تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 905 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122162212612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

با سلام
    من یه پراید 89 دارم وقتی که گازش میدم(تقریبا از سرعت 50 به بالا) ماشین می لرزه ولی تا پام از رو گاز بر میدارم دیگه نمیلرزه
    بردمش بالانس رو کار بازم درست نشد. میشه راهنماییم کنین؟
    سلام

لرزش یا از بالانس نبودن چرخ هست که اگر بالای 100 میلرزه از چرخ عقب هست .
    گاهی وقتها از خراب شدن لاستیک دست موتور هست .
    باید همه ی دست موتورها رو چک کنین .

دستِ گیربکس هم اگر خراب باشه لرزش ایجاد میکنه .
    در بعضی ماشینها مثل "لادا" هم بین گیربکس و میل گاردون یک قطعه ی لاستیکی هست که اگر خراب باشه تو حرکت باعث لرزش شدید میشه خصوصا در سرعتهایِ بالا .

گاهی لرزش از دیسک و صفحه هست اگر تموم شده باشه یا تاب داشته باشه .

شل بودن پیچ چرخ/ها هم میتونه لرزش ایجاد کنه .

تاب داشتن رینگ هم ممکنه باشه .

کج و کوله بودن لاستیک هم ممکنه باشه .

خراب بودن کمک هم روی افزایش لرزش خیلی تاثیر داره اگر عیب از رینگ و لاستیک و بالانس چرخ باشه.

اما لرزشی که فقط با برداشتن پا از روی گاز یکدفعه کم بشه یا از دیسک و صفحه هست یا از دست موتور

تو سرعت زیاد که ماشین لرزش داره خلاص کنین اگر لرزش متوقف نشد از چرخها هست .
    و اگر با برداشتن پا از روی گاز و پائین اومدن سرعت , لرزش کم کم از بین میره یا از بالانس چرخها هست یا رینگ تاب داره یا لاستیک خرابه .

واللهُ أعلم

Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 02-11-2011 at 00:56.

2. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

اگر لبه زده كه بايد تراش بخوره و رينگ و پيستون سايز بالاتر بگذاريد.مگر اينكه اين لبه زدن سيلندر آنقدر كم و جزئي باشه كه قابل چشم پوشي به حساب بياد.
    اگر فقط رينگها رو عوض ميكنين ( و نه پيستونها) اين در كوتاه مدت جواب ميده اما در بلند مدت به احتمال قوي رينگ ميشكنه و باز روغن سوزي بوجود مياد و البته فرسايش بدتري هم به دنبال داره. بايد از موتوري كه به اين صورت تعمير شده زياد كار نكشين و فشار زيادي به اون وارد نكنين.. اگر توانايي مالي دارين بهتره كه كار رو يكباره و اساسي انجام بديد تا از دوباره كاري جلوگيري بشه. اينجوري هزينه هم كمتره.
    از مكانيك ريز و فاكتور هزينه ها و قطعات و مخارج رو بگيريد.
    اگر يك سري مخارج جانبي رو هم در نظر بگيريم( به اضافه تعويض ياتاقانها) حدودا همين 200 تومان بايد بشه.چيزهايي مثل واشرها، روغن موتور و فيلتر، كاسه نمدها، تسمه تايم و سفت كن، اورينگها ، واترپمپ ، چسب و چيزهايي از اين قبيل كه معمولا در يه تعمير كامل استفاده ميشه.
    با سلام
    از بالانس نمیتونه باشه چون تا گاز ول میکنم لرزش ول میشه(در ضمن لرزش زیاد نیست)
    یه سمت ته پلوس(مشعلی) یکم بیشتر لق بود و داخلشم یکم خط افتاده بود(داخل خاک گیره هم اصلا گیریس نبود) فعلا گیریس کردم داخلش ولی باز میلرزه (سه شاخه پلوس هم مشکلی نداشت) از داخل گیربکس هم نمیتونه باشه چون 3 روز پیش کل قطعات گیربکس عوض شده (فقط پوسته روش عوض نشده)
    چجوری باید بفهمم که میل پلوس مشکل داره یا نه؟؟
    آیا میتونی از دس موتور باشه؟( تو دنده یک هرچی گازشم بدم نمیلرزه از 50 و60 زیاد میشه)

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یه سمت ته پلوس(مشعلی) یکم بیشتر لق بود و داخلشم یکم خط افتاده بود(داخل خاک گیره هم اصلا گیریس نبود) فعلا گیریس کردم داخلش ولی باز میلرزه (سه شاخه پلوس هم مشکلی نداشت
    مشكل همينجاست..قبلا هم گفتم كه اگر خراب باشه لرزش ايجاد ميكنه. گريس نداشته و خشك كار كرده و خراب شده. به قيافه اون نگاه نكن كه الان سر هم هست. در سرعت بالا و فشاري كه بهش مياد خرابي مشخصه. سه شاخه رو عوض بكن و البته مشعلي هم اگر داخلش خوردگي و فرسايش باشه بايد عوض بشه.
    ميل پلوس اگر كج شده باشه خراب هست.ببين كج شده يا نه؟
    اما احتمال 90% همان سه شاخه لرزش ايجاد ميكنه. هر دو طرف رو چك بكن.
    Last edited by camaro lt; 02-11-2011 at 21:44.

5. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید.
    زمانیکه خودرو 405 روشن میشود چراغ راهنما و فلاشر ها بعد از 5 تا 10 ثانیه از کار می افتند و دیگر روشن نمیشوند مگر اتفاقی
    علت چیست؟
    آیا میتواند از اتوماتیک فلاشر باشد که بعد از چند ثانیه از کار بیافتد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    206- تیپ 5- کارکرد 130000
    من تازه این ماشین را خریدم وخیلی روغن کم می کنه. اگزوز اون چرب نیست. روغن بوی خاصی نمی دهد. کمپرس هم ندارد و پلاتین شمع هم خشک است. در حالت خاصی و در دور حدود 4000 که گاز رو نگه دارم بعد از حدود 20 ثانیه دود سفید زیادی می کند ولی دود چرب نیست و اگزوز هم همینطور.. چند بار روغن را عوض کردم و توتال و بهران پیشتاز ریختم. میزان روغنی که کم میکنه حدود نیم لیتر در 700 کیلومتر است. زیر موتور رو شستم بعد از مدتی دیدم که کاسه نمد سر میل لنگ خیس هست ولی تعمیرکار گفت که مال این نمیتونه باشه.
    این دودش به قدری هست که کل اون محیط رو پر میکنه!!
    بعضی از تعمیرکارا می گن روغن سوزی داره ولی نمی دونن چر اگزوز یا پلاتین شمع خشکه و کمپرس نداره !!!!
    بعضی ها هم میگن مال روغنشه که من چند بار عوض کردم و حتی یک بار قبل از عوض کردن تمیز کننده ریختم توش، چند دقیقه کار کرد و بعد عوض کردم.
    خلاصه معما شده یر من!!
    اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

9

سلام دوستان
    من تازه این ماشین را خریدم وخیلی روغن کم می کنه. اگزوز اون چرب نیست. روغن بوی خاصی نمی دهد. کمپرس هم ندارد و پلاتین شمع هم خشک است. در حالت خاصی و در دور حدود 4000 که گاز رو نگه دارم بعد از حدود 20 ثانیه دود سفید زیادی می کند ولی دود چرب نیست و اگزوز هم همینطور.. چند بار روغن را عوض کردم و توتال و بهران پیشتاز ریختم. میزان روغنی که کم میکنه حدود نیم لیتر در 700 کیلومتر است. زیر موتور رو شستم بعد از مدتی دیدم که کاسه نمد سر میل لنگ خیس هست ولی تعمیرکار گفت که مال این نمیتونه باشه.
    بعضی از تعمیرکارا می گن روغن سوزی داره ولی نمی دونن چر اگزوز یا پلاتین شمع خشکه و کمپرس نداره !!!!
    بعضی ها هم میگن مال روغنشه که من چند بار عوض کردم و حتی یک بار قبل از عوض کردن تمیز کننده ریختم توش، چند دقیقه کار کرد و بعد عوض کردم.
    خلاصه معما شده یر من!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من يه پيكان دارم روغن ميسوزونه راهنماييتون به من چيه؟

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    خلاصه معما شده یر من!!
    مدلهاي جديد 206 اين مشكل رو دارند و بيشتر به علت كيفيت ساخت موتورشون روغن كم مي كنند، در طرف ديگه قضيه روغنهاي تقلبي توتال هم زياد شدند، اين دفعه بجاي توتال ايرانول 16000 با همون سطح كيفي توتال بريز اما توي 8000 تعويضش كن. من خودم از اين استفاده مي كنم و كم نمي كنه.البته 206 من وارداتيه و اگه كم كنه آتيشش ميزنم ولي براي شما بايد جواب بده و توجه داشته باش كه اين به اين معني نيست كه اصلا روغن كم نكنه، بلكه به حالت طبيعي نزديكتر ميشه.
    براي تشخيص سطح كيفي ايرانول 16000 هم روي جعبه توتال رو نگاه كن، به طور مثال نوشته SF-CL كه مال ايرانولم بايد همون باشه (ميبخشي الان حضور ذهن ندارم!!) اكثر تعويض روغنيها اگه بگي 16000 خودشون ميدونن، قيمتشم حدود 15 يا 16 هزار تومنه.

---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------

من يه پيكان دارم روغن ميسوزونه راهنماييتون به من چيه؟
    تعمير موتور.
    ارزان و بهترين راه حل.

11. این کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pouyans's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    RaSht

پيش فرض

سلام دوستان عزیز، من یه چند وقتیه با ماشینم درگیرم هر کاریم کردم مشکلم حل نشده، سمند ال ایکس دوگانه مدل 86 هست، چن وقت پیش واشر سر سیلندر سوزوندم اونم دو بار !! بعد این قضیه شتاب ماشین اومده پایین، دور موتور نسبت به سرعتی که میرم خیلی زودتر بالا میره در کل اون شتاب اولی رو نداره، اگه راهنمایی کنین که چطوری میشه شتاب اولیه رو به دست اورد ممنون میشم
    سوال بعدیم در رابطه با زیر بندی هست ، با اینکه یک ماه پیش زیر بندی سرویس شد و به جز چن تا مشکل کوچیک گفتن مشکل خاصی نداره ، اما فقط یک هفته اول خوب بود ، بعد از یک هفته همون آش و همون کاسه ، جدای از سر و صدا، احساس می کنم زیربندی کاملا شل هست واسه همین دادم آچار کشی اما اصلا تغییر نکرد....! اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم

13. این کاربر از pouyans بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان عزیز، من یه چند وقتیه با ماشینم درگیرم هر کاریم کردم مشکلم حل نشده، سمند ال ایکس دوگانه مدل 86 هست، چن وقت پیش واشر سر سیلندر سوزوندم اونم دو بار !! بعد این قضیه شتاب ماشین اومده پایین، دور موتور نسبت به سرعتی که میرم خیلی زودتر بالا میره در کل اون شتاب اولی رو نداره، اگه راهنمایی کنین که چطوری میشه شتاب اولیه رو به دست اورد ممنون میشم
    سوال بعدیم در رابطه با زیر بندی هست ، با اینکه یک ماه پیش زیر بندی سرویس شد و به جز چن تا مشکل کوچیک گفتن مشکل خاصی نداره ، اما فقط یک هفته اول خوب بود ، بعد از یک هفته همون آش و همون کاسه ، جدای از سر و صدا، احساس می کنم زیربندی کاملا شل هست واسه همین دادم آچار کشی اما اصلا تغییر نکرد....! اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم
    سلام
    شما دو بار واشر سرسلندر سوزوندین

ظاهراً شما اطلاعاتتون در نگهداری و استفاده ی صحیح از ماشین کافی نیست .

صداهای مشکوک و مزاحم رو در ماشین باید اول ردیابی و پیدا کرد بعد رفعش بشه .
    شما تو حرکت باید ببینید صدا از چیه یا ایستاده باید بری زیر ماشین توی گود و یکی گاز بده یا چرخهای عقب یا جلو را روی جک بزنید و بزنین دنده 4 یا 5 گاز بدین تا معلوم بشه صدا از کجاست .

این کارها حوصله و صبر لازم داره تا نتیجه رضایت بخش باشه و مشکل هم اصولی حل بشه .

موفق باشید
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 06-11-2011 at 01:18.

15. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •