ما کلا از خیر اپدیت گزشتیم چون به خطرش نمیارزهپس از بچه ها پروداکت گد بگیر و با nss آپ کن
ولی در کل چرا نمیشه با خود گوشی اپدیت کرد؟
ما کلا از خیر اپدیت گزشتیم چون به خطرش نمیارزهپس از بچه ها پروداکت گد بگیر و با nss آپ کن
ولی در کل چرا نمیشه با خود گوشی اپدیت کرد؟
من امروز با جف اپدیت کردم! کمتر از 2 دقیقه طول کشید! خیلی عالی بود!
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من امروز با جف اپدیت کردم! کمتر از 2 دقیقه طول کشید! خیلی عالی بود!
جف یک نوع باکسه که به تازگی کرک شده.
Last edited by M.etallic.A; 06-02-2009 at 23:01.
سلام بچه ها من میخوام گوشیم رو به ورژن 20 آپدیت کنم چند تا سوال دارم :1- این ورژن زبان فارسی داره یا نه و با چه پروداکت کدی باید آپدیت کنم 2- با همان نرم افزار nsu باید آپدیتش کنم دیگه ممنون میشم که جوابم رابدید
سلام من کل تاپیک رو خوندم
آخرش نفهمیدم این گوشی خوبه یا نه
حالا به نظرتون ارزش خریدن رو داره (تو این قیمت به نظرم مناسب ترین بود) ؟
حالا واقعا خیلی هنگ میکنه ؟ یعنی اصلا چه جوریاست ؟ روزی چند بار اینطوری میشه یا گاه گداری پیش میاد؟
لطفا منو از دودلی خارج کنید (لطفا هر چه سریعتر جواب بدید)
Last edited by reza_t; 07-02-2009 at 19:26.
میشه اموزش اپدیت گوشی با این باکس و لینک دانلودش رو بزارید؟جف یک نوع باکسه که به تازگی کرک شده
بله ارزش داره تسبت به قیمتش مناسبه و گوشی کاملی هست دوربین 3.2 مگایکسلی داره با لنز کالر زایس کیفیت عکساش تو روز خیلی خوبه جایی که نور کم باشه و از فلش استفاده کنی راضی کننده نیست ( فلش قوی نداره LED کوچک)
از لحاظ ارطباتی این گوشی کامل هست gps ,wifi هم داره و فرستنده fm و هم داره
از لحاظ سخت افزاری سی پی یو با فرکانس بالایی (369mhz) داره
ال سی دی با کیفیت و بزرگی داره 2.4 اینج هست انداره n73 .n82 هست کیفیتش هم خیلی خوبه
2تا اسپیک داره صداش چندان بلند نیست ولی کیفیت و شفافیتش واقعا بالاست
از لحاظ باطری واقعا خوب نگه میداره
رم هم تا 16 گیگ یا حتی بیشتر هم خواهد کشید
در مورد هنگ اون مشکل قدیمی نرم افزاری بود که با اپدیت درست شد
مال من الان حدود یک هفته هست اصلا هنگ نکرده
یادمه وقتی تازه امده بود یکی دوستم خرید اون موقع قیمتش خیلی کاذب بود
و وقتی اورد پیشم خیلی هنگ میکرد دلیلش هم همون مشکلات نرم افزاری بود که بعد که براش اپدیت امد درست شد
از این جهت که اطلاعات کاملی در اختیار دوستان و بنده قرار دادید بسیار ممنونم.
در پناه حق
بچه ها كسي ميتونه اين اموزش هايي كه تو اين تايپك گفته شده رو يه pdf كنه .گشتن تو تمام صفحه خيلي سخته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)