نه،منظور من این بود که لیلی با من است در قالب صدفیلم پخش نشد،کلا فیلمهای ایرانی رای در قالب برنامه خاصی نمی زارن که بخواهن نقد و بررسیش کنن
حالا توی تلویزیون ما نقد اخراجی ها چی بشه خدا میدونه
نه،منظور من این بود که لیلی با من است در قالب صدفیلم پخش نشد،کلا فیلمهای ایرانی رای در قالب برنامه خاصی نمی زارن که بخواهن نقد و بررسیش کنن
حالا توی تلویزیون ما نقد اخراجی ها چی بشه خدا میدونه
البته به نظر من يواش يواش اين سري فيلمهاي جنگ رو بيشتر نشون ميدن تا يكم رو فكر مردم كار كنن.
من نديده بودمش![]()
سینمای ما : پخش فیلم سینمایی « اخراجی ها » که پیش از این قرار بود فردا شب ( جمعه ۲۰ مهر ماه ) از شبکه سوم سیما به نمایش در بیاید منتفی شد. به گفته مسعود ده نمکی ( کارگردان فیلم ) علت عدم نمایش اخراجی ها از سیما٬ اختلاف مالی شبکه با تهیه کننده فیلم است . این در حالی است که از روز گذشته تبلیغات گسترده ای برای نمایش « اخراجی ها » در تلویزیون آغاز شده بود و حتی چندین و چند بار از طریق شبکه سوم سیما نیز تاریخ و ساعت نمایش این فیلم اعلام شده بود . لازم به ذکر است نسخه ای که برای پخش از این شبکه آماده شده بود همان نسخه ی است که در سینماهای سراسر کشور به نمایش در آمده بود و سکانسهای بعدا اضافه شده، در آن وجود نداشت.
منبع خبر : سینمای ما
این ده نمکی هم عجب موجودیه![]()
سلام
احتمالا ایشون جرئت نکرده اجازه بده این فیلم پخش بشه
خودش هم فهمیده نباید گول فروش این فیلم را بخوره...
فهمیده اگر پخش می شد اولین معترضین خود افراد دست اندر کار جنگ می بودن
سلام...
فیلمی رو که شبکه 5 گذاشت دیدین چقدر توپ بود ، خیلی با نمک بود مخصوصا فاطمه گودرزی
فیلم ماه منیر
کارگردان و نویسندشم که شهره لرستانی بود!!!
خیلی فیلم بامزه ای بود
دیشب از وودی آلن سینما چهار فیلم " نفرین عقرب یشمی" محصول 2001 گذاشت.
البته جزو فیلمهای معروفش نبودند. ولی باز هم جالب بود.
خیلی وقت بود که از وودی آلن چیزی ندیده بودم.
یه جمله زیبایی که تو ذهنم مونده که دقیق یادم نیست اونجایی بود که به دختره که خیلی هم با هم بد بودن هنگام خدا حافظی گفت:
" پشت این ظاهر خشن و بدجنست یه قلب مهربون هست که بهتره همونجا بمونه اگر میخوای به خوشبختی ات ضربه نزنی"!
این فیلم افسانه ماه شب چهارده چی بود گذاشت...
من که اصلاً چیزی ازش سردرنیاوردم...
راستی این فیلم واقعاً تموم شد!!!آخه آخرش یه زنه اومد سر قبر نشست بعد مرده نگاش کرد یه بار فیلم قطع شد و یک موسیقی رو گذاشتن...
خواهشاً بگید خود فیلم اینجوری بود یا سانو ری زیاد داشت؟؟؟
خب یادمه این فیلمو قبلا همین برنامه پخش کرد اما لازمه که حتما لا اقل دوبار دیده بشه که امشب هم که پخش شد من دوبار دیدمش! فیلم جالبیه به نظر من. اگر دقت کنیم می بینیم که همه افرادی که در اون مهمانخونه بین راهی گیر کرده بودند به نوعی دچار بحران هویت هستند.
البته من توضیحان مربوط به فیلمو در برنامه قبلیش ندیدم وخب امشب هم که چیزی بغیر از فیلم چیزی نشون نداد.
اما جدا از بحث بر سر بیماری فرد مضنون میشه نوعی بحران هویت هم در بین افراد مشاهده کرد که اشاره ای به این بحران در جامعه آمریکا داره.
افراد از همه مناطق این کشور هستند اما به نوعی بحران شبیه به هم دارند.
هنر پیشه ای که جز شخصیتی پوشالی و سطحی چیز دیگه ای نداره(خداییش حقش بود همون اول بمیره)
دو نامزدی که اعتمادی بینشون نیست. و حتی خودشون هم نمیدونن چرا؟!
راننده هنر پیشه که سابقا پلیس بوده اما به هنگام نجات جان یک دختری که قصد خودکشی داره خود نیز از حرفای امیدور کننده ای که به او میزنه دچار شک میشه و شغل خودشو زیر سوال می بینه
صاحب دروغین مهمونخونه بین راهی که وقتی از رنج بی هویتی در حال فرار از زادگاه خود بوده به طور اتفاقی صاحب آن مهمونخونه میشه
دو متهم که یکی از آنها به دروغ خود را پلیس جا میزنه و یکی دیگه که خود کار آنها نوعی ناهنجاری هویتی به شمار میره
پدر خوانده و مادری که زندگی پراضطرابی را در حال گذراندن هستند.
و دختری که در آستانه سی سالگی و در حالی که نا امید از زندگی خود به نظر میرسه خواهان اداره کردن باغ پرتقالی هست تا شاید بتونه به آرامشی دست پیدا کنه.
به نظر من تاکید فیلم ساز تنها بر روی بیمار نبوده. بلکه موضوعی اجتماعی را نیرپز نشون میده
اوه. باز هم زیادی نوشتم![]()
فیلم سینما ماورا چی بود؟
چطور بود؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)