدر و مادر براي تحت نظر داشتن بچشون از دوربين مدار بسته استفاده نمي كنن

9. این کاربر از bbkagp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ببخشین یه سوال :
    به نظرتون کسی میتونه بدون کلاس زبان رفتن مدارکی مثل Ielts رو بگیره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه FARA360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ببخشین یه سوال :
    به نظرتون کسی میتونه بدون کلاس زبان رفتن مدارکی مثل ielts رو بگیره ؟
    با سلام
    بله میشه. اگه دانش زبانی خیلی خوبی داشته باشین و با سوالات و روند آزمون آشنا باشی میتونی بدون کلاس آزمون بدی.

12. این کاربر از FARA360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

فكر كنم تو همچين جملاتي watch بمعني اينه كه طرف داره همين الآن مشاهده مي شه... يا كلا در حال مشاهده شدن هست، حالا مثلا با دوربين مدار بسته در همه جا... (البته فقط يه اظهار نظر شخصيه، اگه اشتباهه ممنون ميشم بگين)

ولي منظور من از تحت نظر داشتن، همونيه كه تو پستهاي قبلي گفتم... يه پدر و مادر براي تحت نظر داشتن بچشون از دوربين مدار بسته استفاده نمي كنن
    احتمالت میتونه درست باشه
    چیزی که مهمه اینه که به spoken language نمیشه اعتماد کرد، اگر اشتباه نکنم، یکی از فیلمها shall we dance بود که آن خانم برای شوهرش به پا گذاشته بود که دنبالش کنه و برا این یکجا از کلمه ی watch استفاده کردن ولی این لزوما به این معنی نیست که watch صحیحترین کلمه باشه چرا که تو دیکشنری همچین اشاره ای بهش نشده..
    ولی خب صحیحترش Watch over باید باشه که تو دیکشنری هم ذکر شده
    موفق باشید

14. 3 کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

ممنون از راهنمایتون, پس من فعلا با همین روش پیش میرم.

آموزشگاه یا کلاسی که شما میرفتید رو نمیدونم ولی آموزشگاهایی که من میرفتم و در بخش مورد نظر شما (صحبت کردن که به نظر من چیزی جز تلفظ نیست چون بخش قرارگیری کلمات در جمله که گرامر محسوب میشه) جز یادگیری غلط تلفظ کلمات چیزی برای من نداشت جوری که وقتی کتاب داستان انگلیسی که حالت صوتی هم داره رو گرفتم (من در مرحله اول برای محک زدن خودم فقط گوش میدم و مطلالبی رو که میشنوم مینویسم) ولی باور کنبد بعضی از کلمات رو که حتی جزء کلمات ساده هستند هم بخاطر تلفظ متفاوتشون متوجه نمیشم و بعد از مشاهد متن, تازه کلمه مورد نظر رو متوجه میشم (اینهم فایده آموزشگاه برای من)

در ضمن یک سوال هم داشتم, من چون دامنه لغاتم کمه, خیلی از لغات برای من جدید هستند و همونطور که خودتون هم بهتر از من میدونید خیلی از کلمات در انگلیسی چند حالت مختلف مثل فعل و اسم و چندین معنای متفاوت دارند, به نظر شما من در برخورد با این کلمات چیکار کنم؟ تمام حالت ها و معنیهاش رو یاد بگیرم یا فقط اون چیزی رو که مد نظرم هست و به مرور و با توجه به نیاز, حالتها و معناهای دیگش رو یاد بگیرم (باور کنید بعضی از کلمات اونقدر معنای با ربط و بی ربط دارند که...)

با تشکر
    سلام...
    من تا حدی با شما موافقم...
    ولی تا حدی هم مخالف که اگر ترجیح دادید در پیغام خصوصی بهتون توضیح میدم چرا که ممکنه از حوصله ی دوستان در اینجا خارج باشه...
    در مورد لغات خودت جواب دادی من هم بولد کردم...نمیدونم در چه مرحله از یادگیری زبانی، ولی اگر تازه شروع کردی به هیچ وجه خودت را درگیر معانی مختلف لغات نکن چرا که زده میشی...
    اگر تا حد پیشرفته جلو رفتی خیلی هم خوبه که وقتی با یک لغت مواجه میشی، دیکشنری را باز کنی و با تک تک معانی و کاربردهای لغت آشنا بشی
    موفق باشید
    ببخشین یه سوال :
    به نظر من 50 50 است!

16. 3 کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببخشین یه سوال :
    بله میشه. اگه دانش زبانی خیلی خوبی داشته باشین و با سوالات و روند آزمون آشنا باشی میتونی بدون کلاس آزمون بدی
    "بدون کلاس" ، یعنی کلاً کلاس نره (در مقاطع پایین تر حتی) ؟ یا اینکه کلاس های آمادگی آیلتس رو نره ... اگه منظورت اولیه به نظر من 90-10 ... و اگه دومیه به نظر من هم 50-50 ...

18. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •