تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 223 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122162212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 2222

نام تاپيک: سينما 4 ، سينما اقتباس ، فیلم سینمایی شبکه 3 و 1 (گفتگو و معرفي فيلم ها)

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بی نقد يا با نقد که گفته شده شبکه 3 اين فيلمو نشون ميده
    نه،منظور من این بود که لیلی با من است در قالب صدفیلم پخش نشد،کلا فیلمهای ایرانی رای در قالب برنامه خاصی نمی زارن که بخواهن نقد و بررسیش کنن

حالا توی تلویزیون ما نقد اخراجی ها چی بشه خدا میدونه

پروفشنال w0rm's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شهر راز

پيش فرض

البته به نظر من يواش يواش اين سري فيلمهاي جنگ رو بيشتر نشون ميدن تا يكم رو فكر مردم كار كنن.

من نديده بودمش

مدیر انجمن هنرهفتم Mahdi Hero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض چند ساعت مانده به موعد اعلام شده، نمایش اخراجی‌ها در تلویزیون منتفی شد

سینمای ما : پخش فیلم سینمایی « اخراجی ها » که پیش از این قرار بود فردا شب ( جمعه ۲۰ مهر ماه ) از شبکه سوم سیما به نمایش در بیاید منتفی شد. به گفته مسعود ده نمکی ( کارگردان فیلم ) علت عدم نمایش اخراجی ها از سیما٬ اختلاف مالی شبکه با تهیه کننده فیلم است . این در حالی است که از روز گذشته تبلیغات گسترده ای برای نمایش « اخراجی ها » در تلویزیون آغاز شده بود و حتی چندین و چند بار از طریق شبکه سوم سیما نیز تاریخ و ساعت نمایش این فیلم اعلام شده بود . لازم به ذکر است نسخه ای که برای پخش از این شبکه آماده شده بود همان نسخه ی است که در سینماهای سراسر کشور به نمایش در آمده بود و سکانس‌های بعدا اضافه شده، در آن وجود نداشت.

منبع خبر : سینمای ما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سینمای ما : پخش فیلم سینمایی « اخراجی ها » که پیش از این قرار بود فردا شب ( جمعه ۲۰ مهر ماه ) از شبکه سوم سیما به نمایش در بیاید منتفی شد. به گفته مسعود ده نمکی ( کارگردان فیلم ) علت عدم نمایش اخراجی ها از سیما٬ اختلاف مالی شبکه با تهیه کننده فیلم است . این در حالی است که از روز گذشته تبلیغات گسترده ای برای نمایش « اخراجی ها » در تلویزیون آغاز شده بود و حتی چندین و چند بار از طریق شبکه سوم سیما نیز تاریخ و ساعت نمایش این فیلم اعلام شده بود . لازم به ذکر است نسخه ای که برای پخش از این شبکه آماده شده بود همان نسخه ی است که در سینماهای سراسر کشور به نمایش در آمده بود و سکانس‌های بعدا اضافه شده، در آن وجود نداشت.

این ده نمکی هم عجب موجودیه

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام
    احتمالا ایشون جرئت نکرده اجازه بده این فیلم پخش بشه
    خودش هم فهمیده نباید گول فروش این فیلم را بخوره...

فهمیده اگر پخش می شد اولین معترضین خود افراد دست اندر کار جنگ می بودن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام...
    فیلمی رو که شبکه 5 گذاشت دیدین چقدر توپ بود ، خیلی با نمک بود مخصوصا فاطمه گودرزی
    فیلم ماه منیر
    کارگردان و نویسندشم که شهره لرستانی بود!!!
    خیلی فیلم بامزه ای بود

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

دیشب از وودی آلن سینما چهار فیلم " نفرین عقرب یشمی" محصول 2001 گذاشت.
    البته جزو فیلمهای معروفش نبودند. ولی باز هم جالب بود.
    خیلی وقت بود که از وودی آلن چیزی ندیده بودم.
    یه جمله زیبایی که تو ذهنم مونده که دقیق یادم نیست اونجایی بود که به دختره که خیلی هم با هم بد بودن هنگام خدا حافظی گفت:
    " پشت این ظاهر خشن و بدجنست یه قلب مهربون هست که بهتره همونجا بمونه اگر میخوای به خوشبختی ات ضربه نزنی"!

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

این فیلم افسانه ماه شب چهارده چی بود گذاشت...

من که اصلاً چیزی ازش سردرنیاوردم...

راستی این فیلم واقعاً تموم شد!!!آخه آخرش یه زنه اومد سر قبر نشست بعد مرده نگاش کرد یه بار فیلم قطع شد و یک موسیقی رو گذاشتن...

خواهشاً بگید خود فیلم اینجوری بود یا سانو ری زیاد داشت؟؟؟

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض هویت

خب یادمه این فیلمو قبلا همین برنامه پخش کرد اما لازمه که حتما لا اقل دوبار دیده بشه که امشب هم که پخش شد من دوبار دیدمش! فیلم جالبیه به نظر من. اگر دقت کنیم می بینیم که همه افرادی که در اون مهمانخونه بین راهی گیر کرده بودند به نوعی دچار بحران هویت هستند.
    البته من توضیحان مربوط به فیلمو در برنامه قبلیش ندیدم وخب امشب هم که چیزی بغیر از فیلم چیزی نشون نداد.

اما جدا از بحث بر سر بیماری فرد مضنون میشه نوعی بحران هویت هم در بین افراد مشاهده کرد که اشاره ای به این بحران در جامعه آمریکا داره.

افراد از همه مناطق این کشور هستند اما به نوعی بحران شبیه به هم دارند.

هنر پیشه ای که جز شخصیتی پوشالی و سطحی چیز دیگه ای نداره(خداییش حقش بود همون اول بمیره)

دو نامزدی که اعتمادی بینشون نیست. و حتی خودشون هم نمیدونن چرا؟!

راننده هنر پیشه که سابقا پلیس بوده اما به هنگام نجات جان یک دختری که قصد خودکشی داره خود نیز از حرفای امیدور کننده ای که به او میزنه دچار شک میشه و شغل خودشو زیر سوال می بینه

صاحب دروغین مهمونخونه بین راهی که وقتی از رنج بی هویتی در حال فرار از زادگاه خود بوده به طور اتفاقی صاحب آن مهمونخونه میشه

دو متهم که یکی از آنها به دروغ خود را پلیس جا میزنه و یکی دیگه که خود کار آنها نوعی ناهنجاری هویتی به شمار میره

پدر خوانده و مادری که زندگی پراضطرابی را در حال گذراندن هستند.

و دختری که در آستانه سی سالگی و در حالی که نا امید از زندگی خود به نظر میرسه خواهان اداره کردن باغ پرتقالی هست تا شاید بتونه به آرامشی دست پیدا کنه.

به نظر من تاکید فیلم ساز تنها بر روی بیمار نبوده. بلکه موضوعی اجتماعی را نیرپز نشون میده

اوه. باز هم زیادی نوشتم

داره خودمونی میشه travis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    انفرادی زندان شاوشنک

پيش فرض

فیلم سینما ماورا چی بود؟
    چطور بود؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •