اینجا هم جواب خیلی از سوالات بروز هست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا هم جواب خیلی از سوالات بروز هست :
دوستان سلام من در حال حاضر درس های دانشپذیری رو به خاطر مشغله و کم خوانی نتونستم پاس کنم
اگر این ترم رو یک درس بمونه باید با دانشگاه خداحافظی کنم ؟
تو این صفحه بند 12 رو دقیق مطالعه بفرمایید :
منظور از"" پایان دوره تحصیل"" یعنی ترم یا کل سال هست ؟
منظور پایان 6 ساله کارشناسی هستش.بهتره از واحد دانشگاهیتون بپرسید ببینید قانونش عوض نشده باشد.کلا پیام نور همه چیش مشکوکه.
کسی از دوستان سوالات تجمیعی سال 87 نیمسال اول روداره
بعد به نظر شما ایا با شرایطی که در بالا گفته من اگر درسها رو نتونم در این ترم پاس کنم وضعیت من چطور میشه به نشرتون اخراج می شم یا نه ؟
ممنون میشم کسی برام جستجو کنه من هنوز به جواب نرسیدم ؟
از مسئوا اموزش سوال کردم ولی پاسخی روشن نداده ممنون میشم دوستان یک جواب برای سوال من پیدا کنن
ای بابا محسن چقدر سخت میگیری .
اون لینک بالا که بهت دادم بند 12 همه چی رو واضح توضیح داده مربوط به دانشگاه پیام نور شیراز هم بوده تارخش هم جدید بود مربوط به 13 اسفند یعنی 2 ماه پیش.
اگه دانشجوی مشروط درسی فقط 1 یا 2 درسی رو که در ترم دانشپذیری باعث مشروط درس شدنت شده این ترم حتما باید پس کنی تا اخراج نشی نه همه دروس دانشپذیری رو.
اگه دانشجوی مشروط میانگین هستی 2 درس رو که در ترم دانشپذیری کمترین نمره رو گرفتی این ترم باید حتما پاس کنی با نمره بالای 12 تا معدل دانشپذیریت بشه 12 و ترمیم بشه.
اینم یه لینک دیگه واسه اینکه مطمئن بشی .سوال 350 رو بخون .تاریخش هم مال 8 فروردینه.
واسه سوالای ترم قبل هم اینجا :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن واسه اینکه بدونی مشروط درس هستی یا میانگین برو سیستم گلستان قسمت اطلاعات جامع دانشجو و ماوس رو روی گزینه نوع ورود و تسهیلات اون گوشه چپ نگه دار تا نشون بده :
![]()
سلام
رشته ی آی تی توی دانشگاه پیام نور چطوره؟
با توجه به این که میگن تو پیام نور کلاس و این چیزا زیاد برگزار نمیشه
لطفا راهنمایی کنید
محسن جان در کل اگه میتونی آزاد و سراسری بری فعلا دوره این پیام نور رو خط بکش
خودشون هم نمیدونن دارن چی کار مکینن کماکان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)