CorePlayer1.32اگه میشه یه نرم افزار باحال بدون این دنگ و فنگا بهم معرفی کنید که بشه باهاش اکثر فرمتای صوتی و تصویری رو خوند
CorePlayer1.32اگه میشه یه نرم افزار باحال بدون این دنگ و فنگا بهم معرفی کنید که بشه باهاش اکثر فرمتای صوتی و تصویری رو خوند
به به
سلام دوستان
میبینم که آقا مهدی باز برگشتن به فروم
مهدی جان خوش اومدی داداش.
ممنون از جوابات
سلام دوستان
من اینگوشی رو انتخاب کردم و دقیقا هر چیزی که برام مهم بود این گوشی داره بجز شکل ظاهری... حالا 2 تا سوال دارم که اگه اولیش مثبت باشه حتما این گوشی رو میخرم....
1- این گوشی جای آویز بند با عروسک ...را داره؟(یعنی همان سوراخی که بند عروسک از آن رد میشه)
2-قاب این گوشی به رنگ های دیگه هم قابل تعویض(بجز بنفش و مشکی)اگر جواب مثبته بعد از تعویض قیافش ضایع نیست؟؟
لطفا به سوالاتم نخندید به هر حال سلیقه شخصی دیگه...آخه گوشیش مردونه است ساده ساده
میشه بگی چه جوری میشه رمز 12345 رو عوض کرد؟
1- اره داره ولی زیر گوشیه و بالاش نیسا میتونی بری تو موبایل فروشی ها بپرسی
2- والا نمیدونم....
settings/genral/security/phone and sim card/loke code
فکر کنم ادرس دقیق داده باشم![]()
سلام به شما دوست خوبم وتبریک میگم بخاطر این انتخابتون ،البته قیافش اینجوریا هم که شم میگید نیست ، کوچولو ونمکیه
1) بله ودر قسمت پایینی گوشی هستش ، اگه لازمه میتونم از هر زاویه ای که خواستید براتون عکس بذارم .
2)اتفاقا" قابهای دیگه به گوشی جفت وجورترند .من یه تمام مشکی انداختم ورنگ های مختلفش تو بازار موجوده ، حتی صورتی وآبی آسمانی برای مخالف ها .
قسمت setting/phone setting/general/ security/phone and.../ lock code
موفق باشید
یا علی
خوب بنده هم بعد از سه چهار روز دوری از فروم برگشتم ...
مهدی نتونستی 5.15 رو هک کنی ...؟
خوش اومدی عزیزم .
نهمنتظر اومدن hello0x 1.06 هستم
یعنی با 1.03 و ... نشد ...؟
فریمور سر سختیه ها ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)