تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 181 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 1808

نام تاپيک: نرم افزار SmartCom GPS به همراه نقشه های ایران ( شهرها )

داره خودمونی میشه chemist1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اقا منم اون فایل 136 مگی رو با یه مصیبتی دان کردم ولی متاسفانه همین مشکل شما رو پیدا کردم و فایل اصلا اکسترکت نمیشد خلاصه ما هم بیخسال شدیم (فکر کنم خود فایل مشکل داره) و به جاش تهران 7 نسخه 56 مگی رو دان کردم و کاملا مثل همون 136 مگیه هستش فقط من یه مشکلی که دارم اونم اینه که هنوز یه فایل مپ کالیبره (دقیق)واسه تهران 7 پیدا نکردم
    اگه از دوستان کسی داره لصفا بگه کدوم بتهر کالیبره شده...
    سلام علی جان :
    مشکل من حل شد ، شما هم میتونید ، اول از Folder Option و تب View تیک گزینه Hide Extensions For Known File Types رو بردارید تا پسوند فایلها نمایش داده بشه و بعد تمام اون 9 پارتی رو که دانلود کردین رو Rename کنید و به صورت دستی به آخر نام فایل پسوند rar بدین ( مثلاً Thehran7-01.rar ) بعد از این کار تمام اون 9 فایل رو نرم افزار WinRAR به عنوان فایل rar میشناسه و شما تمامی اونها رو در دسکتاپ قرار بدین و روی پارت اول راست کلیک و Extract Her رو بزنید . البته تمامی این چیزهایی رو که گفتم از راهنمایی های mehdi_brg عزیز بود . ولی کالیبره دقیق مشکل من هم هست اگه پیدا کردین من رو هم در جریان قرار بدین .

2. 2 کاربر از chemist1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

سلام علی جان :
    مشکل من حل شد ، شما هم میتونید ، اول از Folder Option و تب View تیک گزینه Hide Extensions For Known File Types رو بردارید تا پسوند فایلها نمایش داده بشه و بعد تمام اون 9 پارتی رو که دانلود کردین رو Rename کنید و به صورت دستی به آخر نام فایل پسوند rar بدین ( مثلاً Thehran7-01.rar ) بعد از این کار تمام اون 9 فایل رو نرم افزار WinRAR به عنوان فایل rar میشناسه و شما تمامی اونها رو در دسکتاپ قرار بدین و روی پارت اول راست کلیک و Extract Her رو بزنید . البته تمامی این چیزهایی رو که گفتم از راهنمایی های mehdi_brg عزیز بود . ولی کالیبره دقیق مشکل من هم هست اگه پیدا کردین من رو هم در جریان قرار بدین .

منم همین کارو انجام دادم ولی نشد و میگه فایل اسیب دیده ...و فقط یه فایل مپ ازش در میاد...

البته من که دیگه مشکلی با هاش ندارم...(به خاطر دانلود اون یکی)

کـاربـر بـاسـابـقـه Wisdom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    テヘラン

پيش فرض

دستم به دامنت اين نقشه مشهد رو ميذاري
    شما صفحه اول تاپیک رو نخوندی ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از Wisdom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kurosh08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

سلام
    اون دوست عزیرم amini_bio که نقشه ماهواره ای شهرها رو گذاشته بود. اگه ممکنه نقشه ماهواره ای رامسر رو بذارین. چون من نقشه تنکابن رو توی لیست نقشه ها دیدم پس حتماً نقشه رامسر هم وجود داره. اگه نمی تونین فقط بگین از کجا این نقشه ها رو گرفتین تا ما هم بگیریم. البته اگه بزارین که واقعاً ممنون میشم. چون Dial up هستش و هزار تا دردسر!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی نقشه کرج 3 پارت 66 مگابایتی رو داره؟
    من 3 بار از رپید دانلود کردم که بیشتر از 40 تا 50 % پیش نرف میشه لینک مستقیم بذارید؟
    بابا آخه این همه سایت با لینک مستقیم
    میشه لطف کنید تو یک سایت خوب آپلود کنید

داره خودمونی میشه hesamzadeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    همین جا

پيش فرض nokia 5800

من این برنامه رو روی 5800 نصب کردم چجوری میشه تو نقشه حرکت کرد؟

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

سلام علی جان :
    من این کارها رو انجام دادم اما باز crc error میده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض سوال

کمی توضیح بده که این نقشه ماهواره ای را کجای گوشی 95 و با چه برنامه ای استفاده کنم منمون می شم

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

این نقشه ها برای برنامه smartcom هست ...
    شما اول این برنامه رو نصب میکنید ... سپس این نقشه ها رو دانلود و در مسیر e:/data/smartcom/map قرار میدین ...

پروفشنال kurosh08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

نقشه ماهواره ای رامسر رو کسی نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •