تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 1004 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122162212612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

یکی اینترنت ۱ مگابیت داشته باشه٬ همزمان می تونه ۲۵۶ آپلود و ۱ مگ دانلود داشته باشه؟‌ اگر آره که خب از اطلاعات کم منه:( ولی فکر نکنم نمی تونه! یعنی باید جمعشون ۱ مگ باشه.
    ببینید اینی که میبینید یک نفر نمیتونه همزمان 100% دانلود و آپلود رو پر کنه به دلیل روش کار کامپیوتر ها هست!
    حتی وقتی سیستم در حال دانلود هست و هیچ کاری دیگه ای انجام نمیده ، اطلاعاتی رو ارسال میکنه! بدون اینکه شما با خبر باشید که چی داره ارسال میشه، اون اطلاعات مربوط به پروتکل ها هست که برای هر بسته ای که میرسه پیام تایید ارسال میکنه یا مثلا همیشه به سیستم مقابل اعلام میکنه که چقدر بافر خالی داره و ...
    به این دلیل هیچ وقت آپلود و دانلود همزمان 100% نمیشه!
    ولی شما باید فقط پهنای باند دانلود یا آپلود رو به تنهایی درنظر بگیرید وقتی محاسبه میکنید که سرعت خوب هست یا نه!

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

آقا اگه اونی که فایل رو در توررنت به شما میده پورت 1 گیگ هم داشته باشه باز هم شما به اندازه سرعتی که آی اس پی داده بهت دیتا میگیری ! این با عقل جور در نمیاد

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

آقا اگه اونی که فایل رو در توررنت به شما میده پورت 1 گیگ هم داشته باشه باز هم شما به اندازه سرعتی که آی اس پی داده بهت دیتا میگیری ! این با عقل جور در نمیاد
    عزیز اول اینو در نظر بگیر که این محدودیت یا limitation که ISP آیجاد میکنه مثل شیر فلکه آب نیست که مطلق باشه، یعنی نسبی هست و ممکنه بصورت لحظه ای به سرعت های بالاتری هم برسی!
    مثلا من خودم با اینترنت 1Mbps که از آنا گرفته بودم، بعضی وقت ها در نمودار خود سایت آنا در 2 3 دقیقه سرعتم تا 170 180 هم بالا میرفت، در حال یکه نباید بیشتر از 128 باشه! ولی نه بصورت مداوم و طولانی مدت!
    حداکثر ممکنه 2 3 دقیقه این اتفاق رخ بده و بعد limitation باعث افت سرعت میشه!

بنظر منم این که با تورنت بشه تا این حد بیشتر از limitation شرکت ISP دانلود داشته باشه غیر منطقی هست!

shah abas جان limitation روتر برای شما چند هست؟ (معمولا توی مودم مینویسه!)

دلیل این سوالم اینه که ISP ها دو نوع limitation ایجاد میکنند، یکی از طریق نرم افزار که روی سرور ISP هست و یکی هم از طریق روتری که در مرکز مخابراتی هست! ممکنه بدلیل اینکه limitation روتر در سطح بالاتری بسته شده باشه و نرم افزار ISP هم در مقابل تورنت باگ داشته باشه، فقط اینطوری میتونم این شرایط رو برای خودم توجیح کنم!

4. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    urmiyə

پيش فرض

سلام دوباره
    ببخشید دیر شد
    اینم تست از اسپید.نت

در ضمن من یک عکس انداختم از هنگام دانلودم از تورنت گرفتم، اینکه سرعتش از دانلود منیجر فایرفاکس هم که کمتره!

یه سوال دیگه هم داشتم اونم اینه که تو عکس زیر اونطوری که میبینید دانلودم تموم شده، فایل رار هم باز میشه، ولی هنوز برنامه تموم شدن کار رو اعلام نکرده!

Last edited by exreme; 17-07-2011 at 16:40.

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

اگه دقت کنی در قسمت Status نوشته seeding . یعنی دانلود تموم شده . شما میتونی اینو پاک کنی و برنامه رو ببندی . مشکلی نیست

7. این کاربر از x8800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دلیل این سوالم اینه که ISP ها دو نوع limitation ایجاد میکنند، یکی از طریق نرم افزار که روی سرور ISP هست و یکی هم از طریق روتری که در مرکز مخابراتی هست! ممکنه بدلیل اینکه limitation روتر در سطح بالاتری بسته شده باشه و نرم افزار ISP هم در مقابل تورنت باگ داشته باشه، فقط اینطوری میتونم این شرایط رو برای خودم توجیح کنم!
    باید چک کنم که فعلا نمیشه
    اما اون طور که من احتمال میدم سرویس من روی ۲ مگ بسته شده. برای ۲ مگ هم سرعت ۱۹۰ غیرعادی نیست!

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliBaMaram.13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

خوب دوستان اومدم بگم که انگار روزهای طلایی ما هم با پارس آنلاین به سر رسید ... چش ات روز بد نبینه رفتیم قراردادمون رو تمدید کنیم گفتن دیگه اون اکانت قبلی رو نمی تونه استفاده کنی و باید از سرویس های جدیدمون استفاده کنی! یه جدید به نافمون یشتند با تقریبا با همون قیمت یه 3 .. 4 تومنی بیشتر البته 3 گیگم بیشتر ..pol-256 نم چی چی اسمشه! اینم یه تست سرعت ساعت 9 شب

خلاصه اینکه از اون روز هر کاری کردم نتونستم رکوردهام رو دانلود شبانه تکرار کنم ...
    Last edited by AliBaMaram.13; 17-07-2011 at 19:52.

10. این کاربر از AliBaMaram.13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

یک تبلیغ جدید جدید دیدم برای ISP آسمان!
    گیگ بالا که ندارند و امکانات سرویس هاشون هم به نظرم خوب نیست٬ باید زنگ بزنم و بپرسم:
    asemanisp.com
    سلام

قضيه ISP آسمان چيه؟ جديده؟

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

pol 256 بیست گیگ من دارم. دانلود تورنت شبانه ۳.۷ گیگ داشتم دو سه روز پیش.
    اینم مشخصات از مودم:

13. این کاربر از shah abas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliBaMaram.13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

pol 256 بیست گیگ من دارم
    من هم جدیدا از همین سرویس گرفتم پس چرا دانلود شبانم به زور 1.5 می شه؟؟ هیچی هم به نسبت قبل فرق نکرده به جز سرویسم که قبلا F بود

نقل قول:
    نوشته شده توسط x8800
    عزیز اول اینو در نظر بگیر که این محدودیت یا limitation که ISP آیجاد میکنه مثل شیر فلکه آب نیست که مطلق باشه، یعنی نسبی هست و ممکنه بصورت لحظه ای به سرعت های بالاتری هم برسی!
    مثلا من خودم با اینترنت 1Mbps که از آنا گرفته بودم، بعضی وقت ها در نمودار خود سایت آنا در 2 3 دقیقه سرعتم تا 170 180 هم بالا میرفت، در حال یکه نباید بیشتر از 128 باشه! ولی نه بصورت مداوم و طولانی مدت!
    حداکثر ممکنه 2 3 دقیقه این اتفاق رخ بده و بعد limitation باعث افت سرعت میشه!

بنظر منم این که با تورنت بشه تا این حد بیشتر از limitation شرکت ISP دانلود داشته باشه غیر منطقی هست!

یک مسئله ای که می خوام بهش اشاره کنم اینه که درسته ISP ها محدودیت ایجاد می کنند ولی اکثر سرورهایی که دوستان ازش دان می کنند چه داخلی چه خارجی هم محدودیت دارند! یعنی کاربری مثلا می یاد یه فایل رو از وطن دانلود بگیره که سه قسمته! هر سه قسمتم می ذاره واسه دانلود که هر کدوم رو مثلا با 10 کیلوبایت می گیره که می شه 30 ! خوب اگه این کاربر بیاد فقط یه فایل از وطن دانلود بگیره با 30 می گیره! بقیه فایل هام از جای دیگه ! این جوری از حداکثر سرعتی که می تونه دانلود کنه استفاده می کنه مثلا من خودم تو IDM طوری تنظیم می کنم که یه فایل رو از وطن .. بگیره یکی رو از میهن دانلود ... بین دانلود تا برو آخر چند تا سایت خارجی! از هر سرور فقط یکی!! در مورد تارنتم وقتی چند تا تارنت رو با هم می ذاری با و ترکر ها رو بهش اضافه می کنی peer بیشتری داره که مساوی می شه با سرعت دان بیشتر! یعنی اگه این کارهارو نکنی با سرعت کمتری دان می کنی که ربطی به محدودیت ISP نداره این خودتی که نمی تونه از حداکثر پهنای باندت استفاده کنی! البته اکثر اینایی که گفتم تجربیه و مثل بقیه دوستان درس ایم مطالب رو نخوندم و ممکنه اشکالاتی تو حرفام از لحاظ تئوری باشه ولی اونچه که دیدم گفتم
    Last edited by AliBaMaram.13; 17-07-2011 at 20:09.

15. این کاربر از AliBaMaram.13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •